אף אחד באמת לא צריך.
זה ממש מסוג הדברים שאתה רוצה
בדיוק כמו ילד בחנות צעצועים. הוא לא באמת צריך את הצעצוע הזה
הוא פשוט מאוד רוצה אותו
ואם יש כסף , אני בהחלט מפרגן.
Printable View
צורת הדיון באשכול זה, יכולה לתת רוח גבית
למצדדים בביטול "עילת הסבירות"
למה ? לגיסי יש כסף (הוא ואשתו עובדים קשה כדי שיהיה להם כסף), היה לו חלום לריינג, עוד שעבד באפריקה. הוא קנה לעצמו מתנת יום הולדת לגיל 50 עם כל העור, המצלמות והפינוקים. אתה באמת חושב שמעניין אותו מה אנשים חושבים ? הוא קנה את זה כי הוא חלם על זה והוא יכול להרשות לעצמו. לבוא ולהגיד שזה שופוני נראה לי לא רציני.
אם היה לי כסף ? הייתי קונה רנגלר או ברונקו, גם אם הייתי יכול להרשות לעצמי כנראה ולא הייתי קונה 392 או רפטור ולו בגלל המחיר, בארה"ב כנראה והייתי קונה בלי לחשוב פעמיים, המחיר בארץ נראה לי הזוי בגלל המיסים והיבואנים (ואין לי טענות ליריב, אני מניח שהוא בתור יבואן קטן סופג עלויות לא קטנות וגם צריך לעשות בידינג לע מספר רכבים מצומצם). נסעתי על F150 ראפטור שהוא רק יצא בארה"ב ומת לאחד כזה. גם מת לצ'ארגר הלקט או קאמרו SS, בארץ זה לא ריאלי.
באותו נושא , השוואה נחמדה של עוד כמה מתחרים בקטגוריית האקסטרים ג'יפ
https://www.youtube.com/watch?v=5bJov5Ju7QA
העריכה של הסרטון מעולה , אהבתי.
וסרטון המשך על הברונוקו ראפטור
https://www.youtube.com/watch?v=QBM6cS_dRns
לאכול את הלב :cool:
גיא
אהבתי את המחשבה הארוכה בעיקר בגלל שהיא מחוץ לקופסה.
ואני חשבתי ששטח זה בסלומו ....והמטרה להנות מהטבע חחח
והילוך כוח נועד לכבוש שבילים עם סלעים , ולא לעשות מירוץ על האספלט
מעניין לאיזה גבהים זה עוד יטפס ,
אם זה יגרום ליצרנים שהפסיקו לייצר רכבי שטח אמיתיים לחזור ולייצר אז אגיד שאפו
וצודק אחלה סרטון יוטיוב וערוך מגניב ומשעשע
יש רפטור גם אצל דלק מוטורס ,
המחיר 775,000
קובץ מצורף 142505
שאפו לדלק.
כל הכבוד
אחלה אוטו
תמכור לעשירים תהיה ….
תמכור לעניים תהיה ….
ויש כבר תשובה מגיפ ,אלוהים יעזור כמה קנאה
5555
https://youtu.be/XeX9NRqS5EI
מסתבר 20 שנה לרוביקון
Sent from my iPhone using Tapatalk
הרוביקון מהדורת 20 שנה לא בדיוק מהווה תשובה לרפטור- לקחו רוביקון 392 עם חבילת אקסטרים ריקון והוסיפו לו קישוטים קוסמטיים, מדבקות ושטויות אחרות אבל שום שיפור מיכאני ובעיקר אין לו צמיגי 37" כמו לרפטור. מאכזב מאד.
מאכזב... בוא.
אבל נשאל את זה אחרת:
מישהו יכול לשים פה דוגמא לרנגלר שהסבו אותו לבאחה רייסר?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
שלמה
תשמע את הסרטון הבחור מגיפ אמר שיימכר עם 37 ...זה רכב מסדנא שגיפ חותמת עליו עם אחריות כביכול
אמור להיות רכב אקסטרים 1 ל1 מתחרה ברפטור
בטענה של רכב ייחודי ומיוחד שיקנו אנשים במיליון ומעלה שיהיה שונה על הכביש ...שחוץ ממעט מעט אנשים שיזהו בכלל את ההבדל רק הבעלים ידע שנוסע על שונה מאחרים ..
שיהנה
מה אתם אומרים
שאם העשירים והאלפיון יקנו את הרפטור והגיפ להתחרות בפורשה ...יעזור לשאר לקבל אישור על גלגלי 37 ?
הרי הדגמים של הריקון הבנתי עוזרים לדגם מאוד ספיציפי של רנגלר להוציא אישור ל35 ,אז אולי זה יעשה גם טוב
ברצינות לא בהתבכיינות הטיפוסית לי
השרשור הזה הזוי ..
Sent from my DN2103 using Tapatalk
אנחנו חיים בעידן מטורף גיא .. מי כמוך מבין זאת.
השרשור הכי נצפה בגיפולוג הוא של רכב בלי low או סרנים. הזייה..
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
מה בדיוק הזוי? אז יש פה תלונות על המחיר של המפלצת וקשקושים של "מי צריך את זה" - נו שוין, בכל זאת ישראלים חייבים להתמרמר על משהו.
הדיון בבסיס הוא על רכב מדהים במצב סטוק שמגביה את רף היכולות לגבהים שלא העזנו לחלום עליהם.
וזה אחרי הבכי נהי הכללי על התרככותם/העלמותם של הSUVים האמיתיים ופלישת הקרוסאוברים הגדולה.
יש מלחמת חימוש בשטח והיא מייצרת רכבים שראויים לפוסטר על הקיר בחדר נעורי, לייד הפרארי טסטה רוסה והלמבורגיני קונטאש.