עד לפני חודש הוא הציג והגיע לשם. מדבר על שנתיים עבודה רצופה כמעט.
זו גם התחייבות של היבואן, אז אם יש כאן תרמית, זה היה כבר עולה והם היו משלמים על זה, אני לא הראשון שקנה.
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
Printable View
עד לפני חודש הוא הציג והגיע לשם. מדבר על שנתיים עבודה רצופה כמעט.
זו גם התחייבות של היבואן, אז אם יש כאן תרמית, זה היה כבר עולה והם היו משלמים על זה, אני לא הראשון שקנה.
אני לא חושב שזה שהוא סיני אומר משהו,
אני עם וולטר כזה שעובד 24/7 בתנאים קשים יחסית, ואם אני מכוון אותו למינוס 12 הוא מגיע לשם די מהר ( אף פעם לא כיוונתי לפחות מזה).
בכל מקרה, הבעיה נשמעת כמו חוסר גז, אם המצב יחמיר בהדרגה תדע שזה זה...
בינתיים הייתי בודק שמינוס 4 זה באמת מינוס 4, לשלול שתקלה היא בתצוגה.
יש מצב שזו תקלת צג או שיש משהו בנקודת המדידה שממנה זה מגיע לצג.
זרקתי לתוך המקרר חיישן של מדחום לבשר (inkbird), הוא הגיע למינוס עשר ועצר כי זה היה יותר מידי עבורו, אבל זה לפחות הרגיע אותי שאכן הטמפרטורה במקרר היא בכיוון הנכון.
אין סיבה שהגז יברח..
יש מצב שצריך לעשות תהליך הפשרה, לנקות את הקרח מהדפנות ולנסות שוב.
לא חושב שיש בעיה.
קודם כל, כמו שצחי כתב, זה שבצג יש אפשרות ל 20- לא אומר שבתנאים ביתיים המקרר יכול להגיע ל 20-.
במקררים האלו, ירידה מתחת ל 10- זה ארוע חריג, וגם אז, פתיחה או חום סביבתי יעלו מייד את הטמפרטורות בתוך המקרר.
במקררים האלו הבדיקת טמפרטורה מתבצעת ( בד"כ) ע"י רגש שמוצמד מתחת לריצפה ( באמצע), והקירור מתבצע ע'י צינורות בהקף של הדפנות.
אם המקרר ריק, אז ליד הדפנות יהיה יותר קר, ובמרכז של המכסה ( פתח) יהיה הכי חם.
אם שמים בקבוק מים , בדיוק על הנקודה של הרגש , ומשאירים אותו לקפוא, יש סיכוי טוב הטמפרטורת המינימום שתראה בצג, תהיה נמוכה יותר מאשר במקרה של מקרר ריק.
לעשות סיפור ארוך קצר,
תנסה לשנות את הסידור פנים , עם דגש על סידור התחולה במרכז או בדפנות, ושינוי התכולה שבמרכז.
אני מוכן להמר שתראה תוצאות שונות.
יש לי מקרר ישן יחסית, בלי תקשורת על-חלל ואפליקציה.
חיברתי לסלסילת המקרר חיישן טמפ שמחובר לאפליקציה בטלפון.
החיישן מחובר בצד הרחוק מגוף הקירור.
יש הבדל של 2-3 מעלות ביחס לצג.
הם קוראים נקודות שונות, וכמו שזיו ציין, הסידור של המצרכים בפנים משפיע על תנועת האויר והקור.