תגובה: מכירת חיסול על מקררים לרכב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
אוקיי, אז חיברתי, מקרר מהר ושקט, כנראה בקר אינוורטר כי כשחיברתי דרך ספק עם מד זרם, הקריאה כל הזמן משתנה, בין 1.7-3.5 במצב אקו ובין 2-4.2 במצב מקס.
כבל המצית נראה עבה, אבל בהפעלת המדחס יש עליו מפל מתח של חצי וולט, לא יודע אם זה הרבה או מעט לכבל כזה, תחת זרם של כ- 3 אמפר. המדידה: גם לספק וגם למקרר יש מד מתח דיגיטלי. כשמדליקים את המקרר לוקח מעט זמן עד שהמדחס מתחיל לעבוד, ובזמן הזה שתי התצוגות הראו את אותו המתח (13.2v). כם בפעלת המדחס, המתח בצד המקרר בלבד ירד לי 12.7v, כשהזרם היה בסביבות 3 אמפר.
הספק הביתי מתוייג כ- 4 אמפר ב- 14.5 וולט. המתח תואם לתצוגת המקרר, את הזרם אין לי איך לבדוק, אבל זה עובד.
אני חתכתי את הכבל - קיצרתי אותו משמעותית וחיברתי למקור מתח שאני הכנתי בחלק האחורי. התוצאה טובה בהרבה מאשר עם הכבל המקורי.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גלעד .ג.
אצלי המקרר 30 ליטר יושב קבוע בסילברדו.
הבידוד לא איכותי אבל לא מתלונן במחיר שהוא נקנה, מתקרר מהר ומתחמם מהר שלא מחובר לחשמל.
לצערי תקלה שנדלקת קבוע (e3), בזמן שהרכב כבוי ומתחמם מעט בפנים. הבעיה שעל מנת שיחזור לעבוד נדרש לנתק ולחבר לחשמל.
אם היה מפסיק לעבוד בזמן שחם ברכב וחוזר שמתקרר היה מושלם אבל ככה זה בעייתי...
עוד מישהו נתקל בבעיה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
מקור המתח שלך לא טוב מספיק. בכבל המקורי יש מפל מתח מורגש וההגנה של המקרר מכבה אותו.
תנסה למצוא מקור מתח טוב יותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
אני חתכתי את הכבל - קיצרתי אותו משמעותית וחיברתי למקור מתח שאני הכנתי בחלק האחורי. התוצאה טובה בהרבה מאשר עם הכבל המקורי.
- - - Updated - - -
מקור המתח שלך לא טוב מספיק. בכבל המקורי יש מפל מתח מורגש וההגנה של המקרר מכבה אותו.
תנסה למצוא מקור מתח טוב יותר.
תקלה e3 לפי הספר היא חסימת אוויר למדחס.
E1 זה תקלה במקור המתח...
זה מה שרשום בחוברת תפעול.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גלעד .ג.
תקלה e3 לפי הספר היא חסימת אוויר למדחס.
E1 זה תקלה במקור המתח...
זה מה שרשום בחוברת תפעול.
חסימת אוויר למדחס אולי הכוונה היא שהמדחס מתחמם?
תראה בשרשור הזה, מוזמן לקפוץ לתגובה 64:
https://www.jeepolog.com/forums/show...95%D7%9D/page4
כן את הפתרון הזה ביצעתי במקרר של ההיילקס לפני הרבה מאוד שנים, באמת עזר מאוד.
אולי אבצע גם פה...
יודעים איזה סוג תקע יש למקרר הנ"ל?
רוצה לחבר ישירות לקו מתח שיש לי ברכב ולא רוצה להרוס את המקורי
קישור מעלי יעזור
Sent from my CPH2583 using Tapatalk
שאלה ליודעי דבר, רכב ש90% מזמנו בשטח מונע 2-3 פעמים בשבוע, מקרר 15ל' מחובר קבוע האם המצבר יסחוב?
בהנחה שמדובר במצבר עופרת רגיל, כנראה שלא. ובכל מקרה זה לא בריא למצבר.
(מנסיון בחניוני יום)
אם הרכב בחניון תת-קרקעי אז אולי, בשמש בטוח שלא.
בכל מקרה לא הייתי לוקח את הסיכון.
אם הרכב חונה בשמש, אז פנל סולארי על כל השמשה הפנימית יכול לעזור, גם לא בטוח שיספיק.
לא בטוח שהבנתי את כל הנתונים שרשמת -
1. למה הכוונה "מחובר קבוע" האם אתה מתכוון שהמקרר עובד ללא הפסקה כל השבוע או רק כאשר אתה מניע את הרכב 2-3 פעמים בשבוע המקרר מופעל?
2. איזה מצבר (חומצה? באיזו קיבולת?) ואיזה רכב (האם זהו מצבר כמו המקורי או שהוא כבר הוגדל משמעותית)?
אם נתייחס לנתון אמפירי שעלב בפורום בעבר, מקרר צורך בממוצע (למיטב זכרוני) 1.7 - 2.5 אמפר לשעת עבודה, אז תוכל לנסות לחשב לפי המצבר שלך וכמות השעות שהוא יכול להחזיק את המקרר עובד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
1. למה הכוונה "מחובר קבוע" האם אתה מתכוון שהמקרר עובד ללא הפסקה כל השבוע או רק כאשר אתה מניע את הרכב 2-3 פעמים בשבוע המקרר מופעל?
2. איזה מצבר (חומצה? באיזו קיבולת?) ואיזה רכב (האם זהו מצבר כמו המקורי או שהוא כבר הוגדל משמעותית)?
אם נתייחס לנתון אמפירי שעלב בפורום בעבר, מקרר צורך בממוצע (למיטב זכרוני) 1.7 - 2.5 אמפר שעה לשעת עבודה, אז תוכל לנסות לחשב לפי המצבר שלך וכמות השעות שהוא יכול להחזיק את המקרר עובד.
תיקנתי.
המבחן שבוצע אז לא בוצע ברכב סגור ולא ממוזג בקיץ. אני מהמר שבניסוי כזה המדחס לא היה מפסיק לעבוד והצריכה היתה כ4-5א"ש מדי שעה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
edish
שאלה ליודעי דבר, רכב ש90% מזמנו בשטח מונע 2-3 פעמים בשבוע, מקרר 15ל' מחובר קבוע האם המצבר יסחוב?
לא , אתה תגמור מצברים.
עדיף לחבר את המקרר לחשמל ולהעביר לרכב שיוצאים לשטח, או לחבר את הרכב למטען חכם שיודע להפסיק שהמצבר מלא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ofer_b
יודעים איזה סוג תקע יש למקרר הנ"ל?
רוצה לחבר ישירות לקו מתח שיש לי ברכב ולא רוצה להרוס את המקורי
קישור מעלי יעזור
https://www.aliexpress.com/item/1005...21ef36962G5lEV
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
1. למה הכוונה "מחובר קבוע" האם אתה מתכוון שהמקרר עובד ללא הפסקה כל השבוע או רק כאשר אתה מניע את הרכב 2-3 פעמים בשבוע המקרר מופעל? - כן
מצבר בגודל מקורי פחות או יותר של ג'ימני
אם נתייחס לנתון אמפירי שעלב בפורום בעבר, מקרר צורך בממוצע (למיטב זכרוני) 1.7 - 2.5 אמפר לשעת עבודה, אז תוכל לנסות לחשב לפי המצבר שלך וכמות השעות שהוא יכול להחזיק את המקרר עובד.
בתנאים של השימוש שלי, נסועה נמוכה מאוד רובה בשטח, טורים נמוכים, חניה לא מקורה ומצבר קטן - לא ריאלי
תודה לעונים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
מה שלא הצלחתי לפענח זה איך להדליק את ה- BT במקרר כדי לחבר לאפליקציה. מי שהצליח - אשמח לטיפ של אלופים [emoji847]
אני ניסיתי את האפליקציה דרך הברקוד במדריך שמצורף. לא זיהה את המקרר.
הסרתי והתקנתי גרסה ישנה יותר, חפש בגוגל etrunk עם סיומת xapk. הגרסה שעובדת לי היא 0.0.24
בשביל להתקין xapk תצטרך תוכנה נוספת שיודעת להתקין כאלה... יש בגוגל פליי.
אצלי זה עבד, הגרסה הישנה יותר זיהתה מידית את המקרר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
באפל לא היה פער בזיהוי.
תכלס…
גם אצלי כמו בכל האפליקציות של אפל, עובד בלי להיות מומחה על…
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
1 קבצים מצורפים
לא מתחרה במחירים בפוסט הפתיחה, אבל עדיין מחיר טוב ומחנות ותיקה ומוכרת:
קובץ מצורף 147460
אני יודע שכתוב "צידנית חשמלית",
אבל בטווח טמפרטורה של +20_-20, ויכולת הקפאה-
זה מקרר.