ממש לא.
חפש בגוגל vernier scale עם caliper
Printable View
יש לי קליבר עם שנתות עוד מהתיכון
בשלב מסויים כבר לא ראיתי את ההשקה של הקווים של העשיריות.
כמובן שיש את אלו עם סקלה עגולה שהיו פעם של הביוקר... למאיות
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
יכול להיות שאתה מתכוון לאותו דבר,
אבל אני גיליתי את זה רק לפני כמה שבועות, וגם אני מסתובב עם קליב(פ)ר מילדות. מתבסס על היכולת של העין/מוח האנושי לזהות קווים שמשלימים אחד את השני בקלות.
תראה מ2:30:
https://www.youtube.com/watch?v=vkPlzmalvN4
או כאן מ 1:08:
https://www.youtube.com/watch?v=pIy3pIn53Ls
בול
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
זו מהות הקליבר...
הבעיה מתחילה כשהקליבר יותר זקן ממך...
קובץ מצורף 150542
קחו צבע פנדה שחור מאחד הנינים, עברו על הסימונים ונקו בצורה שטחית.
אז אחרי שראיתי בעיניים - נראה לא רע הנבלה. אפילו יש אופי בדלת בצבע אחר.
לא נראה בכלל כמו רכב שעבר טראומה של שרות מוסדי.... בוא נאמר ששלי היה נראה הרבה פחות טוב כשהוצאתי אותו מהמכרז אחרי 5 שנים בלבד בהן היה רכב צמוד של רב"ש בשומרון.
אסף.
מרגל שכמוך ;)
ולא יכולת להגיד לי ששכחתי את החלון פתוח?
חתולים עשו לי אורגיה באוטו.
הוצאתי את קפיצי העזר מאחורה.
ניתן לראות כאן:
https://www.jeepolog.com/forums/show...13#post1073382
אחרי הקפיץ הראשון נזכרתי ששכחתי למדוד גובה של האוטו לפני ואחרי,אז רצתי והבאתי מטר.....
רק כדי לשכוח למדוד גם בשני.....
על פניו אם האוטו ירד בגובה, זב לא כזה משמעותי בעין והוא עדיין נראה מאוזן. מניח שאראה הבדל כשיהיה מועמס.
אז יצאתי לסיבובון קטן בהיקפי של המושב מצויד ברוח פלציבו כדי להנות מהאוטו הרך והנעים שלי
רק כדי לגלות שאני לא חש באיזשהו הבדל. גם לא בבאמפרים. נו טוב, האוטו ריק לגמרי, ועם 35 psi בגלגלים.
נצטרך לחכות לטיול אמיתי.
נ.ב.
בשבת בסוף לא רתמתי עגלה. הבעלים של לא שששהיא תיכנס לשטח. במקום זאת, פשוט דחפתי את כל הציוד לתוך האוטו רק כדי להידהם מהנפח הפנימי המטורף שיש בו. כן הסרתי כסאות אחוריים (אין. המושבי יטי האלה הם שיחוק אמיתי).
קובץ מצורף 150563קובץ מצורף 150564
קובץ מצורף 150565
אז צריך לעשות משהו עם המזגן...
כרגע זה נראה ככה,ומעבר לרעש, זה פלסטיקים פריכים ומאוד פגיעים:
קובץ מצורף 150619
אז בין צרור לרימון (ובאנת שהיה כמעט בלתי אפשרי עם אזעקות כל הזמן, וילדים בין ןבין) בניתי קופסה:
קובץ מצורף 150620
זה עודלא סופי כי צריך להוסיף מכסה עליון, ועוד מנגנון שמנתב זרימת אוויר למושבים האחוריים (יש יציאה על המפוח עצמו).
וזאת בנוסף למזגן אחורי קיים.
כמו כן, יש שם דלת סתרים כדי לקבל גישה לריליי ושקע obd שמתחבאים למטה.
עניין נוסף,
המזגן האחורי יושה מאחורי גלגל שמאל, במיקום שמקבל את כל ההשפרצות. הגם שהוא אמור להיות אטום, הוא לא. מבפנים הוא שואב אוויר מנקודה נמוכה בתוך הבגאז' שמפריעה לעשות זיווד מגירות, ואצלי באופן כללי המפוח מראה סימני עייפות.
במסגרת איתור בריחת גז מהמזגן, הגעתי לבחור שהיה נותן שירות לכל הדיפנדרים של הצבא,
הבחור כבר לא צעיר בכלל, אבל הידע שהוא שומר בראש שווה זהב.
הוא המליץ על יחידה פנימית עילית, שלטענתו מורידה את הטמפרטורה בקבינה לערכים שרק חברי ג'יפולוג שחובבים מפגשי חורף יכולים לעמוד בה. הרבה יותר טובה ממה שקיים כרגע (מה גם שאין לי את התעלות העיליות שמפזרות את האוויר).
הבעד:
מפנה לי את כנף שמאל מאחורי הגלגל לטובת בניית ארגז ציוד חיצוני.
מאפשר לי לזווד את הרכב בלי לחסום את יניקת האוויר.
מקרר יותר טוב, וזורק יותר אוויר קדימה.
הנגד:
מכוער ולא אלגנטי.
גולש מעט לפתח ההטענה מאחור וגוזל ממנו גובה. מנסיוני, זה אזור שאני פחות מנצל. אבל עלול להוות מכשול בהכנסת פריטים גדולים מאוד.
שוב אני מודה למדינת ישראל שמיגנה את הרכב והשאירה בו שלל ריוונטים m8, m10 ו m6 פנוים בכל פינה.
כרגע היחידה הפנימית מורכבת, ומחכה לימי שלום כדי שאוכל לנסוע לבחור שיחבר חשמל וגז.
למי שמחזיק דיפנדר,
הפרטים שלו הם:
[שם] מוטי ורניק מזגנים
053-255-2038 [מכשיר נייד]
יושב באזוה"ת במזרח ראשון.
קובץ מצורף 150621
היום התווספו קופסאות הכנה לרמקולים.
לא להבהל מהרווח מהגג, זה אמור להתמלא בתקרה שצריכה להגיע.
מקווה שזה ידע לחיות בשלום עם צנרת המזגן.
קובץ מצורף 150623
וגם,
התחלה של גגון.
הפעם הלכתי על קורות רוחב מ30*30 עובי דופן 3.5 (אמור להיות 3, אבל במדידיה יוצא יותר), ולא משהו צורני כמוצפעם שעברה, כי זה מה שהיה זמין אצל מי שקניתי ממנו. קורות האורך הן 80*20 עובי דק (לא מדדתי, אבל הסטנדרט של פרופילי אלומיניום).
כשעומדים על מרכז הקורה יש מעט כפיפה כך שכמעט נוגע בגג (המרחק מהגג במנוחה הוא בערך ס"מ וחצי)., אבל נסיון העבר מלמד אותי שכשאני מוסיף את קורות האורך, זה נותן לו עוד חיזוק משמעותי ומפחית את השקיעה.
עוד לקח מהגגון הקודם הוא שהברגים לא עוברים דוך, אלא נתפסים על החלק התחתון, של הפרופיל, כשמעליהם יש פינוי בגודל 18 ממ כדי להכניס בוקסה.
זה יאפשר להשחיל בעתיד מוטות בתוך הפרופילים לשימושים שעוד לא חשבתי עליהם, להשתמש בברגים קצרים יותר, וגם למנוע עיוות של הפרופיל בהידוק יתר ךאם כי בפרופיל דק כמו 30, זה פחות קורה.
כמובן שגם מוריד בליטות מהחלק העליון של הפרופיל, ומאפשר יותר גמישות בסידור קורות האורך.
קובץ מצורף 150624
הפתרון של המזגן נראה מעניין, זו יחידה אחת שכוללת את המאייד והמפזר?
למה לא למקם אותה יותר קדימה בסמוך למושב האחורי? לא יודע מה מפריע יותר, כניסה מונמכת לתא המטען או הנמכה בהמשך.
אני מוצא את עצמי לא מעט עומד על הוו גרירה עם חצי גוף בתוך תא המטען כדי לסדר/להוציא דברים ונראה לי שזה מקור למכות בראש במיקום הנוכחי בהצגת.
כן. יחידה אחת. היא מקבלת הזנה (ויציאה) של צנרת גז, והזנת חשמל. ניתן לשלוט על המהירויות ממנה, או להעביר את הפיקוד לכפתור בדשבורד. וזה מה שאעשה כמובן.
לגבי מיקום מקדימה, אני חושש שאם הוא יהיה מקדימה, הוא יהיה בעורף של הילדים.העחידה גם די מרעישה. זה גם אומר לקדוח עוד חורים להכנסת צנרת. לקבינה. אבל אתייעץ עם המתקין מיזוג נראה מה הוא אומר.
הנגד:
מכוער ולא אלגנטי.
גולש מעט לפתח ההטענה מאחור וגוזל ממנו גובה. מנסיוני, זה אזור שאני פחות מנצל. אבל עלול להוות מכשול בהכנסת פריטים גדולים מאוד.
שוב אני מודה למדינת ישראל שמיגנה את הרכב והשאירה בו שלל ריוונטים m8, m10 ו m6 פנוים בכל פינה.
כרגע היחידה הפנימית מורכבת, ומחכה לימי שלום כדי שאוכל לנסוע לבחור שיחבר חשמל וגז.
למי שמחזיק דיפנדר,
הפרטים שלו הם:
[שם] מוטי ורניק מזגנים
053-255-2038 [מכשיר נייד]
יושב באזוה"ת במזרח ראשון.
קובץ מצורף 150621[/QUOTE]
מציע לך לבדוק התקנת יחידה קדמית של רנגלר ישן - יחידה חזקה ושקטה - הרבה יותר מתאימה מהפורמולה הזאת .
היחידה הזאת בנויה לרוחב ולא לגובה - האורך שלה סביב מטר והגובה סביב 12 ס''מ - מידות מדוייקות אשלח מחר ליד הג'יפ שלי .
ניתן למצוא יחידות כאלו אצל סוהיל בנצרת - 050-5497200 , חדשות מהניילון , עודפי ייצור של תעשיות רכב נצרת .
בטוח ניתן למצוא בעוד מקומות .
אילן
אתה מתכוון לכזאת?
קובץ מצורף 150625