עד עכשיו הכל טוב יפה נפלא ומדהים.
אבל עדיין אין לזה תקינה .... !!!
Printable View
עד עכשיו הכל טוב יפה נפלא ומדהים.
אבל עדיין אין לזה תקינה .... !!!
בדקנו טוב והסתבר שזה נוסע גם בלי תקינה. משונה.
חיים - הבעיה זה לא איך זה נוסע ואיך זה יעבור בטסט, ויכול להיות שפה ושם זה יעבור.
הבעיה מה קורה אם חס וחלילה יש תאונה - קורה משהו, למה להיות חשופים בצריח ?
עד שלא תהיה תשובה ברורה וחדמשמעית - אני לא מאמין שמישהו שפוי ירצה לקחת על
עצמו אחריות כזאת.
ותמין לי - אני בעד זה וב 4 אלף זה נראה יופי של עסקה.
אולי אני נוסע על דיפנדר - אבל דיפנדר בנזין v8 אז אותי זה מאוד מענין
תשובה לעניין! :lol:ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
תשאירו את דיוני התקינה-לא תקינה-מה יקרה אם- וכולי לפורומים אחרים. זה ממש, ממש לא מעניין. כל עוד המצב ה"תקינתי" ברור (אין תקינה עדיין) , אין על מה לדון פה. כל אחד שיקח על עצמו כמה ק"ג אחריות שהוא חושב שהוא מסוגל לסחוב, וזהו.
האמור נכון לגבי, הייתי אומר, 90% מהדיונים בפורום הזה. הרי כל שינוי ושיפור ברכב בלי יוצא מן הכלל לא תקין בישראל, וכל תיקון ועבודה שלא נעשו על ידי מוסך מוסמך - גם לא תקינים. אז מה? בשביל זה נחליף מדינה שמכל בחינה אחרת היא כל כך נהדרת?
נימרוד, אהבתי :D :D :D
דוקא אצלי בג'יפ יש כמה דברים עם תקינה.
סיקס עם מערכת גז התהפך בשבת שעברה.....
לא היתה כל בעיה במערכת הגז כשהפכו אותו חזרה. הברזים החשמליים נסגרו לבד בעת ההתהפכות, שהיתה, אגב, בעת שהוא נסע על גז
ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
ואם חס-וחלילה (מלח-מים-מלח-מים-שום-שמיר) היה צורך בהתערבות הביטוח בעניין, לא בטוח שזה היה מסתיים כ"כ טוב. הביטוח היה יכול להתנער מכל העניין.ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
כמה פעמים שזה נכתב כאן, הסיפור המוזר עם הביטוח...
על מה אתה מדבר, זאביק? על ביטוח צד ג' ? מקיף? או חובה?
למיטב ידיעתי, קרנית מכסה נזקי גוף גם אם נסעת על באגי מתוצרת בית על פי התקנים של זימבבוואה תחתית. יהיה לך עניין עם המשטרה, אבל זה כבר סיפור אחר.
ובקשר לביטוחים האחרים. שאלתי בעבר ואני אשאל שוב: מישהו יכול לספר על בריחה כזו מאחריות, שהוא מכיר לפרטים?
בכמה תאונות שהייתי מעורב בהן, לא זכור לי שמישהו בכלל הציץ לכיוון של הרכבים ועל מצבם הטכני, וחברות הביטוח שילמו.
אכו, חיים, אך כפי שכבר נאמר [או לא] :shock:
את זה הם יכולים לעשות, במרבית הג'יפים - גם על מידות צמיגים וג'אנטים, סרנים, מנועים וגירים, ווי גרירה וכננות - הכל לפי הנזק והגורם.
ובכלל, בתאונה עצמית בג'יפ - מה יש לחפש בביטוח..... :twisted:
סליחה, חיים - הושמצת לחינם הפעם :) , הכוונה היתה לזאביק
ט.ל.ח.
מקיף (לא רלוונטי ברוב המקרים) וצד ג'.ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן א.
בפוליסה כתוב (באותיות הקטנות) שהרכב צריך להיות עם טסט, כשיר, ובהתאם לחוקים
נקווה שמאיר יוכל להגיב בצורה רשמית ומוסמכת.
כלומר? אם נשרפה לי נורת חנייה אחורית ברנו 5, או שצבעתי את הרכב מאדום לכחול בלי לעבור דרך עמדה מס' 1 , ועשיתי תאונה חזיתית עם מרצדס, הביטוח לא תופס?
ברצינות, אתה סתם זורק כי שמעת את זה ממישהו שנפח כאן משהו לא מחייב בפורום, או שאתה מדבר מידיעה?
אני בהחלט יכול להבין שאם נסעת עם גלגלים 40 אינטש ועשית תאונה כי לא הצלחת לבלום, אז הביטוח יתחמק, אבל לגבי הדוגמאות שנתתי, הסיפור נשמע לי מופרך, על פניו.
לא, אבל אם נסעת עם הג'יפ והייתה תאונה והרכב פגע ברכב אחר - או שפגעו בך מאחורה, כתוצאה מכך הרכב שלך התלקח ולא רק שמיכל הדלק התפוצץ אלא גם מיכל הגז, או שבוא לא נהיה פסיימים, הגז החל לדלוף ותהיה חקירה מי מה איך כמה ולמה - נראה לך שתצא נקי ?
תאמינו לי - אני הכי בעולם בעד יש לי V8 זללן .... אבל עד שזה לא חוקי,
אני לא מכניס ראש בריא למיטה חולה.
תבדיל בין שני אספקטים: האספקט החוקי, שעליו אין ויכוח-מדובר במשהו לא חוקי, והאספקט הביטוחי.
גם אם תיסע ב180 ותיכנס בעמוד, תהיה לך בעייה חוקית ו"לא תצא נקי", אבל בהחלט יהיה לך ביטוח.
אז לגבי נזק שייגרם כתוצאה ישירה מהתקנה לא חוקית, אני לא התווכחתי. השאלה היא:
אם חברת הביטוח מסוגלת לברוח מתשלום על נזק שנגרם שלא כתוצאה מההתקנה הלא חוקית?
הבעיה אינה במקיף לכך אתייחס לאחר מכן העיה הינה בחובה,וכאן יש לכם רבותי וידידי חוסר הבנה בסיסי,(נא לא להעלב)
חנן ציין שיש קרנית ואכן זה כך,
אבל לא בדיוק ובענק
נסעת ברכב הרכב התהפך ונפגעו הנוסעים,קרנית תשלם להם ותתבע כל גרוש
כל גרושממך הנהג,
כן,בדיוק כך וזה לא נתון לפרשנות בכלל.
אני כתבתי מפורשות רק אם יהיה לכך תקינה.נקודה
אני לא מבדיל - אני לא רוצה להסתכן, לא רוצה לשעבד את עצמי לכל החיים לתשלומי פיצויים תביעות של חס וחלילה מה יקרה אם .... מישהו ינכס בי מאחורה - הוא אשם נכון ?
נהדר. כתוצאה נשבר הברז של המיכל גז התחיל לדלוף וארע פיצוץ - מי יהיה החמור שאחד שישלם על זה ביוקר כי זה לא היה חוקי ?
אני לא רוצה להתחיל לריב עם חברות ביטוח מתוך עמדת נחיתות - אם כבר הסתבכתי אז לפחות שאני אהיה בעמדה טובה ולא שהם יעמדו על הצוק ואני בערוץ ...
אדם קרוב אלי נפגע קשה לפני כמה שנים על ידי נהג במכונית שנהג ללא רשיון וללא ביטוח. האדם הפגוע פוצה ב5.5 מיליון ש"ח ואף אחד לא דיבר בכלל עם הפוגע.
איך זה מסתדר עם הכתוב למעלה?
יופי - ומה המשטרה עשתה לאותו בן אלף זונות שנהג ברכב בלי ביטוח ורישיון ?