תגובה להודעה: המדריך השלם לחום מנוע בגראנד
מיזה זמן שהגבהתי את מיכסה המנוע ע"י ארבעה ספיסרים (25 מ"מ) מעל הצירים האורגינלים שלו (שנים בכל צד) והאפקט מצוין, לבד מהעובדה שכל ישראלי שני טורח "לעדכן" אותי שהמיכסה פתוח, יש שפור אדיר בקירור המזגן. גם בשיא החום והמאמץ מחט שעון החום לא מצליחה לגעת במאה.הקרור בין כיבוי להתנעה מהיר יותר, אם זאת בגרירת עגלה בעומס סביר ביום חם עדין יש מצבים שהמחט נושקת למאה מצידו הימני,
בחזית הרכב מותקנת מניפה חשמלית מחוברת למדחס המזגן והתרמוסטט הוחלף ל-82 מעלות לפני שנים.
ללא מזגן ביום החם ביותר הטמפ' לא עוברת 85 מעלות בכל מצב כולל גרירה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מזגנים
השוני לא משמעותי
הבדל של בין 4-7 מעלות באופן קבוע לא משמעותי? נו טוייב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מלכי
מיזה זמן שהגבהתי את מיכסה המנוע ע"י ארבעה ספיסרים (25 מ"מ) מעל הצירים האורגינלים שלו (שנים בכל צד) והאפקט מצוין, לבד מהעובדה שכל ישראלי שני טורח "לעדכן" אותי שהמיכסה פתוח, יש שפור אדיר בקירור המזגן. גם בשיא החום והמאמץ מחט שעון החום לא מצליחה לגעת במאה.הקרור בין כיבוי להתנעה מהיר יותר, אם זאת בגרירת עגלה בעומס סביר ביום חם עדין יש מצבים שהמחט נושקת למאה מצידו הימני,
בחזית הרכב מותקנת מניפה חשמלית מחוברת למדחס המזגן והתרמוסטט הוחלף ל-82 מעלות לפני שנים.
ללא מזגן ביום החם ביותר הטמפ' לא עוברת 85 מעלות בכל מצב כולל גרירה.
בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, נוהגים לחתוך פתחים מלבניים ולהוסיף פתחי איוורור מפונטיאק גראנד פרי. גם שם מדווחים על הצלחה.
ד"א, בדגמים של 5.9L הוסיפו כונס במכסה המנוע, כנראה לא סתם ליופי.
אביגדור
1 קבצים מצורפים
אני רוצה לחבר את רדיאטור החימום.
מישהו יכול לבדוק אצלו ולומר לי איזה צינור מגיע לכניסה השמאלית של הרדיאטור חימום ואיזה לימנית (במילים אחרות, מי מגיע למשאבה ומי לטרמוסטט). הכוונה למנוע 4.0.
בתמונה המצורפת, נראה כאילו הצינורות הם אחד מעל לשני, בפועל הם אחד ליד השני.
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AvigdorAharon
אני רוצה לחבר את רדיאטור החימום.
מישהו יכול לבדוק אצלו ולומר לי איזה צינור מגיע לכניסה השמאלית של הרדיאטור חימום ואיזה לימנית (במילים אחרות, מי מגיע למשאבה ומי לטרמוסטט). הכוונה למנוע 4.0.
בתמונה המצורפת, נראה כאילו הצינורות הם אחד מעל לשני, בפועל הם אחד ליד השני.
תודה
לדעתי אין כול חשיבות לסדר של הצינורות ברדיאטור החימום
וזאת מהסיבה שהרדיטור אינו חד כיווני
בכול מקרה ב-5.2 הצינור הימני מגיע מהטרמוסטט והשמאלי מתחבר למשאבת המים.