-
חוזר: CAPS-MPG תוסף לחסכון בצריכת דלק , מכירים ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ronshiv
לאסף,
אתה יכול להראות לי תוסף דלק כל שהוא (ואפילו K-44 כמדומני שקוראים לו כך) שיש לו את אישור EPA511?
;)
לא. וזה רק מסיבה אחת- הם לא טוענים לחיסכון בדלק.
אגב- מצפיה נוספת בסרט ששלחת אותי לצפות בו, הבנתי שה"מדען" אומר (בסמינר לאנשי מכירות של העייסק הזה) לאנשי המכירות לא לומר שהקסם חוסך יותר מ10% בתצרוכת הדלק. אז אני חושב שאנשי המכירות הישראלים גם צריכים להסתכל ביתר עיון על הסרט... (נזרקו כאן מספרים בין 18 ל30 אחוז....)
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
לא. וזה רק מסיבה אחת- הם לא טוענים לחיסכון בדלק.
אגב- מצפיה נוספת בסרט ששלחת אותי לצפות בו, הבנתי שה"מדען" אומר (בסמינר לאנשי מכירות של העייסק הזה) לאנשי המכירות לא לומר שהקסם חוסך יותר מ10% בתצרוכת הדלק. אז אני חושב שאנשי המכירות הישראלים גם צריכים להסתכל ביתר עיון על הסרט... (נזרקו כאן מספרים בין 18 ל30 אחוז....)
אסף.
נכון, וזה כתוב גם באתר, ממוצע של 10% חיסכון על פי בדיקות המעבדה שהתבצעו.
מה שאני טוען (וגם בחברה) שזה חוסך יותר זה בעקבות תוצאות של משתמשים פרטיים בארץ ובעולם.
-
שמע... אני לא יודע את אתה באמת מבין מה צריך לעשות בשביל לחסוך אפילו אחוז אחד בצריכת הדלק, שלא לומר 10%. אז יותר מזה...?? גם מי שמציג נתון של 10% אוטומטית נשמע לי שרלטן, אז יותר? לא להגזים- זה מבריח אנשים שהם מספיק מטומטמים להאמין לנתון של 10%, אבל לא ליותר מזה.
ואתה עדיין מתחמק מלענות לי על EPA 511, שאם המוצר חוסך כמה שאתה אומר שהוא חוסך, הEPA היה אמור לאחר בדיקה במסגרת התכנית הזו לחייב את חברות הדלק להוסיף את המוצר לדלק כבר בתחנה.
אסף.
-
Quote:
הEPA היה אמור לאחר בדיקה במסגרת התכנית הזו לחייב את חברות הדלק להוסיף את המוצר לדלק כבר בתחנה.
Nah
That whould make sense
But common sense is not allowed in the US (federal)
government
So it wont happen anyway.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lior_b.s
לכל המיכאלים ולכל המשווקים של קפסולת הפלא....
אני מוכן לתת לכם להנות מהספק שאני מאמין לכל מילה שאתם אומרים,נניח שאני מוכן לנסות את הקפסולה על חשבוני, ברכבי הפרטי....
עכשיו:
אתם מוכנים להחזיר את הכסף אם זה לא עובד??
אתם מוכנים להאמין לי אם אני אגיד לכם שזה לא עובד???
הרי אם אתם כ"כ בטוחים במוצר והוא עובד אז מן הסתם שאני ארצה לקנות עוד, לא כך?
ליאור
ישנה התחייבות של החברה על המוצר ל-30 יום, שאם אתה לא מרוצה מכל סיבה שהיא תחזיר את המוצר ותקבל את כספך חזרה.
אף אחד לא צריך את האישור שלך! ישנם מספיק בדיקות מעבדה ומחקרים התומכים במוצר.
אני בטוח שאם תיישם את ההוראות לבדיקה, ללא שום ספק אתה תופתע מהתוצאות שתקבל. ;)
-
Aharon
You made the claim the the caps have been used by the US Army/NASA
Can you provide ONE piece of evidence to back up that claim?
Just one....please
Your credibility is on the line here..:-)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי tzagi
Aharon
You made the claim the the caps have been used by the US Army/NASA
Can you provide ONE piece of evidence to back up that claim?
Just one....please
Your credibility is on the line here..:-)
The technology for the FFI fuel products was developed prior to 1975. At that point the product was being trialed as a solid rocket booster additive for the NASA space program; as well as a fuel system treatment for the major automotive manufacturers. Over the years, there has been a great deal of research and testing conducted on the product. In fact, according to the inventor the MPG- Boost (liquid) has over 300,000,000 miles of testing.
the data and information is privileged and requires permission to be released. FFI hopes to release more information as time goes on.
זאת תגובת החברה לשאלה דומה ששאלתי אותם לפני שהתחלתי לשווק זאת
-
טוב... אם הוא אומר- אנחנו מאמינים.
ציטוט:
according to the inventor the MPG- Boost (liquid) has over 300,000,000 miles of testing.
;) ;)
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
טוב... אם הוא אומר- אנחנו מאמינים.
;) ;)
אסף.
עדיין לא ענית לי,
האתה הוא אסף מלר?
-
ציטוט:
עדיין לא ענית לי,
האתה הוא אסף מלר?
סליחה התבלבלתי, השאלה מופנית לנימרוד...
-
Quote:
עדיין לא ענית לי,
האתה הוא אסף מלר?
Asaf,
stop avoiding the issue
Everybody knows you are THE
Asaf Meller!!!!!!!
The one and only
Man...
You guys are up early
אצלינו באמריקה יושנים עד שמונה בבוקר
אבל אנחנו עצלנים.
Aharon...
Maybe you dont know how the federal government operates..
When military technology is release to the civilan market
Examples:
Radar, Kevlar, GPS,air bags trigering, and many many more
the documentation(most of it)
also becomes public record
Quote:
the data and information is privileged and requires permission to be released
Bull$hit
I'm sorry.....things just dont work that way!
I know you want to believe them, but that story has so many holes in it....
It makes swiss cheese look solid
Any body can make fantastic claims
but without documentation YOU
are puting your reputation on the line
How does anyone suppose to believe anything you say
if your mouth writes checks your ass can't cash?
Sorry,Let me translate that to English
:
Dont make claims you can't support,
Just becouse someone told you so doesnt make it true, or right
.
שבוע טוב
-
אני נמרוד מלר, אכן.
* אגב קיבלתי פניות בפרטי ששואלות למה אנחנו צריכים לתת במה בג'יפולוג לפארסה הזאת. אז התשובה היא שאנחנו מתכוונים לאסוף את כל ההתכתבות המשעשעת הזאת לכתבה אחת מסודרת שתעלה באתר שתקפוץ חזק בגוגל בתור אזהרה לקורבנות פוטנציאליים. באנגלית יש מספיק אזהרות כאלו, בעברית עדיין לא.
-
ציטוט:
ישנה התחייבות של החברה על המוצר ל-30 יום, שאם אתה לא מרוצה מכל סיבה שהיא תחזיר את המוצר ותקבל את כספך חזרה.
אם אני מנסה וזה לא עובד , איך אני אמור להחזיר את זה בדיוק???
אף אחד לא צריך את האישור שלך! ישנם מספיק בדיקות מעבדה ומחקרים התומכים במוצר.
לא התכוונתי לתת לך אישור, אתה מנסה לשכנע פה אנשים, אני מוכן להיות שפן נסיונות, אם עובד אני אכתוב פה בגדול כל יום כמה חסכתי, אם לא אתה מפסיק לנסות...הולך??
אני בטוח שאם תיישם את ההוראות לבדיקה, ללא שום ספק אתה תופתע מהתוצאות שתקבל. ;)
את זה הייתי רוצה שתפרסם, את ההוראות לבדיקה....אם הן לא כוללות שינוי בסגנון הנהיגה אלא מבטיחות חסכון צריכת הדלק מבלי שאני אצטרך ליסוע כמו סבתא (אני במילא נוסע ככה :grin: )..אז שוב, אני מוכן לנסות בתנאי שאתה מתחייב להחזיר את הכסף אם אני אומר שזה לא עובד...אני לא רואה דרך להחזיר את המוצר אחרי שימוש...זה אמור להתמוסס במיכל לא??
ליאור
-
השרשור הנ"ל משעשע ביותר ומזכיר לי מבצע מכירות שערכה אחת מיצרניות מסנני המים.
יום אחד מופיע בדלת ביתנו סוכן מכירות של החברה הנ"ל ומציע לנו, ללא תשלום, לבדוק את איכות המים בביתנו.
במחשבה ראשונה רציתי לשלוח אותו לכל הרוחות אך במחשבה שנייה החלטתי לחזות במופע של ה"קוסם" הצעיר.
הלה ביקש מאישתי כוס מי ברז, נטל את הכוס ואמר "אין לכם מושג מה מכילים המים שאתם שותים", שלף אלקטרודות נחושת וחיבר לחשמל.
בארשת פנים של מדען גימגם משהו על אלקטרוליזה ופרוק המים.
תוך כדקה המים הפכו ירוקים מתחמוצת הנחושת.
ה"קוסם" הצעיר הציג בגאווה את כוס המים והכריז "כך נראים המים שאתם שותים".
לאחר שסרב לטעום מתמיסת האלקטרודות שלו שלחנו אותו לכל הרוחות.
צביקה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
אני נמרוד מלר, אכן.
* אגב קיבלתי פניות בפרטי ששואלות למה אנחנו צריכים לתת במה בג'יפולוג לפארסה הזאת. אז התשובה היא שאנחנו מתכוונים לאסוף את כל ההתכתבות המשעשעת הזאת לכתבה אחת מסודרת שתעלה באתר שתקפוץ חזק בגוגל בתור אזהרה לקורבנות פוטנציאליים. באנגלית יש מספיק אזהרות כאלו, בעברית עדיין לא.
עכשיו הכל מובן! תהיה גבר ותפרסם יחד עם זאת גם את דברי הבאים:
אינטרסים ומה שמעבר להם...
מי אתה נמרוד מלר?
למי שאינו יודע, נמרוד מלר הוא כתב זוטר במדור הזניח the driver שבעיתון הארץ.
פרובוקטור נודע.
כשהוא שמע על הכדורים הללו, הוא החליט לנסות ולהביא יוקרה למדורו ולעיתון ע"י כך שהוא יוצר "חשיפה" של תרמית. בכך הוא יקדם עצמו בסולם העיתונות כתחקירן או משהו דומה.
כשהוא הבין שהמוצר משווק בשיווק רשתי הוא יצא מגידרו כדי להוכיח שמדובר בתרמית, מכיוון שהוא אנטי-MLM מושבע, והציב תנאים למפיצים הראשיים בארץ ואולטימטום עם איומים על שאם לא יקבל תשובות הוא יכפיש את שמם ושם החברה במדור הזניח שלו.(בכוח של חובת הציבור לדעת)
אותם מפיצים קישרו אותו עם נציגה ממשרדי החברה בארה"ב שהתכתבה איתו במיילים ושלחה לו מסמכים מתאימים וכו'...
נמרוד התעקש ולא היה מוכן לקבל שום הסבר(כנראה בגלל הרבה דעות קדומות על עסק זה, ובגלל האינטרסים האישיים שלו 'להציל את הציבור'), דחה כל מסמך ואפשרות של ראיון אישי עם אחד המהנדסים האחראים על המוצר ויצורו.
נמרוד היה נחוש בהחלטתו לפרסם כתבה שלילית (שהרי ידוע חדשות טובות הן חדשות רעות) שתעלה את יוקרתו בפני מנהלי ועורכי העיתון.
נמרוד אף קיבל את תגובת מנכ"ל החברה באופן אישי, והתעלם ממנה לחלוטין. ורק בגלל התערבות העורך שלו יואב, פרסם בעל כורכו בשני משפטים את תגובת החברה.
בסופו של דבר חלומו של נמרוד נגוז לעת עתה, מכיוון שהכתבה בהחלט היתה אנמית ולא מרעישה.
אך דעתו עדיין "להוכיח" בכל דרך(כל הדרכים כשרות במלחמה) ולפרסם כתבה שלילית ואנטי אובייקטיבית.
נמרוד מלר היקר, עכשיו כשהציבור כאן באמת יודע מי אתה ומהם מניעייך, אוכל להוסיף שישנו מדור רציני בסדר גודל ענק בתחום הרכב בארץ שכרגע מבצע תחקיר על המוצר ובדיקות מעבדה ושטח פרטיות, מול הנחיות החברה (מה שהוצע גם לך לעשות ע"י החברה ולא הסכמת) והם מופתעים מהתוצאות לטובה.
ואתה אוכל את עצמך, שמרוב הלהיטות שלך כגורם שלילי, פיספסת כתבת 'תגלית' שתפורסם בקרוב ע"י מדור מוסמך אמיתי ואובייקטיבי. והמדור שלך.... נשאר אנמי וזניח כמו שתמיד היה ויהיה....
אגב, מידע נוסף שלא הזכרת בשום מקום הוא העובדה שהציגו בפנייך שהמוצר נמצא בתהליכי אישור של מכון האנרגיה הישראלית.
אגב, שני תחומים השנואים על הציור הרחב הוא:
1. פוליטיקאים
2. אנשי תקשורת (עיתונאים,כתבים,מראיינים וכו')
וגם אתה מודע לכך שכל הציבור יודע שבעיתון הכל שקר, אולי חוץ מהתאריך!
הכל בגלל אינטרס של.... שגעון גדלות, כבוד ויוקרה!
עדיין באפשרותך להציל את עצמך, רכוש דוגמיות, ערוך מחקר, בדוק זאת לעומק, ותאמין לי שירווח לכולנו.
מבחינתי, עכשיו אתה יכול לחסום את גישתי לפורום זה.
רגע, לא ל א... אני מבקש שתעשה זאת, אין אני חפץ בפורום שמנוהל ע"י עיתונאי!!!
על זה נאמר:
צוחק מי שצוחק אחרון....
נחיה ונראה מי מאיתנו יצחק אחרון :-P
-
נהיה פה חם...
נמרוד, במה מדובר?
-
ronshiv היקר...
לא יודע ולא מעניין אותי מה יש לך או אין לך עם נמרוד..אבל בוא נגיד ככה, אם אני הייתי במקומך ומעוניין למכור פה מוצר כלשהו , הייתי רוצה את נמרוד לצידי...אם אתה באמת מאמין במוצר ומשוכנע שהוא עובד , קח 2 דוגמיות על חשבונך, תן אותן לנמרוד ולאסף...תאמין לי שאם אסף ונמרוד כותבים כאן שזה עובד הטלפון שלך לא יפסיק לצלצל...אני מבטיח לך שאם אסף/נמרוד מאשרים בדיקה של המוצר אני אישית קונה לכל השנה...גם אם זה רק 5% חסכון, לא צריך 10-30% ....
ד"א
החברה גם מתחייבת שלא נגרם שום נזק למנוע לאורך זמן.?
ליאור
-
אם חיפשת מוצא קל מהדיון על ידי זה שאני אחסום אותך - אז לא, אתה מוזמן להמשיך, בכיף. כל מה שכתבת עלי - :D הכל נכון! בדיוק באותה מידה שהגלולות עובדות :mrgreen:
(מה שפורסם בדה-דרייבר, יתפרסם גם כאן, ובצורה מורחבת, למי שמודאג, בהמשך השבוע)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lior_b.s
ronshiv היקר...
ד"א
החברה גם מתחייבת שלא נגרם שום נזק למנוע לאורך זמן.?
ליאור
כן, תשובה לכך נמצאת גם בבנק השאלות הנפוצות באתר הישראלי ואתר החברה.
לגבי הבדיקות לאסף ונמרוד, אין לי שום דבר אישי נגדם חלילה. להיפך אני רוצה שהם יהיו אובייקטיבים.
אני מקבל את הצעתך, אני מוכן לספק להם שני כדורים בלבד על חשבוני ושיקחו אותם לבדיקת מעבדה מתאימה לפי תנאי החברה ושיפרסמו את המסמך של תוצאות המעבדה היכן שהם רוצים, זה מה שהוצע לנמרוד מלר ע"י החברה- והוא דחה זאת.
-
נ.ב
אני שוב חוזר ואומר, אין לי צורך בשום אישור מכם, לי זה עובד. נקודה.
מי שרוצה שיבדוק בעצמו.