עוד כמה תמונות.
מחר אני מקווה להביא את 4 הצמיגים החדשים. מקסיס מדזילה 33/13.5/15.
וביום רביעי אני מקווה לסיים את הרדיאטור והכיסאות נהג ונוסע.
Printable View
עוד כמה תמונות.
מחר אני מקווה להביא את 4 הצמיגים החדשים. מקסיס מדזילה 33/13.5/15.
וביום רביעי אני מקווה לסיים את הרדיאטור והכיסאות נהג ונוסע.
הכנפיים הקדמיות והמכסה מנוע חזרו מהפחח. נראות מעולה. כרגע יש רק יסוד. מחר אני כנראה אצבע את החלקים הפנימיים עם DTM של נירלט.
ועכשיו לחדשות האמיתיות :-)
אחרי עבודה קשה ויזע ודמעות הם הגיעו....והם מפחידים...וגדולים....אפשר לומר גודליזה....או.....
MUDZILLA
33/13.5/15.....התינוק שלי קיבל נעלים חדשים....:-D
נאה, נאה
אני רואה שהפנמת
תתחדש.
האמת? אלו צמיגים ממש מפחידים. אני רק מקווה שבבוץ הם עושים את העבודה.
אני מניח שכשהרכב יהיה גמור אצטרך לקחת אותו לטיול בוץ בירקון :twisted:
טוב לפי הקצב עבודה שלי הוא יהיה מוכן בדיוק בזמן ;)
כמה תמונות עידכון של הרכב.
הצמיגים שבתמונה הם צמיגי מקסיס 762 - BIG HORN במידה 31/10.5./15. המדזילה הקודמים לא התאימו. אולי בעתיד אחרי שידרוג סרנים מערכות נוספות.
הכנפים והמכסה מנוע נשלחו לפחח אבל בדיעבד נראה לי שהייתי נהנה יותר לעשות את זה לבד.
מבחינת פחחות נשאר לי לתקן פיצוצים קטנים בפינות ולצבוע את הרכב. 99% שאת הצביעה אני אעשה לבד. גם ככה הרכב יהיה מכוסה בבוץ אז מי בכלל יבחין :-D
IT'S ALIVE
הרכב הונע ואפילו נסע קצת בחניה.
גיליתי שיש לי נזילה במיכל דלק. יש חור שצריך לתקן, אשמח להמלצות איך. כמובן אחרי ריקון וייבוש יסודי.
בנתיים אני משתמש במיכל תחליפי למיכלי FIA. ניתן לראות בתמונות.
אשמח לחוות דעת על הדריישאפט האחורי. מה דעתכם על הזווית יציאה מהטרנספר?
השאקלים הוחלפו לארוכים יותר. סוף סוף לרכב יש מהלך מתלה והקפיצים מתנהגים בסדר.
הכי חשוב....סיקס בלי אגזוז עושה הרבה רעש...ועשן. אבל רעש מגניב :-D
מיכה,
הרכב לא עומד טוב. יש כמה בעיות, וכדאי לטפל בהן לפני שאתה מנסה ליסוע ממש. הנה חלק מהן ממה שניתן לראות בתמונות:
1. השאקלים מקדימה הפוכים...
2. הרכב גבוה מידי, בעצם גבוה בטירוף - עירגלו לך את האמא של הקפיצים.
3. לכן גם הזוית של השאקלים מקדימה ומאחורה הפוכה והרבה יותר מידי גדולה. רק שלא יתהפך לך הקפיץ - זה עלול להיות מאד מסוכן.
4. הזוית של הביצה לא טובה - היא מצביעה ישר לטרנספר, וזה לא נכון. אין אצלך מצב נכון שבו הזויות ביוקים של הטרנספר ושל הביצה זהות, או לפחות דומות.
5. לא ראיתי איזשהו מיגון לטרנספר או איזה גשר גיר שדומה במשהו למקור - זה פתח למכות חזקות בטרנספר/גיר, ולצרות צרורות.
6. למיכל הדלק - שלא תעיז לרתך את החור שבו, גם לאחר שרוקנת וייבשת אותו!!! האדים שנותרים בו יגרמו לפיצוץ רציני. אם אתה רוצה לרתך - תוריד מיכל; תנקז ותייבש הכל טוב טוב; תשאיר פתוח בחוץ זמן ארוך; אח"כ תמלא מיים, תשטוף ושוב תמלא מיים, ותרתך את החור עם המיים בפנים, ותסובב את הפרצוף אחורה בכל מקרה......
אם יש לך חור במיכל, כנראה שזה מיכל ישן ורקוב למדי, ולכן כדאי להחליפו באחר תקין, ולא להתעסק עם ריתוך של פח דק שממילא כבר הפך דק יותק ודומה לנייר.
בינתיים זה מספיק, לא?:D ?
השאקלים מקדימה הפוכים לפי הנחיות היצרן. הסיבה היא שהשאקלים בצד הנהג מתנגשים עם תיבת ההגה. זה גם לא אופטימלי מבחינתי אבל לא בעייתי כרגע.
הרכב לא עמוס בכלל. אפילו 4 כיסאות אין עליו. לכן הוא גבוה מאוד.
הסרן האחורי הוא AMC20, לא שיניתו בו כלום בטח שלא את הזוויות. אני לא מבין מה הבעיה עם הזוויות אשמח אם תסביר.
אגב, השאקלים ארוכים כי הקפיץ ארוך. זה סו של מתלם כמו שיש לכלב (לפחות בתקווה כמו שיש לכלב) היו לי שאקלים קצרים ואכן הקפיץ קפץ פנימה. יש לי תמונות אם זה לא מובן.
מה שאני אעשה עם מיכל הדלק זה לנקות אותו, ליבש ולמלא מים כמו שאמרת. השאלה היא האם צריך ציוד מיוחד בשביל זה. יש לי רתכת CO2, או שאני יכול לבצע הלחמת ברונזה אם זה אפשרי בכלל.
אני שוקל פשוט לקדוח את החור ולרתך שם אום ריקון, שוב אם זה אפשרי מבחינת המיקום של החור.
המיכל עצמו עבר בדיקה על ידי כמה אנשים. כנראה שבהתקנה שלו לא שמתי לב ומתתי לו מכה חזקה או שסגרתי אותו על משהו שגרם לחור. על טעויות משלמים לצערי אבל זה מה יש.
שוב אשמח לדעת מה הבעיה עם הזוויות. לא שיניתי כלום בסרן האחורי. בקדמי אולי אצטרך לשנות משהו.
חמודי
אל תקבור את הראש בחול
הקפיצים שלך מעורגלים ברמה קיצונית, ואתה חייב, לא צריך- חייב, עירגול הפוך לשחרור מאמצים.
אין על האוטו כלום?
מנוע, גיר, טרנספר, מכלול הגה, תיבת הגה, הכל על האוטו. מה כבר תוסיף? כלוב? עוד 50 קילו
כסא נווט? עוד 10 קילו
מה כבר יש לך להוסיף שם שאתה כ"כ מצפה שהקפיצים ירדו?
האוטו מורכב כבר, הכל בנוי. מה שתוסיף מכאן והלאה זה מזערי.
אתה צריך לגשת למי שבנה לך את הקפיצים ולדרוש שחרור מאמצים.
כשאני אסיים את הרכב אני אגש למי שמכר לי את הקפיצים לבדיקה של הרכב.
הם יעשו שם את מה שצריך על מנת שהרכב יהיה בטיחותי.
קפיצים צריכים לעבוד קצת, כך שלא הייתי רץ חזרה למתלם, אך עם זאת אני מוכרח להגיד שהרכב לא נראה בגובה המתאים (בשביל הניסוי אתה יכול לקחת 5 שקי מלט להניח אחד לייד האין שמשה, ועוד ארבעה מאחורה, אתה תיהיה בערך במישקל של הרכב עם כיסאות כלוב ומועמס בחלקו נראה לאיזה גובה תגיע)
השקלים מתנגשים בתיבת ההגה, תפתור את זה.
לגבי הזוויות, זה שלא נגעת בסרן זו בדיוק הבעייה, כי את שאר הרכב הרמת באיזה 5 אינץ'. הזווית של הפיניון בתוך הדיפרנציאל (ניתן למדוד את הזווית בין הקו שצירו הוא היוק לבין קו אופק) צריכה ליהיות זהה לזווית של ציר היציאה מהטרנספר, לא להצביע אחת לכיוון השנייה, להיות מקבילות. בשביל לתקן את הבעייה הנ"ל יש להוסיף קלינים/שימסים על מנת להוריד את האף של הסרן (החלק העבה של הקלין יהיה לכיוון החלק האחורי של הג'יפ) וכך הם יהיו מקבילים.
בהגבהה כזו, להערכתי, אתה צריך קלינים של 2.5 -3 מעלות.
זהו לעת עתה.
נמשיך אח"כ
עירא
אוקי. מאיפה אני מביא את הקלינים/שימסים האלה? אני צריך מן הסתם גם לסרן הקדמי.
הגבהה כזאת אתה צריך קלינים של 4" לפחות ואם בכל זאת לא יספיק אז יש גם של 6".
מיכה, מגיע לך ח"ח ומזל טוב (לא רק על הג'יפ העומד :grin: )
http://www.jeepolog.com/forums/attac...achmentid=2098
כולם מתרכזים ובצדק בגובה המוגזם של הג'יפ בתמונות. אז קודם כל צריך לקחת את זה בפרופורציה כי כן חסר כאן איזה 10% לפחות ממשקל הג'יפ. נשים את זה ואת השקיעה האפשרית של הקפיצים בצד - אני לא בטוח שהבנת את ההערה של ברוך לגבי שאקלים הפוכים. הכיוון של המשולש - לא מעניין את הסבתא.
הנקודה היא שהן מקדימה והן מאחורה, השאקלים מצביעים לכיוון מרכז הרכב בצורה קיצונית, כשהם אמורים להצביע כלפי חוץ, קלות. למעשה, כשהרכב במצב עמידה, האידיאלי הוא שהשאקל ניצב לקשת הקפיץ. המצב אצלך על פי התמונות גרוע ביותר- הקפיצים מעורגלים הרבה יותר מדי ביחס לאורך שלהם.
דרך אחרת להגיד אותו דבר - הג'יפ כמו שהוא בתמונה הוא עם קפיצים פתוחים עד הסוף - הוא גבוה ב3-4 אינץ' להערכתי ממה שהוא אמור להיות עם קפיצים באורך כזה. אני שם כסף שהוא גם נוסע קשה-מוות.
כמה משקל באמת חסר שם? יכול להיות ש300 קילו יסדרו אותו טוב מאד... יכול להיות שהזמנת קפיצים לרכב הרבה יותר כבד?
עם הבודי הקודם זה היה יושב בול, כנראה... :twisted: :twisted:
סחטיין!
אלון למען האמת גם עם הבודי הקודם זה היה גבוה ועוד עם קפיצים סטנדרטיים :-D
נמרוד, מה שנאמר לי ממי שבנה את הסט הזה זה שאני צריך להעמיס על הרכב. להערכתי יש לי עוד איזה 400-500 קילו לשים עליו על מנת שהוא יהיה בממשקל האמיתי שלו.
אל תשכחו שאין אפילו מיכל דלק. רק המיכל+העריסה שוקלים איזה 80 קילו (כשהמיכל מלא).
חוץ מזה, זה קיט שאמור להיות גבוה. מאחר ולא היה לי רכב לחבר את הקיט אליו אז לא ידעתי לאיזה הגבהה לומר להם להכין את הסט. אחרי שאני אסיים את הכול אז אוכל לדעת בוודאות לאיזה גובה אני שואף להגיע.
עכשיו כמה שאלות:-)
באיזה מצב מודדים את רמת הנוזל בתיבת הגה? כשהמנוע פועל או דומם?
האם קיצור האגזוז כך שפתח היציאה יהיה לפני הגלגל האחורי משמעותית?
על איזה סוג הנדברקס אתם ממליצים? אני יכול להשיג של סופה אבל אחרי שיחה עם המוכר הבנתי שצורת העבודה של הבלם יד שונה ממה שאני מכיר. האם יש מנגנון בלם יד אחר שאפשר להשתמש בו ודומה יותר לבלם יד שיש בפרייבט?
תודה
לא.ציטוט:
נכתב במקור על ידי moriseven
העובי של הקלין הוא בד"כ בצד הצר בערך חצי סנטימטר ובצד העבה כתלות בזווית שרוצים להגיע אליה בסביבות 2 ס"מ.
אתה לא מודד את הנוזל בתיבה, אתה מודד במשאבה, על המדיד יש צד אחד חם וצד אחד קר. ובכל מקרה כשהמנוע דומם.ציטוט:
באיזה מצב מודדים את רמת הנוזל בתיבת הגה? כשהמנוע פועל או דומם?
ואם בתיבת ההגה עסקינן, תצבע אותה בשחור
לא, אבל למה?ציטוט:
האם קיצור האגזוז כך שפתח היציאה יהיה לפני הגלגל האחורי משמעותית?
ברמת העיקרון בלם יד של סופה אמור לעבוד טוב.ציטוט:
על איזה סוג הנדברקס אתם ממליצים? אני יכול להשיג של סופה אבל אחרי שיחה עם המוכר הבנתי שצורת העבודה של הבלם יד שונה ממה שאני מכיר. האם יש מנגנון בלם יד אחר שאפשר להשתמש בו ודומה יותר לבלם יד שיש בפרייבט?
עירא
עירא, לא התכוונתי שהקלין עצמו הוא 4" אלא שאתה בא ליאנוביץ' ומבקש קלינים אתה צריך לציין לאיזו הגבהה זאת ואצלו זה הולך לפי הקיטים של פרוקומפ שהוא מוכר שזה 2.5" 4" ו - 6" וזה גם מה שרשום על הקלין עצמו.
תקרא טוב לפני שאתה רץ להגיב.
Quote:ואם בתיבת ההגה עסקינן, תצבע אותה בשחור
:-)
מה רע באדום? זה יפה :-D