חוזר: ממשיכים בניסויים - והפעם ארגז עם כיור וגזיה לשטח.
חיים, המשקלים שרשמת הם לערכה נטו או כוללים בפנים כלים לזוג?
אם הם של הערכה נטו, נראה לי די בעייתי נושא ההרמה/הורדה מהאוטו ושינוע של הערכה.
לפחות עבורי, ערכה כזו אמורה לשמש בעיקר לטיולים עם החברה ולהרים ערכה שתשקול כ-30 קילו נראה לי די "תיק".
מעבר להרמה והורדה, אפילו הזזה של הערכה בתוך הרכב נהיית בלתי אפשרית (בעיקר לבעלי תא מטען עמוק שצריכים לדחוף אותה עד הסוף כי ישתמשו בה רק בארוחת הערב בסוף היום).
גלעד
הערכה עם רגליים מוגבהות תשקול נטו לפי המצוין. עם רגליים קצרת משקלה יורד ב-5 ק''ג בערך.הרגליים מאופסנות בערכה בילד-אין ,אך ניתן להסירן לפני הפירוק מהרכב בנפרד.משקל הציוד בערכה הינו עד 5 ק''ג - מנסיון. בכל מקרה הערכה מיועדת לפריקה והעמסה ע''י שני אנשים גם מסיבות הנפח.אין מה לעשות בשלב זה בנושא המשקל עד לצבירת נסיון מבחינת הבלאי, שלאחרין ניתן לרדוף אחרי כל חלק בנפרד בכדי לצמצם משקלים מיותרים באמת.אני יותר מודאג מהמחיר שמביא את המוצר רק לעשירון אחד - וחבל. מנסיוני - לא ניתן להגיע למוצר כזה אך מושלם מכל הבחינות ,בטרם חלפו 5 שנות שיפורים רצופות.
במשקלים ובמחירים שאתה מציין אני רואה מקום רק לאופציה של אלומיניום.
אף אחד לא יחסוך 300 ש"ח ע"ל הוצאה של 1800 ש"ח בכדי לסחוב עוד 10 ק"ג!
מנסיוני - שיקולי הלקוח לעיתים מאוד לא ברורים לנו.קח לדוגמה שהמטבח משמש תאיילנדים בקראוון קבוע ובעל הבית מעדיף מוצר חזק פיזית ופחות עדין מאלומיניום ועוד במחיר יותר זול. מה שאני רוצה לומר זה שלכל פתרון יש את הנישה שלו והמגוון מאפשר מענה יותר קרוב לצרכי הלקוח.
המטבח נמצא באתר ''זאפ'' למכירה חופשית. אלה שהזמינו בעבר במחירים שהסכימו עליהם מוזמנים לאשרר את הזמנתם והם יקבלו במחיר שהובטח.הזמנות חדשות ייעשו במחירים החדשים שפורסמו באתר ''זאפ'' - כ-2200 ש''ח עם הנחה של 7% לחברי האתר.
היום הוספנו למערכת את הברנר הגדול שבערכת בישול השטח - באופן אינטגרלי בתא המיועד לגזיה. בכך הופכת הערכה למרכז בישול וניקוי גם לקבוצה של עשרה אנשים ללא בעיה בהיקפי הבישול.עם הברנר הזה ועוצמת הלהבה שלו ,מתעוררים בי מפעם לפעם חששות שסירי אלומיניום יכולים להינמס באם לא אשים לב ללהבה.זה שידרוג גדול מאוד למתקן הזה ושלב חשוב לנוחיות ואפשרויות המשתמש.