מה יהיה??????ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
1.הבן אדם החזיק נשק לא חוקי!!!!
2.הבן אדם כנראה ירה לפורצים בגב (לא סכנת חיים)!!!!
3. שאול אתה גזען!!! אבל בלי קשר אני אוהב אותך (מתי מטיבי לסת????)
Printable View
מה יהיה??????ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
1.הבן אדם החזיק נשק לא חוקי!!!!
2.הבן אדם כנראה ירה לפורצים בגב (לא סכנת חיים)!!!!
3. שאול אתה גזען!!! אבל בלי קשר אני אוהב אותך (מתי מטיבי לסת????)
1. שכחתי לרגע שכל הנשקים שמסתובבים אצל הבדואים רשומים באיזשהו משרד ממשלתי, אה רגע הם לא? אז למה לא עוצרים אותם?ציטוט:
נכתב במקור על ידי fuksi
2. תגיד אתה היית פעם בסיטואציה כזו שכבר פעם רביעית מרעילים לך כלבי שמירה, לא נראה שהאנשים האלה בדיוק מתכננים להזמין אותך לקפה איתם, ואם תצא אליהם במקום להתחבא אז כן יש לך סכנה ממשית לחיים. בלי קשר שצריך לירות בגנבים. להזכירך גם לגנוב זה משהו לא חוקי, למה הגנבים לא עצורים?
עירא
כי אנשים שגרים במרכז תל אביב ויושבים בבית קפה כשבחיפה ילדים יושבים במקלט. או במושבי מרכב לכיש או בכלל אשקלון דרומה ...
אין להם מושג על מה הם מקשקשים שם.
ולפני שתצעק, פוקסי ידידי.
אני השארתי את הילדים האישייים שלי במקלט כשיצאתי כל יום לעבודה בתל אביב ובמו עיני ראיתי ושמעתי את זה.
אישתי האישית עובדת במרחק של 129 מטר מדוד מהרקטה שהרגה 8 אנשים במוסך הרכבת. החלון שלה פונה לשם....
זה לא מיד שניה.
אני מבטיח לך.
אבל בגלל אנשים קהי חושים ( במילים אחרות - מטומטמים עם זיכרון של 4 דקות ) ... הומניים שיודעים יפה מאוד לבכות על כל מיני ישמעלים שניפגעו מהטילים של חיזבאללה אבל כשישראלים אחרים ( ואני בכוונה לא רושם יהודים ) ניפגעו .. אנחנו הכובש האכזר ומגיע לנו ...
וזה תושבי ישראל שלא רואים את עצמם כחלק מאותו כובש אכזר.
כל כך כואב ....
פוקסי, שי דרומי נילחם בשבילך ואתה במקום להודות לו, מאשים אותו.
חבל.
1. בטרמינולוגיה המשפטית, גם נשק חוקי שרשיונו לא חודש עקב סיבות ביורוקרטיות יכול להיות מוגדר כ"נשק לא חוקי" בשפת העם. יש לך ידיעות כלשהן באשר לסטטוס המדוייק של הנשק, פוקסי?ציטוט:
נכתב במקור על ידי fuksi
2. מתי לאחרונה הבחנת במדוייק האם דמות לבושת שחורים באפילה היא עם הפנים אליך או ממך?
אתה יודע שהוא ירה להם בגב? רק אמש קראתי שהוא פגע בירך.
ראית פעם, פוקסי יקירי, אדם מת מכדור בברך? אני ראיתי, תוך 2 דקות הוא גמר ורופא קבע את מותו.
אל תחרוץ את דינו של דרומי.
ברור לי שלא רק שלא היית אף פעם במקומו, וחושבני שאף לא במצבים דומים, או במצבי סכנת חיים אמיתית.
אולי תחשוב על שתי הזקנות שנשדדו והוכו קשות לאחרונה, אולי זה יעזור לך להבין עם מי מתמודדים כאן.
חברים, בדרך כלל אינני מרבה במילים אבל הפעם החלטתי קצת לחרוג ממנהגי.
הבעיה במדינה הזו היא לא יפי הנפש, לא בני דודינו וגם לא המדינה על מוסדותיה השונים.
הבעיה היא שאנחנו פשוט לא לומדים!!!
לא לומדים שאת אף אחד זה לא מעניין אם נשרוד או לא.
לא לומדים שלא יעזור כלום ותמיד נהיה אשמים בעיני כולם.
לא לומדים שכל עוד נמשיך להסתגר איש איש בפינתו ולהתעלם ממה שקורה סביבנו נמשיך להדרדר.
לא לומדים שבמזרח התיכון לא מדברים "אירופאית" ורק החזק שורד.
לא לומדים שעולם שאיפשר להפוך אותנו לסבון ייעשה זאת שנית מבלי להניד עפעף.
לא לומדים שבראש ובראשונה א נ ח נ ו איפשרנו להפוך אותנו לסבון.
לא לומדים שהכוח הוא בכמות ולא באיכות.
לא לומדים שהדבר היחיד שיש לו זכות קיום באיזור שלנו הוא הכוח.
לא לומדים שאויב המדינה והעם הוא מישהו ששמים בכלא ולא הופכים לשר.
לא לומדים שאדם שמקיים מגעים עם האויב מקומו אינו בבית הנבחרים.
לא לומדים שאנשים ששוללים את קיום המדינה אינם זכאים להיות אזרחיה.
לא לומדים לפתור בעיות ולא להדחיקן כדי שכעבור 20 שנה תהפוכנה לבלתי פתירות.
לא לומדים שצריך לקום ולעשות ולא לבזבז אוויר בדיבורי סרק חסרי תכלית.
דרור, אני מסכים עם כל מילה שלך ושל שפם בכל ליבי. אבל הבעיה היא שכל עוד לא נקום ונעשה לא ישתנה כלום.
וכשאני אומר נקום ונעשה, אין הכוונה לבודדים שנפגעו במישרין ממה שקורה. באלה הכי קל לטפל, וניתנו כאן הרבה דוגמאות לכך, כשהטריה והכואבת ביותר היא שי דרומי.
שימו לב על מה אנחנו מדברים כאן. אנחנו כמעט מצפים למשהו שיקרה כשאנחנו מטיילים, אנחנו מצפים שאחד הבדואים יחצה את אותו הגבול הדק, כפי שנאמר כאן, ויפגע במטיילים.
רבותי תתעוררו!!! אנו מסתובבים בחשש במדינה ש ל נ ו, וכל מה עולה בידינו לעשות בנידון הוא לשבת כאן ולקטר. זה אינו מצב נורמלי נקודה !!!
ניר וגיא, כמו שאמר כאן מישהו לפני, הפוליטיקה אינה הפתרון ואין צורך לחזור על הסיבות שכבר נמנו כאן.
כל עוד כל אחד יושב בדלת אמותיו, בוכה כמה זה רע ומקווה שאיך שהוא זה יעבור או שיהיה כבר מישהו שיעשה את העבודה בשבילו, זה רק ימשיך ויתדרדר.
אבל אם האנשים במדינה הזו היו מסוגלים להתארגן ולהחליט לשים סוף להפקרות ולאנרכיה. ללא קשר אם הם נפגעו ממנה ישירות או לא, ומתוך מטרה ברורה והבנה שצריך לקחת את זה עד לאן שיידרש ובסופו של דבר, כשיתפזר האבק יכול להיות אך ורק מנצח אחד. אז, אולי היה שביב של תקווה.
קחו לדוגמה חרם צרכנים פשוט שבארה"ב עושים אם מעלים את המחיר של הקטשופ ברבע סנט. שם זה פשוט ואפקטיבי, בעוד שאצלינו מזיינים אותנו מכל כיוון אפשרי ואנחנו בוכים ומבקשים עוד, ולא צריך ללכת רחוק קחו לדוגמה את הבזיון של הבנקים עם הריביות. נסו לספר את זה למישהו מחו"ל, ההימור שלי הוא שאף אחד לא יאמין לכם.
הרי בסופו של דבר מה תעשה המשטרה במקרה כזה? תעצור את כולם? כמה היא תעצור? 100, 200, 1000, 20000 ? הרי גם לזה יש גבול. בטח שהרבה יותר קל לעצור את שי דרומי, אבל יחד עם זה שכולם צועקים שהוא גיבור וצריך לתת לו אות כבוד, לא ראיתי 1000 איש צובאים על בית המעצר ותובעים לשחרר אותו מיד. למה? מכיוון שכל אחד מסתכל על התחת שלו ולא מעניין אותו כלום מסביב. מעניין מה היה קורה במדינה אחרת במקרה כזה ...
זו המחלה של העם הזה רבותי ! כל אחד דואג לתחת שלו החל מראש הממשלה ועד לאחרון הקבצנים, וכל עוד לא נשכיל לשנות את זה המצב רק ילך ויחמיר.
My two cents ...
איציק
מצטער כולנו בחרא גם צפונבונים תל אביבים כמוני. זה עניין של בחירה.לדוגמא:ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
מי שנשאר לגור בתל אביב "אוכל" פיגועים , זיהום אויר קטסטרופלי,אירגוני פשע משתוללים,
נערים דוקרים במועדונים,אנשים משתוללים בכבישים, שכר דירה שעולה ועולה!
מה שאני מנסה לומר שהמדינה ומוסדותיה דפוקים ללא ספק! ונשאר לבחור אם ל"אכול" את החרא בתל אביב או חיפה או בחוה בנגב...ואף אחד לא עושה לי טובה לא החקלאי בדרום/צפון
ולא המתנחל בגב ההר.
יאללה נגמר לי האספרסו ואין לי כוח להמשיך לכתוב....(:
גיא-איך הבולמים?
מעשי שוד וגניבה מתקיימים מזה מאות שנים באתוס הבדואי. נקודה. כיום כבר פסקו שיירות של גמלים הנושאים סחורות יקרות לשוט אל דמשק, נמל חיפה או מצריים. מה יש ? יש חקלאים ,יש חוק רופס ויש "נאורות". יפה. לאתוס הנ'ל יש לצרף בימינו התרסה קשה מצד המגזר הבדואי כלפי המדינה ומוסדותיה+גוון לאומני המתיר את חייהם ורכושם של תושבי הארץ היהודים=>לגיטימציה לפגיעה בהם. בדואי חושב 10 פעמים לפני שהוא מהין לשלוח ידו בנפשו או ברכושו של בן עדתו שכן ברור לו שיופעלו כנגדו חוקי העשירה (איגוד שבטים) ועם אלה לא כדאי אבל ממש לא כדאי להסתבך.
לציבור היורים. למעט סעיף "ההגנה העצמית" חשוב שתכירו גם את הוראת החוק הנוגעת לענין
"הגנת הצורך" כלקמן:
"לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה שהיה דרוש באופן מיידי להצלת חייו, חירותו, גופו או רכושו, שלו או של זולתו, מסכנה מוחשית של פגיעה חמורה הנובעת ממצב דברים נתון בשעת המעשה, ולא הייתה לו דרך אחרת אלא לעשותו."
פרשנות:
לתחולת הגנת הצורך נדרשים, אפוא, התקיימותם של חמישה תנאים מצטברים: הראשון – שהמעשה הנו תגובה שנדרשה מיידית להצלת אחד מארבעת הערכים המצוינים; השני – שהמעשה נעשה לשם הצלת החיים, החירות, הגוף או הרכוש של העושה או של זולתו; השלישי – שההצלה היא מסכנה מוחשית לפגיעה חמורה; הרביעי – שהסכנה נובעת ממצב דברים נתון, ללא קשר למיהות יוצרה; והחמישי – שלא הייתה לעושה כל דרך נוספת למנוע את הסכנה האמורה.
והנה תמצית התפישה הרווחת אצל שופטינו בהתיחס לסעיף "הגנת הצידוק" (שמגר, אנקונינה כנגד התובע הצבאי הראשי, 88):
"האינטרס הציבורי בתפיסה ובמעצר עבריינים מתגבש, בין היתר, על יסוד הרצון להגן על בני הציבור שהם קורבנותיו-בכוח של העבריין. איש הרשות או האזרח פועל להגנת חיי אדם ולשלמות גופו של קורבן העבירה או של אלו העלולים להפוך לקורבנות אם העבריין לא ייעצר. אולם, היבט זה של האינטרס הציבורי, שתי פנים לו: כפי שהוא משמש כמניע לתפישת העבריין לשם מניעת פגיעה באדם אחר, כך גם עולה ממנו ההדרכה הנורמטיבית לגבי מידתה של הפעלת הכוח כלפי העבריין. זה ואף זו נושאים עימם מטרה הטמונה בהם מיסודם, שעניינה השאיפה למניעתה ככל האפשר של הפגיעה בחיי אדם. מטרה זו הופכת להגבלה על השימוש בכוח, ולפיה יש להימנע מקיפוח חיי אדם או מפגיעה בשלמות הגוף, כאשר הדבר איננו עומד ביחס סביר למידת הסכנה אותה מבקשים למנוע, גם כאשר מדובר בתפישת העבריין. כדי לממש אינטרס כאמור, יש לקבוע סף גבוה יותר לביסוסו של הצידוק לשימוש בכוח קטלני לשם ביצוע הדין, מזה הנובע אך ורק מן הסיווג הפורמלי של העבירות לפי מידת העונש המירבית הצמודה להן."
דרומי לרוע מזלו הרג את הפורץ. לזכותו יכול לטעון כי לא היתה כוונת רצח וההוכחה-ירה לכיוון הרגלים.
ליבי ליבי עליו, ועלינו...
הבולמים סבבה, תודה.
אבל האספרסו והאין כוח הוא הבעיה ....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
אין צורך שתעשה לו תעמולה שמיל.
האיש הזה שרף את עצמו מזמן - הוא כל כך מטונף ומזוהם מרוב פוליטיקה, שכבר אי אפשר להאמין לאף מילה שלו. באופן אישי? לעם ישראל יש אולי זיכרון מאוד קצר אבל לי לא - אני לעולם לא אסלח לו את החבירה לאולמרט ולכנופיית קדימה - שבעיני הם המייצגים של כל מה שרע בעם ישראל, ואחראים במישרין או בעקיפין לחלק גדול מהכאוס שאנחנו נמצאים בו.
חברך עוזי דיין הוא עוד אחד משורה מכובדת של אנשים שמנסים כבר שנים למכור לנו "שלום וביטחון" - עם כל הסימפטיה אליו, זו סחורה משומשת שפג תוקפה. הונאה ואחיזת עינים. לעולם לא יהיה כאן שלום ומי שלא מודה בזה הוא אחד מהשניים: תמים או שקרן.
עם כל הרצון הטוב שלנו, אתם ואנחנו קטנים מדי מול "השיטה", שיודעת טוב מאוד להגן על עצמה ועל השחיתויות המובנות בה מפני רצון טוב ומפני אזרחים אכפתיים. השיטה תקבור אותנו.
את הרעיונות הללו צריך לבסס ולעגן בשיתוף פעולה עם מפלגה קיימת. למרות השינאה והתיעוב שאני חש כלפי כל הפוליטיקאים לסוגיהם וצבעיהם השונים, כנראה שאין ברירה. אם רוצים לשנות משהו צריך לעשות זאת במסגרת מפלגה קיימת, ממש לא משנה לי מאיזה צבע ומאיזה צד (כנראה שלא שמאל...). אותה מפלגה שתחרוט על דיגלה מלחמת חורמה אמיתית בפשיעה מכל סוג, מלחמה ממש - עם פלוגות מג"ב שיעשו סדר פעם אחת ולתמיד במקומות מועדים וכולכם יודעים איפה (וזה לא רק בישובי הבדואים. ממש לא), כולל שימוש בנשק חם עם כל ההשלכות של זה. מלחמה שתכלול גם שינוי חקיקה מרחיק לכת בנוגע לאחזקת נשק להגנה עצמית על ידי אזרחים ולשימוש בו, כולל עונשי מוות קבועים בחוק למחבלים, רוצחים, סוחרי סמים וסוחרי נשים, כולל סנקציות דרקוניות מרחיקות לכת כנגד עבריינים פליליים מכל סוג ומשפחותיהם, שיכללו מלבד עונשי מאסר ועבודת פרך של עשרות שנים ללא ניכוי שליש וללא "שיקום" וחנינות ושאר חארטות , גם החרמות רכוש וגירוש משפחות וקרובים מהארץ. נשמע מפחיד? כן. אבל אם כבר פחד, אז עד הסוף, אני רוצה שגם הרעים יפחדו. מה זה יפחדו? ישקשקו.
אם תהיה מפלגה שתיקח על עצמה את המשימה הזו - היא תקבל ממני את הפתק.
אל תתיחסו בצורה כזאת פשטנית לדברים שלי, אני לא מציע את עצמי לעמוד בראש מפלגה, אני בטוח שיש מועמדים ראויים יותר, מה שאני מנסה להגיד הוא שבאופן אישי אני מוכן לתרום הרבה יותר מאשר לתת עיצות מהכסא או לגשת לקלפי ביום הבחירות. הייתי אומר גם שהייתי מתנדב לעזור לחקלאי הדרום להגן על רכושם וחייהם ותורם מזמני נניח לילה בשבוע, אבל עם זה יש לי כמה בעיות -
1. אם אני עלול למצוא את עצמי במצב שאני נאלץ לפגוע במישהו ולהסתכן בשהייה מאחורי הסורגים בעקבות זאת, אני מעדיף לעשות את זה ללא עדים..., מה לעשות העם היהודי הוא חבורה של שטינקרים.
2. אני לא צריך ללכת רחוק כדי לארוב לבני מיעוטים שמגיעים כדי לגנוב - אני יכול פשוט לרדת לחנייה ולחכות...
מירדף בנגב אחרי גנבים בחדשות 10 !!!!
עובד...בטח עובד מצויין.....ציטוט:
נכתב במקור על ידי tzagi
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3364405,00.html
יודע מה ההבדל פוקסי ?
מטורף שלוקח נשק ומתפרע , אתה יכול לסנן ברוב המקרים כי אתה בודק למי אתה נותן רשיון לנשק.
לעומת זאת, מיליציות של בדווינים ששולטים על מרחבי המדבר שחמושים מכף רגל ועד ראש ואין עליהם שום בקרה ושום שליטה, הרבה יותר מפחידים.
מצד שני, גם להתנגש ב 100 במכונת כביסה שחונה שלא כחוק באמצע הכביש מיד אחרי סיבוב מאוד מפחידה ...
ובנימה אחרת,
הגיע לי במייל,
~~~~~~~~~
נהג תקוע בנתיבי איילון. לא זזים. פתאם הוא רואה איש אחד עובר מאוטו לאוטו.
האיש מגיע אליו ומבקש באדיבות לפתוח את החלון.
"מה קורה" שואל הנהג "למה עומדים?"
"ליד מחלף בת ים טרוריסטים חטפו את אהוד אולמרט, עמיר פרץ, זהבה גלאון והרב עובדיה. הם מאיימים שישפכו עליהם בנזין וישרפו אותם באש אם לא יקבלו מיליון דולר. אנחנו עוברים מאוטו לאוטו ומבקשים תרומה."
"וכמה כל נהג נותן?" שואל הנהג.
"בערך ליטר", עונה האיש
~~~~~~~~~
גיא...
רק תגיד לאן להעביר את הדלק....כאן כבר אספנו כמעט מיכלית מלאה למען המטרה...
אחלה רעיון...
באותה נימה...מישהו מכיר קבלן ספרינקלרים / צנרת או משהו בסגנון
מכשיר מיוחד שעולה כמעט 20 אלף שקל ונגנב בתקופה האחרונה המכשיר מתוצרת RIDGID
מוזמן להפנות אותי אלי...כמו כן יש מאגר ענק של כלי עבודה גנובים שמחכים לבעליהם שיזהו אותם
גם ניתן לקבל פרטים אצלי...
העניין הזה חייב להיפסק כל הגניבות האלה...זהו עברנו משלב המקלדת לשלב הביצוע ...
יש גם סמוראי שרוף באזור הכפר שיבלי...כנראה גנוב... כנ"ל לגבי פרטים
חברים ימי "השומר" של אז חזרו ובגדול.....
יום טוב ושקט
אחרי כל כך הרבה דיבורים, סוף סוף מתחילים לחשוב גם על עשייה. הגנבים, לצערנו מבינים רק כוח, כוח, וכוח. אני יכול להביא את דוגמת ערד, שעד לא מזמן היתה מוקד גניבות של הבדואים באיזור, התארגנו והחלטנו להפסיק את התופעה. המסר הכללי היה "0 סבלנות, ובלי סלחנות". ועובדה שזה עבד והגניבות ירדו פלאים. העבודה לא קלה, וצריך להתמיד, (הגנבים מחכים שנתעייף) מארבים, סיורים, מרדפים ומחסומים. והכי חשוב להתמיד בלחץ ולא לפחד מהם. הם מפחדים לא פחות. בנוגע לנשק חם, עד היום לאחר 4 שנים של עבודה, כדור אחד לא נורה.
אפקט הפחד עובד.
נמרוד.
הוא לא היה מטורף, הוא היה טרוריסט.ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
http://deseretnews.com/dn/view/0,1249,660195221,00.html
לא תצפה שבעיתונות יגידו את האמת?
רק מחזק את מה שכתבתי.
אצלינו זה לא מיואש צעיר עם M16 אלא מיואש צעיר עם 8 ק"ג C4 ....
ואת זה גם לא עוצרים ....
כתבה בוואלה - 3 הצעות חוק המתירות לירות בפורצים עברו קריאה טרומית.
http://news.walla.co.il/?w=/1/1057779
אמנם המרחק בין קריאה טרומית ללהשלמת החוק רחוק, אבל אולי עוד יהיה פה שינוי.
מישהו יודע איפה אפשר לראות את נוסח החוק שעבר אתמול ברוב גדול בכנסת? מדברים על זה ברדיו הבוקר כל הזמן, חוק שי דרומי. מצד אחד זה כנראה החוק שכולנו כאן רצינו (אתה רואה ג'ו, עניינים זזים מהר בישראל) מצד שני זה ממש הכרזה על פשיטת רגל מוחלטת של המשטרה. הקלישאה "פשיטת רגל של המשטרה" היא כבר לא סתם בכיינות פופוליסטית, החוק הזה הופך אותה לעובדה, וזה עצוב.
חוק "עזוב אותי באמא'שך".