איפה ראית סרטונים שלו?ציטוט:
נכתב במקור על ידי OFF-RoaD
Printable View
איפה ראית סרטונים שלו?ציטוט:
נכתב במקור על ידי OFF-RoaD
אני חושב שמיכה העלה איזה קטע סאונד שלו איפשהו....
או שאני מתבלבל בטופיק :confused:
חכו עוד מעט ותקבלו פינוק אמיתי. 8X8 בDRUG RACING....רק ששום אחד לא התחרה נגדו :-D
הרכב מדהים, פשוט מדהים. גם עם המצלמה הפושטית שלי אפשר להרגיש את הבאסים של המנוע.
לרכב הזה יש כוח, אוף כמה כוח.
פשוט תענוג לשמוע ולראות אותו.
חזרתי מהסדנא המום - הרכבנו היום את דרייבשפט מספר 2, הקדמי. כלומר כרגע הרכב נוסע על גלי הינע קדמי ביותר ואחורי ביותר.
התוצאה פשוט מהממת - הרכב פותח בספרינט כמו מכונית ספורט בכביש. אני יודע על מה אני מדבר, כי נסעתי שנתיים על אימפרזה טורבו, ואני מודיע לכם שהבהמה פותחת לאפחות חזק והיא אפילו מהירה יותר, לפחות במסלולון הקצרצר שיש לי ליד הסדנא.
הרכב יגיע להערכתי למהירות סופית גבוהה מאד, הרבה מעל מה שיהיה הגיוני ליסוע בה, ואני מחכה לראות איך הוא יגיב בסיבובים ובפניות על חול. כרגע, עם שני גלי ההינע המחוברים, אני פונה פניות של 90 מעלות בלי שום בעיה, אבל בחול ובשבילים זה עדיין פתוח ולא ברור.
בקיצור, הדבר הזה הוא חוויה אמיתית - בינתיים לפחות, יותר ממה שאפילו צפיתי וציפיתי.
נמרוד ואסף - אם בא לכם לעשות כמה סיבובים, ספרינטים וצילומי נסיעה, תכננו לכם שבתטיול עם המשפחה, ותבואו.
אלמוגי - הרכב שאל עליך, ובקש לדעת למה אתה לא מגיע לעשות סיבוב. אמרתי לו שאתה קצת עסוק, והוא עיקם פרצוף אבל השתכנע.
נמרוווווווווווד אסססססססססף או קיי למה לא ? חכה חכה שיגמרו לך הבירות הקרות דרומית לקו מצפה:evil:ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
נורא רציתי לבוא, אבל הרכב היה במוסך.
תראה, זה שאתה מניאק, על זה גם אתה הסכמת מזמן.ציטוט:
נכתב במקור על ידי eilatmar
79 הזמנות, 100 הבטחות, ונאדה - מי לא בא? גולומבק.
אפילו נמרוד שגר בתחת של הנביא(טיז אלנבי, למי שלא ידע...), כבר היה פעמיים.
מה לעשות שהתעיפתי מלחכות? :twisted: ?
מדהים
אפשר גם סיבוב ??
אני מבטיח להביא לך מצלמה או בירה או שיפוד מחודד ... כל מה שישכנע אותך :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
טולה
כל הכבוד
יש בך קמצוץ מהכל......
קצת שגעון וקצת טרוף ולא מעט טמטום.הכי הרבה יש בך גאונות עם חשיבה וירידה עד לפרטים הקטנים .
כל זאת ברמת התכנון בראש וללא צורך בתוכניות משורטטות.
תיסלם טולה בולה.
מצורפת לך תמונה מהרי אדום שבטוח אין לך אותה.
מבטיח בקור בקרוב.
יורם דוד(צמבי)
אוטוטוטו יוצאים לנסיעת מבחן בשטח - חסר עוד דרייבשאפט ואני מסדר את משאבות ההיגוי.
בינתיים, עוד כמה תמונות למי שמתענין.
אני מקווה לראות את זה בווידאו ;)ציטוט:
אוטוטוטו יוצאים לנסיעת מבחן בשטח
אל דאגה, נשתדל להסריט ולצלם את הכול :-)
אני ממליץ לאטום את השלדה (קורות תחתונות) חבל עליה , ראית שגם בסובאגי ( או מה שזה לא היה ) לא אטמת.
למה אתה מתכוון בלאטום? עוד אין פאנלים בכלל אבל בכל מקרה, לאטום רכב כזה זה לא אפשרי. גם לא יעיל כי המנוע דורש קירור רציני והאוויר למנוע צריך להכנס ממקום כלשהו.
ברוך, לא רואים בתמונות איך העברת הכח מתבצעת אז אני אתן תאוריה שלי ואתה תתקן (אם בא לך)
בשביל 4 סרנים אתה צריך 3 טרנספרים ... אבל אז אתה מקבל שתי יציאות קדימה ושתי יציאות אחורה... ואז יש לך סרן אחד לפחות שהדרייב שאפט מגיע מכיוון הפוך לזרועות, וזה יגרום לזה שהדרייב שאפט הזה יתארך/יתקצר מאוד לאורך תנועת המתלה, לא?
איך פתרת את זה? (או שאני לא בכיוון בכלל ...
עכשיו קלטתי על מה אתה מדבר. אתה מתכוון לפרופיל :-)
זאת החלטה של ברוך אבל אני מאמין שזה יאטם ולו רק בשביל האסטטיות.
אתה לא בכוון.....8)ציטוט:
נכתב במקור על ידי יקיר גרין
מיכה , תענה לי ברצינות , משהו בכל הרכב הזה משדר לך אסטטיות? :lol:
( שלא תבינו לא נכון , הרכב נהדר מבחינת גריז מאנקיז כמונו ).
אני מדבר על חלודה , בכניסה הראשונה לשטח יכנסו המון מים לשם , וגם סתם ככה כשהרכב עומד הוא מחליד.
כבר כתבתי את זה פה , קראתי בפורום בחו"ל על בונים שאוטמים את השלדה ומכניסים פנימה אויר לחוץ במידה מסויימת( שסתום עם שעון על השלדה )
כך ניתן לדעת בקלות האם יש שבר או סדק בשלדה לאחר טיולים,תחרויות.
לדעתי יהיה מעניין לשלב את זה פה.
הרכב הזה הוא אחד היצירות הכי יפות שראיתי בחיים שלי. זה יותר מאומנות, זה גאונות.
אני חושב שכשאתה תעמוד לידו כשברוך נותן בגז (:-)) אתה תבין את מה שאני מדבר עליו. יש לרכב הזה הרבה יותר חן וחנניות שאתה תאמין. אתה צריך לראות באיזה חן ואלגנטיות הרכב הזה נוסע.
זה שכרגע אתה רואה עבודה לא מוגמרת, לפני פאנלים ולפני התחלת העבודה על ה"קוסמטיקה" זה לא אומר כלום. זה לא רכב תצוגה שצריך עם עבודת צבע של 10K$. זה רכב שצריך לתת בראש :-)