חיים,
הרמתי את הכפפה (למרות שכבר רשמתי את זה באחד מהעמודים הקודמים):
מנגל (ג ד ו ל ) עליי! שק פחמים אני מאמין שעוד נשאר לי, בשר כמו שכתבו קודמיי, כל אחד לעצמו.
אביגדור
Printable View
חיים,
הרמתי את הכפפה (למרות שכבר רשמתי את זה באחד מהעמודים הקודמים):
מנגל (ג ד ו ל ) עליי! שק פחמים אני מאמין שעוד נשאר לי, בשר כמו שכתבו קודמיי, כל אחד לעצמו.
אביגדור
אז אני לא נלחץ. הפגישה בשבת כמתוכנן. זו הודעה סופית לכל הפורום. עירא, תכין את השכנים כדי שיהיה לך היכן לישון בעתיד.
נשאר מקום למאחרים ?
באיזה שעה?
אשמתי...
אחרי הביטולים והדחיות לא עקבתי אחרי המתרחש...
בקיצור , אם יש מקום... אני בפנים.
חיים (הקמב"ץ) או עירא דווחו.
שחר.
טוב, אז קצת לסדר את העניינים.
הרשימה הבאה, היא של כל מי שהביע נכונות להגיע. אני מניח שבגלל התאריך והזמן (הרב :cry: ) שעבר מפתיחת השירשור ועד היום המיוחל, לא כולם יוכלו להגיע אבל גם אם יגיעו רק חצי מהאנשים עדיין יהיה שמח :lol: .
חיים
אביגדור
נמרוד
חנן
ניר
ארז
עמיקם
אורי
אסף
דורון
דרור
אריה
צביקה
בציר 78
ערן 4X4
אייל
אסי
ארז
אמיר
חזי
אשר
ערן המסוקס
עמוס
שעות, כמו שחיים ציין התכנסות בשעה 10:00 במושב אורות.
הכוונה:
http://imgsrv.pic4u.co.il/7e342bfed5...0d0020000.aspx
בכללי למי שמגיע מצפון, נוסעים דרומה דרך צ.כנות (גדרה) צ.מסמיה ומגיעים לקסטינה, שם ממשיכים לכיוון אשקלון, קרית מלאכי (דרום מערב) עם הנתיב הימני ביותר. ברמזור השלישי פונים ימינה, מגיעים לכיכר וממשיכים בה ישר ולאחר 200מ' תיהיה פנייה ימינה למושב אורות.
http://imgsrv.pic4u.co.il/7e342bb4c6...970020000.aspx
בתוך המושב, פנייה ראשונה שמאלה (אחרי 4 באמפרים) נוסעים עד שמגיעים לצמת T (מימין ניתן לראות מגרש כדורסל) פונים שמאלה ואחרי 2 בתים ימינה לתוך החצר.
כיבוד ומזון,
ארוחת 10 שתכלול קפה בעיקר ואולי איזו עוגייה, אני אארגן.
אלכוהול, מישהו התנדב להביא יין אז צריך לדאוג לבירות וויסקי ושאר ירקות. למי שיש ורוצה לשתות שיביא.
מנגל אנביגדור מביא אחד גדול ולי יש עוד אחד בינוני. צריך פחמים אז מי שמגיע ובדרך רואה פחמים שייביא איתו.
בשר. כמה שיותר יותר טוב (ובמקרה הכי גרוע יש לי פה רפת לייד הבית :wink: ) שוב בעיקרון שכל אחד מביא איתו כמה שיותר.
בחורות, אביגדור מארגן...
נראה לי שזה הכל, אני מאוד מקווה שהכלה לא תחטוף פחד קהל פתאום, אבל היום אחרי שהבעיות עם הטרנספר הסתדרו, נראה לי שהכל יהיה בסדר. ומקסימום היא תישאר פה כדוגמנית ואני אסע אם אחד מכם 8) .
עירא
שמע.. אם כל אחד יביא כמה שיותר באמת יהיה שמח :lol:ציטוט:
...בעיקרון שכל אחד מביא איתו כמה שיותר
בחורות...
אני מביא איתי רק אחת, בלי כיבודים :wink:
אם תפתר בעית המים, אני אגיע עם התפוז המכני - Autobeed.
אם לא, אני אגיע עם שחר (יש מקום אצלך?).
בכל מקרה, לגבי הבחורות, אני בכלל לא שדכן, אני רואה שמספיקה אות אחת לא במקום, ואח"כ לך תוכיח שאין לך אחות (לי דווקא יש)...
אביגדור
עמוס, שחר, אחרים - יש מקום לכולם (אני מרשה לעצמי לענות בשם עירא...). עד שמתארגן מפגש, חבל לפספס... עירא, אני מציע שתעתיק את המידע הרולוונטי והסופי מההודעות האחרונות להודעה חדשה בפורום הכללי.
מקווה לראות כמה שיותר פנסים עגולים וגרילים שבע פסים (למרות שאני אישית כנראה אזדחל בפוקוס... :( )
עירא, נעלבתי עמוקות... איך שכחת אותי?
סיכמנו כבר שאני גם בא...
אם אני יביא הרבה בחורות אז תרשה לי לבוא? :lol: :wink:
למי שהתקשרו ושאלו אם להגיע עם נשים וילדים:
בואו ולא נשכח את השירשור הישן על החברות והנשים שלנו. מה לעשות, ולפעמים קיים "ניגוד אינטרסים" בין האשה/חברה לבין התחביב התובעני הזה, שגוזל אותנו מהן, וגם לא מעט כסף מהחשבונות המשותפים. בעקבות שיחות עם כמה חבר'ה, שהתייעצו אם להגיע עם נשים וילדים, התשובה היא כן, כן רבתי וגדול. המקום יפה ולא ממש רחוק, מזג האויר יהיה יפה, יהיה אוכל טוב ובכמויות, אין שום סיבה שבנות הזוג לא יתייצבו.
אני מגיע בהרכב משפחתי מלא.
רק עכשיו ראיתי,
אני בטוח מזדקן !!!
מותר לבוא ???
מזל טיב טעם פתוח בשבת ...
רון.
יש בקבוק יפיפה שמוכן לניפוץ מחר. עירא - נא להכין את הג'יפ ליד עמוד שממנו יורד חוט ארוך ושאליו ייקשר הבקבוק לצורך הניפוץ על הפגוש הקידמי של הכלה. לפחות תתחשב בהשקעה שלי על הבקבוק ותקום בבוקר לארגן את הניפוץ. חשבתי שאולי לפני הניפוץ אעביר את הנוזל לתוך הבטן ,כדי לשמור עליו יותר טוב ,אך טרם גיבשתי החלטה בנדון. בכל מקרה ,ועם כל המאמצים, לא הצלחתי לתקן את מערכת ההגה בג'יפ היות וכנראה התיבה הלכה ויש לעשות לה שיפוץ ,מה שאומר שמחר אני בא עם הקוראדו - לצערי הרב מאוד.
ועכשיו נא לפתוח שרשור חדש עם תמונות מהמפגש
בשביל מי שלא בא
לא יודע מי בכלל טרח לצלם, כי כולם עסקו בבליסה ולעיסה...
כמויות ואיכויות הבשרים והאלכוהול היו מרשימות, וכל מי שלא בא, הפסיד. עד הפעם הבאה.