קיוויתי שמאיר יטעה בנושא הזה אבל ...
מאיר - שום דבר אישי :D
Printable View
קיוויתי שמאיר יטעה בנושא הזה אבל ...
מאיר - שום דבר אישי :D
לדעתי אם למנדב את ריכבו היו מציעים הנחה רצינית היה הרבה יותר סיכוי למצוא אחד.
עוד דבר , לדעתי נתתם לבעל מקצוע הרגשה שהוא "עושה טובה" ולא הבהרתם לו על הפוטנציאל העיסקי שטמון פה על גב היוזמה והתכנון שלכם.
נכון :lol:ציטוט:
נכתב במקור על ידי tayrie
יוזמת הגג התחליפי נבלמה, לא ברור מה הסיבה. לא נראה לי שהסיבה היא הורדת מידות.
אולי אם יעמוד על הפרק גג פיבר דומה יותר במידותו לגג המתכתי, יהיו יותר מתענינים?
זה יכול לתת תוצאה יותר פשוטה לביצוע , יותר זולה ולטעמי יותר יפה.
מה דעתכם? אני כמשתמע מהתגובה בעד.
נא תגובתכם.
רוני
הורדת מידות זו בעיה שאפשר להתגבר עליה בדרך זו או אחרת, אבל צריך עשרה חברים שמתחייבים לרכוש את המוצר הסופי.
ארז
חברים- רק להזכירכם את הצעתי.... היא עדיין עומדת בעינה. שלכם, אלון שליו- ג'יפארט.
אני עדיין בפנים.
לצערי הרכב לא פנוי להשבתה לצורך פרוק למדידה אך כל פתרון בטווח המחירים המדובר עדיין רלוונטי.
מעונינים נוספים מוזמנים להתפקד.
זאבי
נו אם זאבי בפנים בתשלום כמובן אז חסר לכם רק 9
זאבי אתה בחור רציני
רק יש בעיה עם עוד 9 רציניים :p
אפרופו רציני לפני העלאת הנושא כדאי שתמצא בעל מקצוע לזה כי אלון סגר את העסק
כל 9 ה"רציניים" יתאספו בסופו של דבר, כי גגות הפח בסופות שלנו לא מחכים, והם מרקיבים בשמחה וששון. גם בלי גשם או רטיבות, בלי לרחוץ את הג'יפ כבר כמה וכמה חודשים (!) וגם בגגות שעברו פחחות וצבע איכותיים, אתם תראו איך החלודה צצה ופורחת. זה פשוט בילט-אין בגגו תשל סופות ואי אפשר להימלט מזה.
כל מיני גגות מעוצבים ומוגבהים וכו' וכו' זה בסופו של דבר כאב ראש. בעייה קשה עם גובה תקרות של חניונים וכו'.
לדעתי הכי טוב יהיה העתק אחד לאחד של מכסה הגג הקיים, אם כי אם בסופו של דבר יוחלט לייצר גג ייחודי ולא תהיה ברירה, אז זה מה שכולנו ניקח.
[quote=זאבי;202640]אםרופו "אלון סגר את העסק" - חבל.
הבחור היה יכול אולי להציל את העסק עם גג מוצלח.[
תסלח לי ידידי אבל כבעל עסק אני יכול לומר לך שאם היה נענה להצעתכם היה מתאבד פיננסי
א.ד פיברגלאס באיזור התעשיה בראשון לציון יצרן מרכבים שייצר גם לסיקסים, יתכן שיכול לייצר גם לסופה, יש לו אתר בגוגל.
מצורף קישור מפורום טיסנאות, המציג את שלבי יצירת השבלונה. עם המון תמונות והסברים.
אם זה מעניין אותכם.
http://community.msn.co.il/comm_disp...e=3&CommID=507
יום טוב.
דרור ,
כעת זה הזמן למהלכים כאלו ולא עם בוא החורף
חורף?
לשלושת הזרזיפים שטפטפו עלינו פה ושם בחורף האחרון אתה קורא גשם?
עכשיו מסתבר שגם ה-JK החדש דולף?... אין מה לדבר, זה בגנים של ה-Jeep, מין דפקט משפחתי שכזה. ותע"ר בכלל לא אשמים...
בינתיים אני לא רוחץ את הג'יפ כי ממילא אני אלכלך אותו שוב שעתיים אחרי, וסתם חבל על המים.