למען ישאר השרשור עדכני ...
אברהם כבר לא בגלמט, והמקום לא מה שהיה פעם,
מכל הבחינות, ובפרט (והכי חשוב) מהפן המקצועי (גם היחס לא משהו ...).
לא מומלץ בעליל !!!
פרטים נוספים, אם נחוצים למישהו, בה"פ.
אייל
Printable View
יש את ארז סנטו התותח (054-4434580)מוסך טופ גיר ברעננה צפון!!! מכיר סוזוקי עד הבורג האחרון!!! בן אדם נעים ומקצועי, חולה על סוזוקי. אתה מגיע למוסך ורואה רק ויטרות מסביב....
מותק של בחור.
מומלץ!!!
היום הייתי אצל חמילבסקי - הבן הצעיר גירש אותי בבושת פנים - לא לפני שדאג להסביר לי בסבלנות רבה מדוע לא כדאי לי לגעת בקפיצי הגיפ ולהשאיר אותם כמות שהם. הבהיר לי שבמקרה שלי זה יהיה פשוט לעשות לי עוול ולהרוס לי את חווית הנסיעה . קיבלתי תחושה של מקצועיות אמיתית ורצון לתת שירות מכל הלב.
כאשר שאלתי אם לוקח כסף על הבדיקה - הוא התעצבן ורדף אחרי עם קפיץ עלה של משאית
מחיה שרשור ישן וחשוב, בשני בעלי מקצוע ישנים-חדשים.
ד"ר מורי -
גילוי נאות, הוא כבר מזמן יותר חבר מאשר המוסכניק שלי.
וזו בדיוק הסיבה שאני ממליץ-
מקצועי, הגון והוגן, וגם טייל אמתי וג'יפאי בדם.
מטפל רק בסמוראים וג'ימני.
יושב בראשל"צ
057-5335353
עמוס הרפד -
סה"כ תפר לי ביקיני-טופ מצילייה, אבל עשה את זה צ'יק צ'ק, על המקום (למרות שלא תיאמתי מראש),
לקח 350 ש"ח (הוגן לדעתי)
ולא עשה פרצוף כשחזרתי אחרי שבוע לשנות בו כל מיני דברים שלא היו בדיוק "כמו שדמיינתי".
פוריה 10, יפו
03-6832665
רמי רמוראי - אחרי הרבה מאוד בעלי מקצוע אני מטפל אצלו. היחס ענייני ומקצועי וכך גם העבודה והשירות. מטפל בכל סוגי הרכבים אבל פריק לא קטן של זוקונים, סופות וסיקסים וג'יפאי בעצמו ולכן לרוב מבין את השגעונות שלנו.
יושב בבני ברק
מומלץ בחום רב: 054-6225782
עוד כמה:
משה זר קרבורטורים באיזור תעשיה סגולה - אין מה לכתוב יותר מדי, פשוט מקצוען אמיתי -סמטת הרכב 5, פ"ת 03-9341320
יצחק וויס מיזוג אוויר - שוב, אמין מאוד ומקצועי מאוד, רח' בזל 13 פ"ת 03-9217528
דה בסט קור מיזוג אויר - הצליח למצוא ולטפל בנזילה במזגן (בפרייבט) אחרי שכמה כשלו, המחיר היה סביר, השירות היה מהיר והכי חשוב, המזגן עדיין עובד :) - רח' בן ציון גליס 17 א.ת. סגולה פ"ת 03-9309093
צמיג ישיר - למרות הרבה ביקורת שלילית פה אני כבר אחרי שני סטים של צמיגים ומצבר משם ומרוצה בעיקר מהמחירים - השלוח 7 פ"ת 03-9247764
אלקטריק סטארט שיפוץ והרכבת אלטרנטורים - לא ביצע לי עבודה אבל ניגשתי לשם לצורך התייעצות, הפגין יושר ואמינות והפנה את תשומת ליבי למקור הבעיה (לא האלטרנטור כמו שחשבתי) - רח' הסדן 5 הוד השרון 09-7487311
+1 על אלקטריק סטארט. עשיתי אצלו מספר "עבודות" ותמיד היו שירותיים, נתנו מידע נוסף ובנימוס ואדיבות, לא ניסו או חיפשו לדחוף אלמנטים, נהפוכו - אם לא צריך או אם התקלה לא טמונה במוצר שהם מוכרים, הם לא ינסו למכור. והמחירים היו ממש סבבה.
חשמלאי נהדר.
בניה מחדש של צמות, גילוח התקנות ישנות.
יותר חשמלאי מאלקטרונאי אבל בעל ידים טובות, עובד נקי ומסודר והמחירים הוגנים מאוד!
מומלץ בחום רב!
איציק
רח׳ קנטור 5 ( ליד צומת הולץ)
תל אביב
052-2729945
לדרומיים מביננו:
ארמונד, מכון לקרבורטורים והזרקה
פנחס החוצב 40 באר שבע
0522765513
מקצוען, אמין,ענייני, לא רץ לשפץ קרבורטור על כל שטות. מטפל נקודתית בבעיה. משתמש בכלי דיאגנוסטיקה - 4 גזים. שרות טוב ומחיר סביר. 90 ש"ח לבדיקה ,כיוון מערכת ו 4גזים, מה שמעבר מעבר, בדרך כלל זה מסתכם בעוד 50 ש"ח תלוי בבעיה. נותן אחריות על הטיפול.
הסובארו B4 2007 מתחילה לזייף בקירור (בשיא החום) בעמידה וזחילה.
אולי סה"כ חסר גז, בכל זאת רוצה מומחה שיבדוק.
להגיע לעמוס קצת רחוק לי ופקוק לי בפרט שהמזגן דרדלה ...
אז אשמח לקבל המלצה למזגניסט במשולש חדרה - עפולה - יוקנעם
תודה מראש
רענן
המלצה של בועז אברהמי מצויינת .
"חיש קור" ברחוב פרילנדר 4 אזה"ת חדרה.
מנוהל ע"י שני חברה מבוגרים.
מקום מסודר וללא ג'אנק .
באמת מומלצים.
אגב, לאחר 14 שנה מותר לסובארו לזייף בחוסר גז.
בוצע ואקום והכנסת גז במשקל המדויק.
עכשיו חזר לקרר כמו חדש גם בפקקים.
250 ש"ח כולל מע"מ ואחריות לחצי שנה.
רענן
תן להם המלצה גם בגוגל.
מגיע להם בזכות