חוזר: סיפורו של טסט. ויש גם מוסר השכל
אני חייב להגיד שאני לא כותב פה כדי לשכנע אף אחד לרדת מהארץ, להגר לארה"ב
או כול דבר דומה.
אני אישית מעדיף ישראלים.....בישראל.
אני כן כותב כדי שיהיה הבנה כמה שהמערכת שחוטה, ושזאת לא הדרך היחידה, ויש דרכים שונות שעובדות, ועובדות טוב בלי כול מעכרים או קומבינות.
ואני לא כותב לטובתכם בלבד, אולי בעתיד אני ירצה לעלות לארץ אבל אני לא מוכן לעשות כך במצב השחיטות הנוכחי...לך תדע, אולי משהו ישתנה בעתיד אם נעשה מספיק רעש.
אמיר כתב יפה, השיטה הנוכחית מחייבת את האזרח להיות פושע
וזה רק מראה את הטיפשות של החוק הקיים היום. חבל שאלה שמחוקקים ואוכפים את החוק מסרבים להבין את זה.
כדי שמשהו ישתנה במדינה הזו צריך יותר מאשר לכתוב כמה מלים באינטרנט.
אני לא רואה אף אחד שהולך ליזום פעולות כמו הפגנות וכדומה, מה גם שעידן הסולידריות תם ואף אירגון אחר לא יתמוך בך. למעשה כנראה שהירוקים די יהיו נגדךך כי אתה רוצה הקלות לנהגים והם רוצים לאמלל נהגים.
מה שאנחנו פה מדברים עליו נוגע לכול התושבים פה בארץ אבל 99% מהאנשים במדינה הזו הם בטטות בכל מה שקשור לרכב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
מה שאנחנו פה מדברים עליו נוגע לכול התושבים פה בארץ אבל 99% מהאנשים במדינה הזו הם בטטות בכל מה שקשור לרכב.
למה רק רכב ? תרופות לסרטן זה בסדר ? תור לניתוח שקיבלת לעוד שנה וחצי אבל בשביל 5000 שקל מהצד תקבל מקום בשבוע הבא זה בסדר ?
כשצריך לשלם למורה מהצד כדי לעבור טסט או כדי שילמד את הילד שלך כמו שצריך למבחן במתמטיקה או כדי שהילד יכנס לנבחרת כדורסל העירונית?
על זה כולם גם מבליגים , זה לא רק בתחום הרכב. פשוט תחום הרכב קרוב לליבך (ליבנו? ) והכי קל גם לראות את השחיתות בו כי הוא נושא חם שעוסקים בו מידי יום ביומו בחברה שלנו.
מי שרוצה באמת לדעת על אקטיביות פסיבית יכול בכיף לפתוח כמה מאמרים מהסילבוס של מדעי המדינה בכל אוניברסיטה מכובדת בישראל , בתחום הפוליטיקה ההשוואתית בעיקר. מי שרוצה , אני יכול להדפיס לו כמה מאמרים מהסילבוס שלי... אולי אז תבינו שמחקרית זה הוכח - האדם הוא בטטה! :twisted:
על הבוקר התחלנו שוב להקליד...
שאלה:
לי אישית לא עושים בעיות בטסטים ולא מ**נים את המוח אולי בגלל שדיסקו לא נראה ג'יפ....
אישית לי נראה שמחמירים/מתעלקים על רכבי שטי מסוקסים ודו-גלגלי כי "מחפשים" אותנו.
אלה שיש להם פרייבטים האם גם להם עושים קשיים סתם???
אלה שיש להם פרייבטים לא מאוגדים בשביל לדעת אם עובדים עליהם או לא, אז אין סטטיסטיקה על זה.
אני מסכים איתך שג'יפים מסוקסים הם טרף קל , אי אפשר לטעות בזיהוי שלהם וגם המוניטין של הנוסעים בהם שונה מאלה בל"ר ואולי מכאן נובע הרצון להתעללות.
הרי אם תגיד לאדם מהרחוב שאתה נוהג בג'יפ ואולי אפילו תגיד "סופה", במידה והוא סטיגמתי ממוצע ולא בעל ידיעה , אתה ישר מסומן אצלו בתור ערס חסר אחריות שעושה רעש ונותן בגז ומשתולל.
תן את אותה מחשבה לכאלה עם כוח התעללות ויש לך אחלה מתכון להורדת רכבים מהכביש והתאכזרות כמו שעשו לדרור והוא דוגמא קטנה אבל רועשת, יש דברים מפגרים הרבה יותר ממנו.
לגבי אופנועים - גם כאן, הסטיגמה שיצרו שליחים מסויימים וכל מיני רעשנים חירבנה לכל השאר את התחום וגם את המחירים של הביטוחים. אחרת, זה היה תחום פורח ומוצלח הרבה יותר ממה שהוא כיום.
איני אתן לכם טיפ קטן שחלקכם בטוח מכירים
גם אחרי שנכשלתם בטסט ואתם רואים שאתם בדרך להיסתבכות
עדיין אפשר לתקן את המצב
גשו למשרד הרישוי ותגידו שאבדו לכם הרשיונות , זה יעלה כמה גרושים
אבל תצאו משם עם רשיונות חדשים והפעם אל תשחקו אותה גיבורים
תלכו למעכר גם הם צריכים להיתפרנס וגם תחסכו לכם הרבה כאב ראש וזמן יקר מראש
ציטוט:
נכתב במקור על ידי fuksi
שאלה:
לי אישית לא עושים בעיות בטסטים ולא מ**נים את המוח אולי בגלל שדיסקו לא נראה ג'יפ....
או פשוט מתוך רחמים... :twisted:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
או פשוט מתוך רחמים... :twisted:
ממממ...אה....תתפלא.
אצלנו ב"משפחה" ובפורומים מסתלבטים על ל"ר וכל מיני לנדרופובים כמו יוני5 ומאיר מצליפים קשות..אולם אצל אנשי הפחנועים בעל לנדרובר נחשב גבר גבר וגם עשיר לא קטן.......אני לא מתכוון לספר להם שהדיסקו החבוט שלי שווה ביום מאוד בהיר רבע ממזדה 3....
כל רכב 4X4 עדיין מקוטלג כ"יקר" ובעליו נחשב ל"עשיר".
יש איזה טמבל אצלנו בעבודה שתמיד שואל מאיפה יש לי כסף להחזיק את הג'יפ. כבר נמאס לי להסביר לו שהסופה הזו שווה שליש מהמשפחתומטית שלו, ושאחזקתה עולה לי פחות ממה שהוא משאיר במוסך על טיפולים תקופתיים.
פעם ג'יפים באמת היו עסק יקר. זה לא היה כל כך מזמן - שנות ה-80 וה-90. עוד לא היה אינטרנט, מידע טכני לא היה זמין ובורות/חצאי אמיתות שלטו בשוק. אנשים לא ידעו לטפל בג'יפים בעצמם, והלכו למוסכים הספורים שהתעסקו בג'יפים. בעלי המוסכים הללו יכלו למכור לג'יפאי התמים כל שטות, ובאמת התעשרו מהג'יפאים, והפכו ל"גורואים" (פעם גם לסיקסים היו גורואים, כמו ל"ר היום). הסטיגמה שבעל 4X4 הוא אדם אמיד שאפשר למצוץ ממנו כסף הלכה והשתרשה, התשלומים מתחת לשולחן הפכו לנורמה, ואולי זה המקור לכל הבעיות במכוני הרישוי היום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
(פעם גם לסיקסים היו גורואים, כמו ל"ר היום).
.
אני מכיר לפחות אחד שעבר הסבה מגורו של ג'יפים לגורו של לנדרוברים בהצלחה מלאה...
אסף.
רק שתדע שיש מאכרים שמשלמים להם משהו בסביבות ה-500 ש"ח וגם רכב מפורק שלא במצב נסיעה יעבור טסט גם בלי להגיע למכון טסטים
אגדות זה דבר יפה, זה נותן תקווה
אבל הקשר שלהן אל המציאות הוא מקרי בהחלט.