בסך הכל - לאחר ספירה יהיו 24 שולחנות למכירה. הסיבוב הבא יהיה לאחר איתור/רכישת פלטות חדשות שאין למצוא אותן כרגע בארץ,ואנו לא מעונינים בכל ציפוי אחר נחות באיכותו.
מחברי הניטים עם הראש הגדול על השולחן, הינם קשתיים בגובה כמ''מ מעל הפלטה.
Printable View
בסך הכל - לאחר ספירה יהיו 24 שולחנות למכירה. הסיבוב הבא יהיה לאחר איתור/רכישת פלטות חדשות שאין למצוא אותן כרגע בארץ,ואנו לא מעונינים בכל ציפוי אחר נחות באיכותו.
מחברי הניטים עם הראש הגדול על השולחן, הינם קשתיים בגובה כמ''מ מעל הפלטה.
16 שולחנות הוזמנו כאן בפורום ובה''פ. נותרו למכירה 8 יחידות ,ומעבר לכך תהיה המכירה הבאה בעוד כחודשיים שלושה,תלוי בזמינות החומרים.
המזמינים - כפי שצוין יכולים לתאם הגעה/ משלוח בגוביינא בטלפון 0544354505 עד 10 לאוקטובר במחיר של -.300 ש''ח. לאחר מכן המחיר יהיה כפי שצוין -.380 שקל.
שלחתי הודעות פרטיות למי שיכולתי. לחלק מכם ההודעות הפרטיות לא נפתחות.
אני מציין פעם נוספת - יש רק 25 שולחנות שמתוכם 20 למכירה במחיר המוזל. לאחר מכן תהיה סידרה חדשה בעוד כשלושה חודשים.שאר חמשת השולחנות נישארים במפעל לצורך תצוגה וניסויים.
מי שבא או קובע פגישת מסירה מקבל ראשון עד גמר המלאי.
אחרי טיול בדיקה ראשון, יתרונות: מאאאוד קל לקפל ולפתוח, השולחן מאוד יציב (רוח חזקה פשוט לא הזיזה לו) מאוד קל לניקוי ושטיפה, איכות כמו שרק רכס יודע עושה רושם של שולחן לשנים רבות. חסרונות: לא מתקפל מספיק, אמנם מאוד דק אבל עדיין 84 ס"מ על 76 ס"מ, אצלי דרש שינוי מקום האחסון ואחסנה בצמוד למושבים האחוריים דבר שאינו בעיתי בגלל ההפרופיל הדק של הקיפול אבל יש לקחת בחשבון, חסרון 2: אם כבר תופסים את הרוחב עדיף תוס' של 10/15 ס"מ לפלאטה, גם מגביה את השולחן, גם פלאטה יותר גדולה וגם לא ישפיע על הקיפול.
לטעמי תמורה מלאה (+) למחיר בייחוד שאין הרבה אלטרנטיבות.
בקיצור אהבתי
גיא
גיא - ברגע שיהיו לנו פלטות שולחן יותר גדולות - אתה מוזמן להחליף לשולחן חדש - ללא תמורה.
עקוב אחרי השרשור והזכר לי בבוא היום.
אייל , תודה על הפירגון,אבל יש מאחורי זה גם רציונל פשוט.
בכדי לקדם חברת שרותים כמו שלנו ,יש צורך בהשקעה גדולה בפרסום שעלותה כ-5% מהמחזור.
במקום לעשות פרסומת ,אנו הופכים את לקוחותינו למרוצים יותר,והם כבר עושים לנו פרסומת שאין אמינה ממנה.
יש לנו כלל ברזל, - לקוח שמבקש משהו - חייבים לתת לו תמיד יותר ממה שביקש.היותר - זה בדיוק החיסכון בפירסום.
שתהיה לכולנו שנה טובה.
כמות השולחנות הפנויים למכירה קטנה והולכת,ומספר רשומים לא תאמו עדיין הגעה.
באופן מעשי לא נוכל לייצר סידרה חדשה עוד זמן ארוך עקב מחסור בחיפויים לשולחן.
ההבטחה שלנו מסתיימת בעוד ימים ספורים.
נשארו חמישה אחרונים. הקודם זוכה.
למכירה שולחן בייצור בודד עם לוח עליון של 1.25X 0.82 מטר שנבנה לצורך ניסוי של בנית שולחן ל-6 סועדים. המחיר יהיה במחיר רגיל של -.380 ש''ח. (מחירי השולחן הרגיל במבצע היו -.300 ש''ח והמחירון שלהם -.380 ש''ח)
גלוי נאות : עקב גודל הלוח העליון ועוביו - 10 מ''מ הוא מתאים רק לשימושי שטח ,וקווי החיבור המרכזיים אינם מישוריים לחלוטין בערך ב-3 מ''מ. העומס עליו מספיק לחלוטין לשימוש שטח, אך לא בעומסי השולחן המקורי ,380 ק''ג.
הרוכש הראשון והאחרון של השולחן יודיע כאן על רכישתו, וזה מה שיקבע את זכאותו.
המסירה במפעלנו בעמק חפר.
אם כבר קפץ השרשור, אני אנצל אותו לקצת פרגון.
לפני שבועיים השולחן המדובר הגיע איליי עד הבית (בדרום הרחוק, זוכרים?), ובסופ"ש האחרון הוא הצטרף לטיול. היה תענוג לשלוף, לפתוח ולקפל את השולחן, הוא יציב להפליא גם בשטח לא הכי ישר, השולחן שימושי מאוד ובדיוק בגובה הנכון. לרכס, על השרות המצויין ועל המוצר שעד עכשיו עושה רושם טוב מאוד-שאפו, ותודה רבה
קובי
היתרון של השולחן הינו בעובי שלו. 5 ס''מ. הרוחב 1.25 מ' לא מתקפל. תודה.
קובי תודה על הפירגון. אני שמח שהגיע אליך לחו''ל.
בדיקת עומס
כניראה שבקרוב ייוצר שרפרף עץ קטן המתקפל כמו השולחן.
הרעיון עלה לי לראש כשחשבתי מה ניתן לייצר מהשאריות של הדיקט הימי לאחר ביצוע של חיפויי הרכב.
היות והחומר יקר מאוד לא זרקתי את השאריות ועכשו מצאתי פתרון מעולה מה לייצר מהם.
אני מניח שעד סוף החודש יהיו כבר שרפרפים ראשונים לצורך התרשמותכם.
חיים , היום קונים כסאות מתקפלים , כולל מסעד לרגליים ב20-50 שקל. יש גם שרפרפים כאלה שעושים נעים בלחיים של העכוז בערך באותו מחיר.
תבדוק אם עלות של שרשרף כזה בכלל שווה את השיווק שלו , כי 100+ ש"ח לשרפרף... נו, אני נותן לך את ההזדמנות להפתיע פה :)
אהלן רכס
שרפרפים יש בשוק, אבל אין ספסלים שיכולים להחזיק 2 3 מבוגרים.
אם אתה מכין כזה, אני ראשון בתור.
אני מתכנן מוצר ברמה של ''כל החיים'' היות וחומר הגלם שנמצא ברשותי הוא סוף הדרך ובכמות קטנה.
השרפרף לא נועד להיות מוצר המוני והוא ממש מוצר נישה למי שחשובה להם האיכות המיוחדת.
פשוט חבל לזרוק חומר כל כך טוב שנשאר לאחר חיתוך של משטחים גדולים.
לדעתי אפשר לייצר מכל השאריות אולי 100 שרפרפים בשנה,כך שעבורם תמיד ימצאו קונים.
לעשות ספסל מצריך חומר ארוך שהוא כבר לא שארית ,ואז מחיר הגלם צריך להיות בעלותו האמיתית - מה שגורם לספסל כזה לעבור את ה-300 שקל , וזה לא מציאותי.
על כל פנים - תודה על ההערות.
אני לא הייתי קורא למוצר שרפרף או למעשה לא הייתי מתכנן מוצר שיהיה שרפרף..אלא מתכנן "שולחן קפה" - שולחן קטן.
עצירה לקפה חפוז..אין חשק להוציא את השולחן הגדול והכבד וגם לא צריכים כזה שולחן בשביל כמה כוסות קפה ועוד כמה עוגיות...לי ממש חסר "שולחן קפה קטן" במתכונת של הגדול..שיחזיק לנצח..
דרך אגב, כבעליו הגאה של השולחן, בפי רק מחמאות למוצר וליצרן.
המיגרעות היחידות, מישקל כבד יחסית ונפח איחסון גדול יחסית...אבל מגרעות אלו בטלות בשישים לעומת החוסן המבני והיציבות של השולחן האולטימטיבי ולעומת תודעת השירות והאחריות של היצרן..
ממליץ בכל פה והייתי בכיף מצרף לשולחן הגדול, אח קטן שישמש כשולחן קפה..
מוצרים לצורכי ישיבה לא חסרים בשוק..שולחן קפה לשטח אין...