נו?
אך היה?
הבנתי שברוך הראה יכולת לא מבוטלת.
עמוס
Printable View
נו?
אך היה?
הבנתי שברוך הראה יכולת לא מבוטלת.
עמוס
נכון היה נחמד מאוד.בנוסף ליכולת הוא הוביל את כולם בביטחון מלא.ציטוט:
נכתב במקור על ידי מזגנים
ברי
היה מקסים, מזג אוויר נהדר, חברה טובים, וכלי רכב מעניינים!.
ארבעה דפי שרשור מי / מה / למה / כמ ה איך /איפה ואילו כל התמונות שהצלחתם לצלם ????
פעם הבאה תזמינו צלם :twisted:
אתה היית מצלם אותנו עם הסלולרי שלך במקרה הטוב, את הקנון אתה שומר בכספת לחתונה של הילדה שלך. צלם אעלק :twisted:
היה יום יפה, המון כלים צבעוניים ומדוגמים פשטו על חורשן (30-35 אינדיאנים על פי ההערכה) התחלקנו באמת לשתי קבוצות עיקריות. קבוצה של כ13 כלים בטיול "משפחות" במסלול האדום בגב ההר, וקבוצה גדולה יותר טיפסה על שבילי האש במסלול אתגרי (כולל מעט נזקים לפי הדיווחים). בשעה שלוש נפגשנו בראש הנ.ג. כמתוכנן לנפנופים ודיבורי ג'יפים.
לדעתי האישית, היה מפגש מוצלח מאד, הרבה פרצופים התחברו לכינויים בפורום, כן ירבו. תמונות שלי תוך יום-יומיים.
נמרוד כתב .......
שנה שנתיים :-Pציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
חוצמזה התמונות שלך הן מהמסלול "הלא מעניין" :mrgreen:
היי לכולם,
כיאה לשבט אינדיאנים התקבצנו כולנו לחגיגה נהדרת, היה נהדר לראות את כולם ואת הכלים בפעולה.
שמחתי להכיר חברים חדשים.... ועכשיו לחלק האומנותי.....
צירפתי כמה תמונות להתרשמות ראשונית בלבד (צילמתי בערך 400 תמונות באותו היום) מי שמזהה את עצמו בתמונה מוזמן ליצור איתי קשר ואני אשלח לו את התמונה המקורית בגודל מלא ולא דחוסה שיוכל לתלות מעל למיטה בחדר השינה...:lol:
מחכה למפגש הבא, תהנו לכם
קובי
שלום לכולם
היה אירוע לעניין. אני הייתי מאלה שבאו יותר לראות ופחות להראות ועדיין היה מה לראות
קצת היה לי חסר היכרות אישית יותר שכל אחד יספר קצת על עצמו ועל הרכב אבל אולי בפעם הבאה
דניאל
אני חושב שהיה אחלה טיול מאוד מהנה חוץ מהתקלה הקטנה שהיתה לי תודה לכל החברים שעזרו לחלץ אותנו [אסף הלוי ורני ]
טוב אז הנה כמה מקבצים לפי החברים והראשון - רונן
וכמובן דני השועל בפעולה
ויוסי (SOS4U) עם האינדיאני האדום
אריק (R-IK) הגיבור (אני אפילו חושב שהבוקר זיהיתי אותך על 444 לכיוון ראש העין...זה מה שמפגשים עושים...:D )
אסף והצ'יף (תגיד אסף אם אני אאכיל את שלי בהרבה WD40 גם הוא יגדל להיות כמו שלך?)
דרור (berezef) והצ'ירוקי המדוגם
וקובי (Jacob80) "שנעול רק בדלתות" ואשתו מלי התותחית (אני אפילו השתחוותי לה. :mrgreen: ) שבאה בחודש השמיני להריונה ונתנה בראש לעליות (כן כן היא גם נהגה..... זאת הגירסא של מלי וקובי לקורס הכנה ללידה.....:grin: מה שבטוח, לא משנה מין היילוד, יד ימין הגה ושמאל שלט של כננת)
ועוד כמה בבודדת
זה הכל חברים, אני מקווה שמלאתי את חובתי נאמנה לחברי הפורום הנכבדים. לכל מי שעדשת המצלמה שלי לא הצליחה לתפוס אותו, מקווה שבפעם הבאה אצליח.
רמז... עדיף תמיד לנסוע ליד זה עם הג'פ הכי גדול בטיול (לחילוץ) וליד זה עם העדשה הכי גדולה בטיול (לתמונות) :mrgreen:
מקווה שגם הצלחתי לחבר לכולם את שמותיהם נכון יחד עם תמונותיהם.
תהנו לכם חברים היה נהדר
קובי
שלום לכולם,
היה מפגש ראשון נחמד מאד והיה די מדהים לראות כמה מפלצות מסתובבות בכבישי ארצנו.
לגבי תחילתה של מסורת - אני בעד, אבל לא נראה לי ששני מפגשים בשנה (לפי מה שרמי הציע) יהיו אפקטיביים כיוון שיהיו המון רכבים בכל מפגש (בכל זאת רק פעמיים בשנה) ויהיה קשה להוציא לפועל מסלול של יותר מקילומטר..
לכן, כיוון שמלכתחילה העתקנו ממועדון ה CJ :) אז אני אומר להמשיך להעתיק מהם :twisted: ולהוציא לפועל טיולים חד יומיים על בסיס חודשי ודו-יומיים 2-3 בשנה.
מה אתם אומרים? יתפוס ?
הכן כן היה מפגש היו רכבים משופרים
מאוכזב מהכתבה http://www.jeepolog.com/531.html
אומנם היינו רק 2 ליברטי { אני + שי } שלו נופלים מ-80% מהרכבים ברמת העברות
אין אפילו תמונה אחת ואף מילה אחת בכתבה על- KJ
אומרים שמרוב עצים לא רואים את היער
דני