על הנייר גובה הצמיג נשאר אותו דבר - 31.64 אינץ
Printable View
על הנייר גובה הצמיג נשאר אותו דבר - 31.64 אינץ
אתה עם צמיג כבד יותר, וזה מורגש בצריכת הדלק בד"כ, אבל מעניין שעד כדי כך.
אסף.
לחץ האויר נשאר זהה ?
אני נוסע עם 40PSI
בשטח 22 PSI
על G90 דיפנדר 110 וצריכת הדלק מתקרבת ל 1:10
או קיי
לצורך הבדיקה אני מוסיף עוד 10 PSI
אבדוק ואדווח
אגב, בזמן ההחלפה לG90 הוספתי גם ספייסרים 3 ס"מ בכל גלגל
אז אולי גם הם גורם משפיע על הצריכה
אבי
40 psi ...למה...סתם מזוכיזם..ה G90 גם ככה צמיגים מאד קשים...ההבדל בלחצי האויר של 10PSI לא יביא לחיסכון משמעותי בצריכת הסולר אם בכלל..לדעתי בכל אופן...
אני נוסע עם 30PSI מאחור ו-28PSI מקדימה. צריכת הסולר המומוצעת (הרוב בעיר) 8.5 ק"מ לליטר...נמוכה קצת יחסית אבל לדעתי ב"אשמת" המנוע העייף והמעשן שיש לי ולא בגלל הצמיגים.
המנוע שלי אוכל יותר מדיי שמן וכנראה צריך לעשות "רינגים" או בכלל להחליף..המנוע בן 380,000 ק"מ וצורך כק"ג שמן ל- 1,000 ק"מ.
אני בעצם מחכהשהמנוע ימות מוות סופי ואז הוא כנראה יוחלף כולו..בינתיים הוא סוחב ולא רוצה למות.. המנוע הוא tdi300 עקשן בן עקשן..
אולי אחרי שכתבתי את הפוסט, כהרגלן של הכירכרות הרגישות לכבודן..המנוע יחליט לשבוק חיים סופית...
שלמה, אם אתה רוצה קצת עזרה בלהרוג אותו סופית רק תבקש:-)
וברצינות, בTDI300 לא קיים המושג "לעשות רינגים" כי הם לא מתים, נכון הרבה עושים ובכך נותנים למנוע עוד קצת חיים אבל בשורה התחתונה כבר עדיף אוברול מלא.
כשמחליפים רינגים = המנוע עייף כבר והאוברול מתקרב
אצלי 110 TDI300 טורבו ואינטרקולר מוגדלים טרנספר דיסקברי ורגל כבדה מאוד עושה סביב ה1ל9 (קיץ חורף מזגן חימום שטח וכביש)
כבר יצא לי לראות צריכת דלק שמתקרבת ל13ל1 בנסיעה בין עירונית רגועה (110)
יוני
יוני
אין לי כוונה לעשות רינגים.
כשימות סופית נחליף מנוע.
1800 סלד בערך
תא אילת, אבל כמו שאמרתי זה נדיר וקרה רק פעם אחת. בשוטף 1ל9
שלום חברים אני חדש כאן ומתחיל להבין מה הולך לבנתיים מחפש ג'נטים של דיסקברי למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג?
מחזיר את השרשור מהאוב (חבל לפתוח חדש..).
לאחר לא מעט לבטים, הורכב סט של BF MUD 265.75.16 (החליף BF AT במידות זהות).
ההתלבטות היתה בין מקסיס 8060 ו- BF (התלבטות שנפתרה מהר מאוד: אין 8060 במידה הנדונה).
על האלטרנטיבה למקסיס 8060, ה- bighorn, החלטתי לוותר.
בכל מקרה, מהתרשמות (כרגע בכביש) אין הבדל ברעש/התנהגות בהשוואה ל- AT.
אחרי 14K ק"מ על ה- G90 יש לי מסקנה אחת חותכת:
דיפנדר שרוב זמנו על הכביש, שונא צמיגים צרים!!!
הוא מעדיף בהרבה 235 או אפילו 265 - יציב יותר, נוח יותר, גבוה יותר, רך יותר
אני לא הצלחתי לאזן את הצמיגים הללו ורק אחרי שהחלפתי ל-235 מעניין שפתאום
הפסיקו לי הרעידות הנוראיות ב- 80 קמ"ש
אם אני לא טועה, מהירות מכסימלית לG90 הנה 110 קמש, מה שאולי מסביר
שהצמיג מיועד לשטח בלבד
אבי
235 או 265 - גבוה יותר ??
מסכים שקשה לאזן את הG90 אבל אפשרי..
לא יודע, דווקא לי יש הרגשה שונה:
אומנם עוד לא הגעתי ל14K, אבל אחרי משהו כמו 7-8 זה סיכום החוויה שלי:
1. האיזון שלהם הלך בסדר גמור (אולי זה תלוי באיש המקצוע).
2. על אף האיזון, בהתחלה (2000 ק"מ +-) הייתה דפיקה כזו כאילו הצמיג דפוק, בדקתי שוב איזון והכל היה בסדר, היה צריך תיקון קטן באיזון.
3. הדפיקה נעלמה אבל הצמיג קשה הרבה יותר (נשים יאהבו את הצמיג הזה).
4. הצמיג אדיש למה שעובר עליו, שזה מה שחשוב לי, הוא הרבה פחות מחליק והרבה יותר אוחז מכל צמיג אחר שניסיתי בחיי (אולי למעט הצמיגים של השישיות בצבא).
5. במהירות גבוהה הוא לא נוח כמו ה235, או אחרים שהיו לפניו והוא הרבה יותר רועש (משמעותית אפילו לדיפנדר).
סך הכל אני מאוד מרוצה, ביחס ליציבות, לא הרגשתי בעיה מיוחדת (עוד לא היה גשם משמעותי אז נחכה לשנה הבאה לראות) לגבי הגובה, אני לא בטוח שאני מסכים, הואיל והצמיג כל כך קשה הוא לא מתפחס כמו ה235, ולכן גבוה יותר (מרגיש את זה בעיקר בחניונים ויש הבדל).