חוזר: שאלות כלי עבודה: מבער (ברנר, אם תרצו) וידית מומנט.
עומרי,
קודם כל תתחדש.
האם אתה יכול להעלות תמונה של הידית 20-210 שקנית? אני רוצה לראות אם היא דומה לידית שיש לי (14-210).
ידית של הינע 1/4" תכסה לך את הטווחים הנמוכים (5-25 NM) שבמילא כמעט ולא ניתן להרגיש בידית גדולה יותר.
אגב: למי שיש טנק מחמד בבית ומחפש ידית מומנט ענקית, (הינע 3/4" או 1") ראיתי ערימה של כאלו אצל ל.כ. במגרש היום. המומנט המקסימלי הוא 800 lb./ft והאורך הוא כמטר אחד.
חברים יקרים
יש כמה מוסכים מכובדים מאוד אשר ברשותם ידית מומנט שמתאימה לדרייב 1/4-3/4.
זה בא עם מתאם גמיש מיוחד וניתן להגיע איתו כמעט לכל מקום.
כמו כן יש מוסך באזור השרון שמוכר גם ידית כזו.
רק מה - היא מגיעה עם שאר הגוף של המכונאי שמחובר אליה :mrgreen: :???: ;-)
אני כבר מזמן לא מתעסק עם כאלו שסוגרים מומנט לפי הרגש ביד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי חימושניק
עומרי,
קודם כל תתחדש.
האם אתה יכול להעלות תמונה של הידית 20-210 שקנית? אני רוצה לראות אם היא דומה לידית שיש לי (14-210).
ידית של הינע 1/4" תכסה לך את הטווחים הנמוכים (5-25 NM) שבמילא כמעט ולא ניתן להרגיש בידית גדולה יותר.
אגב: למי שיש טנק מחמד בבית ומחפש ידית מומנט ענקית, (הינע 3/4" או 1") ראיתי ערימה של כאלו אצל ל.כ. במגרש היום. המומנט המקסימלי הוא 800 lb./ft והאורך הוא כמטר אחד.
אלכס,
בדיוק עכשיו חזרתי מטכנו-צינור. הידית עם אותו המק"ט שהזמנתי הגיעה (לפי הקטלוג 20-210NM)(. אבל מה?! זאת ידית של 20-110NM...כן-יש טעות בקטלוג. וכבר לא קיימות ידיות של SIGNET עם הטווח שרציתי. לטענת אבי/ אלי מטכנו צינור הפסיקו לייצר אותן עקב חוסר דיוק ולכן אין בררה אלא לקנות שתי ידיות של 3/8 ו 1/2...
הלכתי על ה 3/8 עם טווח של 19-110...
עמרי