בכל המסילות שראיתי/קניתי, כולל הזולות ביותר, שישמשו לניסויים, במצב סגור, המגירה נשענת על מעצור מפלסטיק גמיש/גומי שמסיר קצת עומס מהמייסבים והמסילות שהם ישבים בהם וסופג קצת זעזוים..
אני עדיין חושב שאתם עושים יותר מידי עניין מבנייה פשוטה..
Printable View
בכל המסילות שראיתי/קניתי, כולל הזולות ביותר, שישמשו לניסויים, במצב סגור, המגירה נשענת על מעצור מפלסטיק גמיש/גומי שמסיר קצת עומס מהמייסבים והמסילות שהם ישבים בהם וסופג קצת זעזוים..
אני עדיין חושב שאתם עושים יותר מידי עניין מבנייה פשוטה..
האם ניתן להתקין מסילות גם בצורה מאוזנת ולא רק אנכית ? קרי שהמסילה תחובר למשטח (רצפה) ובצדה השני לתחתית המגירה/ארגז האכסון.
אפשר למשוך גם את הויטארה שלך עם כננת כשהיא שוכבת על הצד, אבל הרבה יותר קל כשהיא עם הגלגלים בכיוון הנכון. זה התפקיד של המסילה :)
המסילות הרגילות מיועדות להתקנה צידית והמיסוב שלהן ( הכדוריות מתכת) מותקנות באופן שהלחץ עלהן יהיה רק בכיוון הזה.
יש מסילות יחודיות להתקנה תחת המגירה.
חפש בגוגל undermount rails
מממ... אז אני צריך לחפש מסילות שטוחות אם כך.
יש לי ארגזי פלסטיק (כמו תנובה) שאני רוצה אפשרות לשנע על מסילות מבלי לייצר דופן נוספת שתעטוף אותם. כל המשטח עליהם יהיו מונחים יהיה שליף מבחינתי (עם עיגון פריק). סה"כ 2-3 ארגזים צמודים.
בשביל מה אתה צריך מסילות ?! אי אפשר סתם למשוך ולהרים ארגז פלסטיק של תנובה?
תנסה אצל האחים ביטר
היום אני מרים ושולף.
א. לא רוצה להרים, רוצה שמעל הארגז יהיה מדף מקובע, מה שימנע את האופציה להרים.
ב. היכולת של הארגז להשאר "באויר" כשהוא פתוח היא עוד FEATURE שאין לך כשאתה מרים אותו ביד.
ג. 2-3 ארגזים סגורים צמודים זה עוד משטח עבודה באחורי הרכב.
הכל יחסי כי מדובר בויטרה ולא בתא מטען של רכב נורמלי, אבל כל מ"מ אויר נחשב.
בועז - תודה, תיארתי לעצמי. אני רק מקווה שמדובר במוצר דק יחסית ולא עבה.
- - - Updated - - -
האחים ביטר ?
תייצר תחת הארגז מדף פורמייקה או חומר אחר עם פסי החלקה דוגמת אקולון. יצא באותו עובי של המסילות ובעשירית המחיר.
יש לי חבר שיש לו בסדנה כוורת כזו מסנדביץ פורמיקה והמגירות הן ארגזי תנובה שמחליקים על הפורמייקה
יש מסילות ייעודיות לזה.
יש גלגלים ששותלים במשטח מעל ומתחת לארגז. יותר אמין ממגירות.
אסף.
באלנבי תל אביב
יש להם גם אתר
http://www.bitter.co.il/
זה נכון. הוא שולף 3/4 או פשוט מוציא את הארגז והולך לשולחן. במחער שזה עלה זה אחד הפתרונות היותר פרקטיים
אמיר, כן. מעל הארגז. כדי שהוא יישאר מפולס בזמן המשיכה ולא ייפול החוצה.
אסף.
אסף, זה עדיין מחייב שחלק מהארגז ישאר בפנים...
קח מסילות רגילות וחבר להם ברזל זווית שעליו ישב הארגז
אופציה שחשבתי עליה... עדיין מעבה לי את המקום. אולי אם לא תהיה ברירה.
בחפיפת גובה זה הכי צמוד שאתה יכול לדעתי. עובי הזוויתן זניח לעומת כל חלופה אחרת.
ברוחב תפסיד 2 ממ בכל צד בגלל הזוויתן.
לא הבנתי איפה הבעיה שלך
עובי המסילות שקוף מבחינתך בועז? נאמר ואני שם 3 ארגזים אז 6 מסילות. כל מסילה זה 2 סמ. קרי אני כבר פחות 12 ס"מ ממה שבקושי יש לי גם ככה.
תא המטען בויטרה הוא בדיחה כמעט כמו תא מטען בסמוראי/גימני. בתי הגלגל דוחקים רוחב צר מאד לצערי והגובה לא מאפשר לי להתקין את הארגזים מעליהם.
רכב צפוף... צריך לחשוב יצירתי