-
חוזר: צמיגים לסמוראי
רגע רגע , אל תסגור את הדיון.
יש צמיגי 205/75/15 שטח מלא מעולים של מקסיס בארץ דגם 753
MS- אחרי שחיפשתי והפכתי אבנים ועוד יש כאן שרשור על זה! איך אתה מנפנף את הג'יפאי החביב שסך הכל רוצה להנות מהשטח ? :shock: (כמובן שבנימה הומוריסטית)
אני נועל כאלה - כל נסיעה תענוגות! בוץ , סלעים , הרכב לא מרגיש את זה ועוד לפני שהנעילה מתחילה לשחק עניין- רק חול עוד לא בדקתי ולדעתי שם תהיה הבעיה היחידה כי אכן שוקולדים חופרים. אבל אני בטוח שירידה ל8 PSI תפתור את זה עם הקרב' הכפול שלי והרגל הכבדה על הגז :twisted:
בכל מקרה, היבואן (דנטה טייר, דרור משולם) אמר שצריך להגיע משלוח חדש עוד כחודש אבל הוא לא מוכר לפרטיים , יש לפנות לפנצ'ריות בנושא - הוא יכול לעזור לך בהפניה , הוא יודע את המלאי שלהם בחלקו.
אני מכיר אחת שאני מתכוון לקנות ממנה עוד זוג כרזרבות באיזור אבן יהודה.
לגבי העברה ברשיון - מידות מופרכות כמו 215 וכד' יהיה קשה מאד להעביר בלי חלטורה ועל זה אני לא אדבר - נסכם פשוט במילה נבלות ולא יותר מזה.
מידה בין 70 ל75 יהיה יותר קל וכמובן שאם תיגש עם העתק רשיון ממישהו שיש לו אז בכלל - שיהיה ברור , הכל תלוי באיך הבוחן קם בבוקר , אם הוא אוהב אותך או לא וזהו , יש כמובן את הרישומים החוקיים כמו אוטודטא שעל פיהם הם צריכים לעבוד אבל כבר היו תקדימים בנושא.
לגבי אישור יצרן - במכשירי תנועה אכן לא שמים עלינו אבל בסוזוקי יפן יש עם מי לדבר , אני כרגע במו"מ איתם בנסיון לקבל אישור מהנדס בנושאי מידות גדולות יותר - אם מישהו מכיר כתובות מייל ספציפיות יותר זה יעזור לי (אני אעשה את העבודה ואפרסם את התוצאות , רק תעזרו למצוא כתובת) , כי הגעתי רק לסוזוקי קנדה בנתיים ושם הם אמרו שכל מדינה מקבלת אישורי מידות שונים (מה שמוכיח שיש מצב גם למידה 235 כחוקית!).
מעבר לכך , יש אישורים של יצרני צמיגים בנושא (שזה דרך אגב ההפניה הראשונית שתקבל מסוזוקי במידה ותשאל אותם בנושא), אני במו"מ איתם לקבל את זה במכתב עם חותמת ולא רק במיילים כפי ששלחו לי עד היום - מקסיס , ברידג'סטון,יוקוהומה ועוד - כולם אישרו שמידה 205/75 לעומת 70 היא תקינה , כולם אישרו ש215/75 לעומת 205/70 זה גם תקין , לא שאלתי על יותר מזה בנתיים.
יום טוב.
-
חוזר: צמיגים לסמוראי
שני פנצ'ריות בחיפה בהם תוכלו למצוא צמיגי שטח מלא במידה 215\75\15:
1- רשת מחסני הצמיג, 04-8494848
2- צמיגי איוב, 04-8720711