שלום לכולם
שמי אריה לייב ואני מנהל השרות בקרסו.
כמי שמכיר היטב את המקרה חשוב לי לאזן מעט את הדברים אשר נשענים מחד על מידע מצד אחד ועל תדמית רעה שאין לה יותר אחיזה במציאות אולם כנראה יקח מעט זמן לתקנה מאידך.
חשוב לי לציין שניסאן פטרול הינו אחד הרכבים הטובים , היוקרתיים , העוצמתיים והאמינים ביותר בקטגוריה שלו. נתון זה אינו חדש וכל מי שמכיר וקורא מעט נתונים מהעולם הגדול , (ואני יודע שאוכלוסיית בעלי הפטרולים קוראת ) יודע , מכיר ומוקיר עובדה זו.
אני סבור שאינני מחדש אך כל רכב , ובמיוחד רכבי שטח דורשים טיפול מסודר ולפי הוראות היצרן. אני מכיר רבים מבעלי הפטרולים המפנקים באהבה ומשקיעים ברכבם והוא מחזיר להם בחוויות ובהתנהגות למופת לאורך מאות רבות של אלפי קילומטרים בלא שיראה מוסך מעבר לטיפולים השוטפים.
אני מודיע באחריות - אין זה המקרה כאן. עובדה אחת נשמטה מהדיווחים השוטפים אותם אתם מקבלים אודות המקרה והיא שהרכב הנ"ל לא טופל כהלכה , קרי לא טופל על פי הוראות היצרן ויותר מכך , ישנו קשר ברור וחד משמעי בין אי ביצוע שגרת הטיפולים בזמן לבין קרות הנזק.
עוד עובדה שברצוני להפריך - מנועי הפטרול מטווח השנים בהם יוצר הרכב המדובר לא עברו כל ריקול ומדובר כאמור במנועים אמינים מאד.
למרות האמור ולמרות שברור לכל שהרכב , בן למעלה מ- 160,000 ק"מ אינו בטווח אחריות היצרן , נוצר קשר עם הלקוח מתוך רצון להשביע את רצונו. הוצעה לו השתתפות נדיבה ( על חשבון קרסו ) בתיקון התקלה מתוך הבנה כי לקוחות פטרול הם לקוחות בעלי רכב יוקרתי ושהתחשבות נדרשת כאן.
למרות האמור ולמרות שברור שבמסגרות אחרות ועם רכבים אחרים יש סיכוי רב שפני הלקוח היו מושבים ריקם , תיערך עימו פגישה ( היום או בימים הקרובים מתוך מטרה להשביע את רצונו ולסייע) .
חשוב לי להדגיש כי נסיון זה נעשה רק משום שקרסו מאמינה בשרות מצויין ללקוח כאסטרטגיה, עושה ככל יכולתה לשפר אותו , משקיעה מאמצים רבים וכסף רב ומצליחה בכך , לפחות על פי חוות דעת וסקרים שאנו עורכים.
אשמח לשוחח אישית עם כל מי שיחפוץ ולהרחיב בעניין זה אם תכתבו אלי לתיבת הדואר
[email protected]
בברכה,
אריה לייב
מנהל שירות
קרסו מוטורס