עוד אחד.
סולר.
Printable View
עוד אחד.
סולר.
התאגדות לרכישת דלקים שנשאה פירות:
http://www.isuzu.org.il/isuzu/module...ST&f=25&t=6426
עוד אחד
סולר+בנזין
שבוע טוב לכולם
אני מברך על היוזמה .
עצה למארגן אני תדלקתי שבוע שעבר בירוחם 5.25ש"ח (לליטר סולר מחיר פתיחה להתמחרות). יותר זול ממה שאני מסיג לכלים.
בגלל מחירי הסולר המופרזים בעיקר בדרום אני נוסע עם גריקנים.
דרך הגב תחנת דלק במצפה רמון נשבר והוריד את מחיר הסולר.
אני מצטרף עם 5 מנועים הסגירה צריכה להיות עם חברה גדולה בפריסה ארצית.(עם כרטיס)
עוד עצה לכל אנשי המקצוע בתחום הרכב בפורום.
למה לא תצאו במבצעים לאנשי הפורום הם נתח לא קטן.
אילן
עבודות עפר ופיתוח
0526633491
כיום אני מקבל חצי שקל הנחה על בנזין בפז דרך העבודה.
ע"י כרטיס פזומט.
במידה וההסדר יהיה טוב יותר- אני בפנים.
3-5 רכבים (נכניס את המשפחה)
סולר + בנזין
אשמח להצטרף
אזור חוף אשקלון
סולר + בנזין.
יוזמה ברוכה,
בהצלחה.
היי חברים..
אז חיכינו הרבה זמן.. בדקתי ובדקתי..
והינה כמה מסקנות:
1. כול חברות הדלק רוצות "שטר התחייבות", למתן כרטיס תדלוק.. (בינינו, מי שמתכוון לשלם.. לא תהיה לו בעיה עם זה). חשבון ישלח אליכם הביתה, אחת לחודש.
2. מחירי הדלק לעולם לא יהיו קבועים.. הם עולים ויורדים ע"פ קביעת הממשלה ומזג האוויר.. אך ישנו "מחירון חברות הדלק", שעומד היום על 11.80 ₪ עד 11.99 ₪ וזה תלוי באיזו חברת דלק (זה כדי לבלבל את הלקוחות.. בדיוק כמו נושא הפלאפונים..)
3. אחת לחודש, נתעדכן לגבי מחירי הדלקים, בתחילת כל חודש, אשר יהיה תקף למשך כל אותו החודש!.
4. אף חברת דלק לא יכולה להתחרות, במבצעים מקומיים של תחנות תדלוק בודדות שמחליטות להוזיל מחירים גם למחירי הפסד. אישית אני מציע, להמשיך לתדלק בתחנות הזולות, ולהחזיק בכיס כרטיס תדלוק מוזל, כדי לתדלק כשאתה רחוק מאותה התחנה...
· לאחר בדיקה מעמיקה הגענו להנחה של 6 ₪ הנחה לליטר סולר!!
· ובעניין הבנזין, לא מזהיר... 0.35 ~ 38 אג' הנחה לליטר!!
אני חייב לציין, כי אילו המחירים הטובים ביותר בשוק, לכרטיס תדלוק כלל ארצי!!
חלק מהחברים העבירו לי מחירים שסגרו "קבוצות" אחרות.. אך כל בדיקה שלי העלתה, כי המחיר שלהם, תמיד היה גבוה יותר..
אז מי שרוצה להצטרף לקבוצה שלנו, ולקבל כרטיס תדלוק הזול ביותר במדינה, צריך לשלוח לי מייל, אשר פתחתי במיוחד לנושא זה [email protected].
יש לצרף 1. שם ושם משפחה
2.מספר טלפון.
3. מייל mail
[email protected]
אז תשלחו פרטים למייל המצורף ואצור איתכם קשר במייל או בטלפון.
תודה remy
היי חברים..
אז חיכינו הרבה זמן.. בדקתי ובדקתי..
והינה כמה מסקנות:
1. כול חברות הדלק רוצות "שטר התחייבות", למתן כרטיס תדלוק.. (בינינו, מי שמתכוון לשלם.. לא תהיה לו בעיה עם זה). חשבון ישלח אליכם הביתה, אחת לחודש.
2. מחירי הדלק לעולם לא יהיו קבועים.. הם עולים ויורדים ע"פ קביעת הממשלה ומזג האוויר.. אך ישנו "מחירון חברות הדלק", שעומד היום על 11.80 ₪ עד 11.99 ₪ וזה תלוי באיזו חברת דלק (זה כדי לבלבל את הלקוחות.. בדיוק כמו נושא הפלאפונים..)
3. אחת לחודש, נתעדכן לגבי מחירי הדלקים, בתחילת כל חודש, אשר יהיה תקף למשך כל אותו החודש!.
4. אף חברת דלק לא יכולה להתחרות, במבצעים מקומיים של תחנות תדלוק בודדות שמחליטות להוזיל מחירים גם למחירי הפסד. אישית אני מציע, להמשיך לתדלק בתחנות הזולות, ולהחזיק בכיס כרטיס תדלוק מוזל, כדי לתדלק כשאתה רחוק מאותה התחנה...
· לאחר בדיקה מעמיקה הגענו להנחה של 6 ₪ הנחה לליטר סולר!!
· ובעניין הבנזין, לא מזהיר... 0.35 ~ 38 אג' הנחה לליטר!!
אני חייב לציין, כי אילו המחירים הטובים ביותר בשוק, לכרטיס תדלוק כלל ארצי!!
חלק מהחברים העבירו לי מחירים שסגרו "קבוצות" אחרות.. אך כל בדיקה שלי העלתה, כי המחיר שלהם, תמיד היה גבוה יותר..
אז מי שרוצה להצטרף לקבוצה שלנו, ולקבל כרטיס תדלוק הזול ביותר במדינה, צריך לשלוח לי מייל, אשר פתחתי במיוחד לנושא זה [email protected].
יש לצרף 1. שם ושם משפחה
2.מספר טלפון.
3. מייל mail
[email protected]
אז תשלחו פרטים למייל המצורף ואצור איתכם קשר במייל או בטלפון.
תודה remy
ההנחות הן מהמחיר המלא או ממחיר התדלוק העצמי?
קובי
סונול? דלק? אלון? פז?
היי חברים..
ההיענות שלכם גדולה.. וניהול הפרויקט פשוט גדול.. גדול מאוד..
אני נעזר בחבר בשם ,עופר , שעוזר לי בכול הרישומים והניירת..
ייתכן וגם עופר או אישתו וייצור קשר עמכם... להמשך תהליכי הרישום..
המשיכו להירשם חברים..
והמשך יום נעים לכולם..
remy
שלחתי ,ולא קיבלתי פרטים נוספים.
אני מבין שיש לחץ ולכן שאלתי כאן :)
שלחנו לך את כל זה בה"פ... קיבלתי את שלי עכשיו גם במייל.
אני יודע שרובכם.. שלחתם לי את השם ומספר הפלאפון.. ולכן אנסה להתקשר לכולם.. זה דורש הרבה זמן..
על מנת לקצר הליכים, אנא שלחו לי שוב את שימכם טלפון והמאייל שלכם שזה חשוב חשוב לקיצור ההליכים!
כך אשלח לכם ישירות את חוזי ההתקשרות..
REMY
מקום העבודה שלי קיבל הצעה של 5ש"ח הנחה לסולר ו 39 אג' לבנזין 95 (אצל אחת משתי הגדולות) , כך שההצעה הנ"ל נראית סבבה.
היי <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
היו היה "חכמולוג" ש"רץ רץ" לסונול לספר, ש-REMY מג'יפולג, השיג הנחה של 6 ש"ח..<o:p></o:p>
ושאל ב"תמימות" למה ל-REMY נותנים כזו הנחה גדולה? ולו לא נותנים?!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
אז אסביר לכם:<o:p></o:p>
ישנם בשוק החופשי, המון משווקים מורשים לדלקים.<o:p></o:p>
אותם משווקים, אינם חייבים להיות עובדי אחת מהחברות הגדולות, והם רשאים להנפיק כרטיסי תדלוק ודלקנים, במחירי הנחה מסוימים.. <o:p></o:p>
אני מתאמץ ומתאמץ, להשיג לכם הנחות טובות... וכשאני מצליח.. רצים ה"חכמים" לחברות הדלק<o:p></o:p>
ואומרים להם.. למה ל-REMY כזו הנחה גדולה, ולי לא?!<o:p></o:p>
אני יודע מי פנה לסוכנים של חברת הדלק.. ובכה להם.. שמותיהם שמור אצלי..<o:p></o:p>
חברת הדלק, התקשרה מיידית לאותו , סוכן שלנו, "והסבירה לו" שיפסיק מיידית עם ההנחות הענקיות שהוא נותן .<o:p></o:p>
אז אל דאגה חברים.. יש לנו עדיין הנחה משמעותית.. <o:p></o:p>
עם חברת דלק אחרת.. גם בפריסה ארצית. וגם מחירים מפתיעים!<o:p></o:p>
ישנה אפשרות, שכולנו נהנה מההנחות אני מארגן לכולם... אך צריך לעשות זאת עם קצת יותר<o:p></o:p>
"צניעות", ולא לרוץ לסוכנים ומשווקים אחרים, ולהרגיז את כל העולם..<o:p></o:p>
באו נהיה חכמים..ושקטים
המשיכו להירשם ואני או עופר ניצור קשר איתכם
שלכם REMY<o:p></o:p>