אופציות מציאותיות לציורים:
רנגלר, טויוטה, גימני, דאסטר
שכחתי משהו?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
אופציות מציאותיות לציורים:
רנגלר, טויוטה, גימני, דאסטר
שכחתי משהו?
ברר שדאסטר.
;)
ולו רק כי דרור אוהב לאתגר את המערכת ;)
אפילו לא בצחוק.
איך צחוק? זה לא מצחיק. זה עגום.
הציור כבר מוכן אבל לא מגלים מה הוא. תאמינו לי זה יפה. אני ראיתי.
מי שיזמין יראה במפגש מה הציור. ובאותה שניה הוא יהפוך לקלאסי והחולצות לנדירות ומבוקשות. אני נראה לי אזמין אחת בכל צבע לפחות. וגם לילדים נשמור בכספת מוגנת מעשים ליד המדבקות העגולות מ2005 - חיסכון ללימודים.
אסף.
איפה מזמינים ?
החשאיות שלכם כבר הפכה לשם דבר בקרב הזקנים של החבובות...
הזקנים של החבובות צעירים ושתקנים לעומת מה שהולך פה...
לא יודע על איזה מפגש מדברים כאן ולא מבין את החשאיות.
ניסיתי לדבר עם דרור בוואטסאפ כדי להשיג קבצים באיכות טובה להדפיס חולצה לי ולמשפחתי. דרור לא ענה וזה מבאס אבל מובן לי.
לכן ניסיתי בעצמי לסדר גרפיקה אחת. של הסופה. והלכתי למקום גזעי וביקשתי הצעת מחיר ועזרה עם הגרפיקה. ואכן קיבלתי את ההצעה אבל זה כדאי רק אם תהיה כמות גדולה של הזמנה.
מי שמעוניין בחולצה אפורה או שחורה עם התמונה של הסופה המצורפת בהודעה זאת,
שישלח מייל אל
[email protected]
לציין שם מלא, מספר חולצות, צבע (שחור-אפור), מידה.
את המחיר הסופי אדע רק אחרי שאבין כמות. קחו בחשבון משלוח או איסוף עצמי מאיזור השרון.
זה כנראה יהיה כמה עשרות שקלים לחולצה כמובן 100 אחוז שטח (כותנה ;)
אם בכל זאת דרור ברלי קורא את הודעתי ובא לו לענות לי לוואטסאפ אז אני אשמח לקבל קבצים באיכות.
אם אני עושה משהו בניגוד לחוקים או משהו חצוף ולא במקום, אז תחדלו אותי.
אני לא מתחייב לכלום. הלוואי שאצליח ולכולם יהיו חולצות חדשות.
אייל
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e27c04321b.png
סופה 92 עם הגריל המכוער ?...
מי יקנה חולצה כזאת ?
1. קם המלפפון.
2. קלאסיקה מוטורית.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
לא יודע מה דעת המנהלים בעניין, אבל בעיני זה בהחלט נכנס תחת הגדרת "חצוף"...
בהחלט מותר לכל אחד לקחת את היוזמה ולעשות ככל העולה על רוחו...אבל בכל זאת, אתה מנצל לשם כך פלטפורמה של מישהו אחר...
זה היה נשמע אחרת אם לכל הפחות היית מבקש את אישור המנהלים לפני...
אבל זו רק דעתי...ודעה זה כמו..נו אתם כבר יודעים..
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
לדעתי נימרוד אישר באחת ההודעות מעלה שאין בזה שום עניין קניין /עסקי שהם שואפים להגן עליו.
עריכה:
זה היה חנן לא נמרוד, ראו הודעה 54 ,אז סליחה.
ונמרוד ענה במפורש בהודעה 62 שאין אישור בכתב לבצע זאת.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אני מוחה.
1. מה שאתם קוראים "המכוער" (כי הוא באמת מכוער) זה הגריל המקורי מ-92' עד תחילת 94' שנלקח מ-CJ10 (טנדר נשכח על בסיס CJ) בגלל שבשנות הסופה הראשוננות, קרייזלר לא אישרו לתע"ר להשתמש בגריל הרנגלר YJ (ואני יכול להבין אותם. אולי הם קינאו במסגריה הנצרתית שהצליחה לייצר ג'יפ טוב יותר מהמקור האמריקאי. ברצינות). אז הביאו חזיתות CJ10 מ...טייוואן. בברנז'ה של הסופות קוראים לו "פרצוף חזיר", "הילד הבוכה" ושאר כינויים מחמיאים פחות (או הרבה-הרבה פחות). הוא גם מכוער, גם מחליד, גם מתפרק, אבל הוא הראשון שהיה בסופות. כמעט כולם כבר הוחלפו בחזיתות החדשות יותר/חזיתות רנגלר/חזיתות CJ, מה שהפך את החזית הזו לנדירה במיוחד. עבור חובבי נוסטלגיה ומקוריות בכל מחיר, זה כבר פריט אספנים שעוד מעט גם יהיה מבוקש.
2. החזית בציור זו החזית/מסכה קדמית הקלאסית של סופה, מ-94' עד 96' בסופות האזרחיות (ואחר כך בסופות הצבאיות/מג"ב/משטרה עד סוף הייצור אי שם בתחילת 2004). הקטע שלו זה העיצוב והייצור המקוריים של תע"ר ושאין כאלה בשום מקום בעולם, רק בישראל.
לטעמי הוא הרבה יותר יפה ומיוחד מהאורגינלי של YJ ואני לא היחיד שחושב ככה - יש ג'יפאים אמריקאים עם YJ מקוריים שם באמריקה שמבינים מה טוב ומה מיוחד באמת! ולכן הם רוצים דווקא כזה ומוכנים להתחלף ראש בראש על גריל רנגלר YJ מקורי במצב מצוין ו/או אפילו לשלם לא מעט על דבר כזה...
לך תספר להם על הערסוואתים אצלנו שהמירו את יצירת האמנות המקורית הזו ב"חזית רנגלר"... (וגם הדביקו מדבקות "RENGLER" באנגלית-ערסוואתית-ישראלית-מקומית (שגיאת הכתיב במקור), על מכסה המנוע... שלא לדבר על אלה שממש חיללו קודש והדביקו את החזית-רנגלר על CJ (!) במקום החזית המקורית האלמותית היפהפיה שלו!!!...)
לא מאוחר להתחרט - עדיין מסתובבים פה ושם פריטים כאלה במצב טוב בסצינת הפירוקים ואני ממליץ להתארגן על אחד (רק תקפידו למצוא אחד נקי מחלודה. אני החלפתי לאחרונה את החלוד שלי באחד נקי ובריא ומבהיק כמו חדש), כי גם הגריל הזה בדרך להיות פריט אספנים מבוקש מאוד - ואם אתם גם מניחים יד על כיסויי השבכה ומסגרות כיסויי הפנסים המקוריים מפלסטיק שחור אז בכלל זכיתם - כי אין להשיג כאלה חדשים, בכלל. מי שזה חסר לו יצטרך לייצר לבד, אולי להדפיס בתלת-מימד...
3. עד כאן ענייני כבוד של סופות ועכשיו לעיקר - החולצה עם הציור של הסופה.
אני לא גרידי ולא מתקטנן על זכויות יוצרים.... מה שלי מפריע, אבל ממש - זה שהגרפיקאי/ת אצל מדפיס החולצות שלך יעתיק את זה בחובבנות האופיינית ויקלקל את זה. ומספיקה טעות קטנה בניואנסים כדי לקלקל (ותאמינו לי, אני יודע על מה אני מדבר. אנשים שעובדים בשכר מינימום בדרך כלל לא נוטים להשקיע יותר מדי בעבודה ואני גם לא מצפה מהם להבין מה הם מציירים/מעתיקים) וכמו שאומרים הפוסק האגדי הרב נחום-מנדלברוט-פרוייכמן וכתב החצר שלו לענייני פסקי הלכה, מר וייסל-כהן-חיימון (מי שמכיר יודע): "לזה אסור להסכים"...
דרור,
אני שמח מאוד שענית לי. תודה.
שנית אני רוצה להבהיר משהו. לא התכוונתי שדבריי יהיו עצבניים או מעצבנים. באמת שאין לי כוונות לעשות משהו בניגוד לרוח האתר והקהילה. אני כותב כבר כמה שנים באתר כתבות טכניות ומגיב וקורא בפורומים. ההפך. חשבתי שזה יתקבל בברכה. אבל לפעמים מה שברור לכותב מתפרש אחרת אצל הקוראים. וגם זה מובן. לכן הבהרתי את הנקודה.
אני זה שהעיר את השרשור הזה אחרי כמה שנים שהיה רדום כי רציתי כמה חולצות לי ולילדי. עיינו בתגובה מספר 42.
את הגרפיקה של הסופה לקחתי מהעמוד פייסבוק של ג'יפולוג.
הגרפיקאי הוריד את הרקע האדום ושיפר את הקונטרסט. המקור עצמו הוא מצילום פשוט של חולצה. כמובן שזאת לא הגירסה הסופית שאדפיס. זה היה רק לעיונכם כדי שתראו שיש התקדמות ותזמינו חולצות.
מה שמביא אותי לבקש ממך שוב דרור, את הקובץ שממנו יהיה ניתן להדפיס חולצות. מבלי להזיק לגרפיקה המקורית שאתה בכשרונך הרב ציירת. אין לי כוונה לפגוע בגרפיקה.
בסך הכל כולנו נורא עסוקים בעבודה והתחביב שלנו ממלא לנו את המחשבות כל היום, רציתי כמה חולצות ללבוש ולשים על הילדים בטיולים.
קם מישהו חיובי ומנסה להרים מיזם קטן לטובת כולם אז לא צריך להיות כאלה שליליים.
- מיותר לציין שגם אני מת על הגריל סופה הצבאי שבתמונה הזאת. זה מה שאני זוכר מהצבא ומה שאני זוכר מהסופות. גריל פשוט ונכון לרכב הזה.
בנתיים הזמינו 4 חולצות 2 אנשים שונים באמצעות המייל. כולכם מוזמנים לשלוח מייל [email protected] ונוציא את הנגלה הזאת לדרך.
תודה
לא הבנת נכון. לא הבנת כלום.
היה עוד שרשור על חולצה חדשה ונכתב שם הכל במפורש אז אחזור על זה:
אם היו קבצים מקוריים, לא היתה בעיה בכלל.
אבל אין קובץ מקורי. הוא אבד ביחד עם הארד-דיסק שלם שנשרף לפני שנה ומשהו.
חבל, כואב, מבאס, אבל זה מה שיש. אמור להיות לי עוד התקן USB עם גיבויים ישנים. אני מתחייב כאן להפוך את העולם בחיפושים אחריו - אם אצליח למצוא אותו בבלגן שלי, אעדכן כאן.
בינתיים הציורים המקוריים שנשארו לי אלה רק האחרונים שעשינו - ואגוניר ודיפנדר והמדבקה מ-2015.
וכמובן הציור החדש לחולצה שסיימתי לפני שבועיים-שלושה ואתם תרכשו בהמוניכם במפגש הקרוב....
במבט אחד על מה שעשה הגרפיקאי שלך ש"שיפר קונטרסט" אני כבר יכול לומר לך בבטחון שמקצועי הוא לא. כי כש"משפרים קונטרסט" של ציור וקטורי בפוטושופ לא כמו שצריך, קוים דקים הולכים לאיבוד ורואים את זה טוב מאוד בתמונה שהעלית.
וגם אם אחליק פינות ואפרגן לו, אני יכול לרמוז שגם סריקה ברזולוציה גבוהה מהדפסה על חולצה דופקת את הרזולוציה של הציור כי, מה לעשות, גם הדפסה הכי טובה על בד היא כבר לא נקיה כמו הציור המקורי על המסך.
כל העתקה מורידה באיכות. אז יש המון בליטות ו"פיקסלים" או "גרדים" כמו שאבא שלי (שגם הוא בעל יד טובה בציור) קורא לעבודה לא חלקה ומוקפדת... אם נקרא לזה ככה.
ואז זה יודפס שוב... ובשורה התחתונה מה שייצא לך על החולצה זה לא כמו המקור. התוצאה לא תהיה טובה. לטעמי הפדנטי, כן?...
תן לי קצת קרדיט שאני מבין בזה משהו.
אז יש לפחות דיפנדר וואגוניר,
אפשר? Please?
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
דרור, אני נותן לך המון קרדיט. אני מבין את החוסר מקצועיות של הגרפיקאי, הוא עשה את זה בחצי דקה רק כדי שנרגיש איך זה נראה. וגם המקור שהיה לו זה תמונה קטנטונת שהבאתי מהפייסבוק שמישהו צילם באייפון חולצה. אז אל תחשוב שמזה אנחנו הולכים לחנך דור חדש של ג'יפאים.
לי לא היה ברור עד לרגע זה שענית לי שמתוכננת עוד חולצה ושיש עוד פוסט עירני לנושא.
אם מתוכננת לצאת עוד חולצה באיזה מפגש שגם עליו לא הייתי מסונכרן, אני ארכוש כמה חולצות לי וילדי כמובן.
אני לא מתעקש על הסופה (אם כי היא החולצה הכי סקסית), אם יש לך את הגרפיקה של הדיפנדר או הואגוניר זה מעולה וטוב לי. אנא שלח לי את הגרפיקה שלהם ואני אדפיס לחברה בלי התערבות הגרפיקאי (ההוא עם הגרדים) את החולצות עם הדיפנדר והואגוניר.
מה דעתך?
(תן גם לי מעט קרדיט, או שתחדול אותי. גם זה בא בחשבון אם לא מתאים)