נראה לי שגפרור היה פורק זעם יותר טוב ... שלא לדבר על להעלים עדויות ...
סיפור העלוקה נראה לי יותר הגיוני.
Printable View
נראה לי שגפרור היה פורק זעם יותר טוב ... שלא לדבר על להעלים עדויות ...
סיפור העלוקה נראה לי יותר הגיוני.
לא נראה לי שהם רוצים לשרוף, זה רק יגלה את מיקומו של הרכב, הרבה פעמים הם חוזרים ומפרקים חלקים, שהוזמנו ממוסכים בשטחים, ובארץ, כנראה הם נבהלו מהתנועה באזור וברחו.
נמרוד
מעלה את הנושא מחדש,
בתקופה האחרונה יש עלייה בגנבות מחניונים, במיוחד בחניון נחל צאלים, ובחניה ליד הנחל, בשבת האחרונה נגנב גלופר, ונפרצו רכבים, שימו לב בבקשה להשאיר שומר, אם אפשר חמוש.
תודה נמרוד
חניון נחל צאלים וברכת צפירה מקמות ידועים לשימצה בנושא הפריצות,
בנחל צאלים הם מציבים תצפיתן בראש מעלה צאלים ששולט על כל דרכי הגישה והחניון ואז אין להם בעיה לפרוץ ,
בברכת צפירה לרוב הם כאלה שעוברים על הדרך מצוקי דרגות לערד, בסופי השבוע האחרונים משטרת ערד הציבה ניידת שתסייר באיזור אבל אי אפשר כל השנה לעשות את זה
הניידת הגיעה אחרי גנבת הרכב, קצת מאוחר, הם נישארו עד הערב, כשיצאתי מהשטח בלילה הם לא היו.
נמרוד
מזעזע מה שקורא בדרום , בתי המשפט הפקירו אותנו , יושבים שם מספר אנשים שמרגישים מורמים מעל העם ומזלזלים ברכוש והבטחון שלנו .
יש גנבים שחוזרים לבתי המשפט פעם בכמה חודשים וכל פעם מחדש יוצאים עם עונש קל , שווה לגנוב רכב שעולה עשרות אלפי שקלים ולשלם על זה בשבוע מעצר , לפעמים מוצאים ברכב רכוש באלפי שקלים ומזומן למה לא לקחת סיכון של מעצר קטן ונחמד.
זה לא נגמר בשטחים ובדרום גם בבתים במרכז , לפני חודש מתקין של דלתות בבית של אחותי נכנס לחדר שלה וגנב כסף ותכשיטים הכל מתועד במצלמות עד לפרטים הקטנים , כמובן שלא עשו לו כלום הוא החזיר טבעת אחת ואמר שזה מה שהוא מצא והמשטרה לא יכולה לעשות כלום , אפילו המעסיק שלו שותק ללא מענה, כל כך מאכזב.
לפני מספר שנים בנחל עזגד עצרנו להפסקה מתחת רשת צל בין המכוניות , קבוצה של שני ג'יפים עם נשים וילדים, בעוד אנחנו שותים קפה, אני שם לב כי שני טנדרים של בני דודינו המקומיים מתמקמים על שלוחה כ 300 מטר מעלינו ומתצפתים עלינו,
סימנתי לחבר לשים עין ביחד איתי על המתרחש, בשלב מסויים לאחר 10 דקות בערך הם התחילו לגלוש לכיוון שלנו, החזקתי את הנשק ביד לא בצורה מאיימת אבל בולטת , הם עצרו עלידינו הסתכלו על המאגנום שלי ושאלו אם אני מוכר, עשיתי להם סימן להתקדם הלאה ולעזוב אותנו מבלי לענות להם ,
אחרי זה הצטערתי על זה שלא דיברתי איתם בדיפלומטיות כי בכל זאת אנחנו שתי משפחות עם ילדים בשטח הביתי שלהם ולך תדע איך הם יגיבו,
בקיצור ביני לבין עצמי לא הייתי שקט ובמתח עד שיצאנו מהשטח לכביש...
על זה לבד אתה יכול בקלות מאד לאבד את רישיון הנשק שלך.
מסיבה מאד פשוטה שאתה לא אמור לאיים על אנשים בלי שהם מהווים איום לגביך.. ומהתיאור שלך על פניו נראה שהגזמת בתגובה.
מכיר אישית מי שאיבד הרישיון נשק בגלל בדואי שהתלונן שאיימו עליו עם הנשק.
סיטואציה לא שונה בהרבה משלך, מישהו שחשב שבדואי שמשתהה בקרבתו, ועובר לידו זה סיבה לשלוף נשק, וגם בלי לכוון אליו את הנשק אלא לשלוף מהנרתיק ואחיזה ברורה ביד.
הבדואי התלונן במשטרה והבחור מצא את עצמו מנסה לתת הסברים, ומפקיד את הנשק.
לדעתי בצדק, תגובה מוגזמת לחלוטין.
אפשר לאבד את הרשיון רק על כך שראו שיש לך נשק על החגורה ואז מוגשת תלונה על איום בנשק וכך הלאה.
מנסיון למדתי,
נשק צריך להיות מוסלק,
הוא נשלף אך ורק לשם ביצוע ירי בסיטואציה שזה הפתרון היחיד.
כאנקדוטה אוסיף, שה״חבר׳ה״ יודעים שמחזיק אקדח ברשיון מפחד לירות, לכן זה לא מהווה בכלל איום.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני משתדל לטיל עם הכלב למישיש זה עוזר <o:p></o>
תמיד יש להם נשק שבולט מהחלון, בגלל זה האקדח היה ביד.
נמרוד
כל מעצר של גנב רכב שעשיתי, תמיד התלוננו הגנבים, שירינו עליהם, והרבצנו להם, במשטרה מכירים את הרוטינה הזאת ולא מתרגשים מזה.
נמרוד