ייתכן וזה קצת ירגיז מה שאני אכתוב, אבל ע"פ הציטוט, אני מקווה מאוד מאוד, שלא יאושר שום תקציב...
גם ככה אותי זה די מרגיז לסוע בשבילים עם האבנים התוחמות האלה בצדדים, אני מרגיש כמו בכביש שירות ולא את החופש של הנגב...
Printable View
חבר'ה זה אולי מרגיז מאוד... אבל כמות הרכבים שיורדת משבילים פחתה בצורה משמעותית.
ונכון כאן באתר אנחנו כולנו בסדר ולא יורדים משבילים, אבל בתוך עמנו אנחנו חיים...
כך שלדעתי הם אמנם מעצבנים אבל אני מעדיף אותם על האלטרנטיבה של מליון קוליסים ליד השביל
דני
נו באמת, תקעו את האבנים האלה בכל חור, בשבילים שלא ירדו מהם אף פעם, במקום לשים במקומות מועדי פורענות בלבד.
זה פשוט מתסכל לנסוע כשהאבנים האלה תוחמות אותך, אתה מרגיש "כלוא" (לפחות אני מרגיש ככה)...
נ.ב.
נקודה למחשבה, אם יפסיקו לסדר את האתגרים שיש על השבילים, אז אולי אנשים יפסיקו לחפש אתגרים מחוץ לשבילים...
כרגיל אתם מגזימים.
תיחום השבילים אינו בכל חור... אלא בעיקר בקרבת חניונים גדולים ומוכרים וטוב שכך. לא כי מחפשים אתגרים אלא דווקא כי יש כאלה שאין להם סבלנות ומוכרחים לעקוף או לחתוך מהצד, וזה כולל גם פרייבטים.
טיילתי לאחרונה בדרום לפני חודשיים. זה באמת פאק רציני שלי.
אבל מי שבכלל לא טייל עלול לחשוב שמאות ואלפי ק"מ של שבילים אשכרה מתוחמים.
המציאות כנראה שונה במקצת מהתמונה שאתה מצייר.
לא כתבתי מאות ולא אלפי אבל חלקים גדולים מאוד ואת מי שבכלל לא טייל/מטייל כנראה גם לא מעניין...
נ.ב.
זו התחושה שלי וזו ההרגשה שלי בלבד, אם האחרים מרגישים אחרת אז אין לי שליטה על זה.
אם אני זוכר נכון, מעלה חצרה לא נועד במקור לתנועת כלי רכב, הוא נפרץ להטמנת צינור ועל גבי התוואי נעשתה התנועה, בדומה לתוואי צינור הנפט.
בנוסף,
המעלה נמצא בתוך שמורה, להבדיל ממדרגת המרזבה (בת'כלס זה לא מעלה, אלא מדרגה אחת נבזית במיוחד).
דיבורים כמו חול.
אפשר ,למצער, להציב שלט אזהרה בכניסה לציר ממזרח.
לא בעיות חוקיות, לא פגיעה בנוף ולא בטיח'.
בהחלט עשיה אפקטיבית עבור נהגים שמוכנים להקשיב.
לגבי אלה שלא יקשיבו-יצאנו ידי חובתנו.
אני מוכן לתרום 20 ש'ח עבור המצווה.
מצטרפים או שממשיכים לתקתק על המקלדת ?
ד'א-לגבי טענה כי "הבדואים יגנבו וכו'"-שלטי פח של רט'ג עומדים שנים. אם יחליטו בכ'ז לגנוב, יגנבו והפסדתי 20 ש'ח.
השרשור הזה התנפח והתנפח
תגובה אחת קטנה הוציאה את כל האויר באחת.
מציע להקים פורום "שחרור קיטור".
טוב, אז נשברנו ונסענו לעלות את המרזבה ו... לא דובים ולא יער ...
(אולי היער נשרף והדובים ברחו ...)
המדרגה נשארה כמו שאני זוכר אותה, ואין בה קושי או סכנה מיוחדים. עלינו 2 ויטארות ו- 2 ספורטאז'ים בלי דרמות מיותרות, בלי לכסח, בלי לשבור, ובלי לגרור (ולפני שקופצים פה על הויטארה שלי - השנייה לא היתה נעולה, וגם אחד הספורטאז'ים).
נכון, כמו בכל מעבר טכני צריך להפעיל שיקול דעת, אבל זה לא מקום מסוכן באופן חריג. גם הקבוצה שעלתה לפנינו ונעזרה בכננת באופן שמשך לכוון השפ"ץ לא נקלעה לשום סיכון.
המסקנה הפרטית שלי: המקום הזה מסוכן רק למי שנותן גז בלי אבחנה. גם מי שלא עולה נכון (כמו הקבוצה שעלתה לפנינו) לא מסתכן אם הוא לא עולה בכסאח. אגב, זה נכון גם לחורשן, הנ.ג שלידו, מעלה נוח, הבור במנדרין וכביש סדום-ערד ...
בברכת הרבה עליות בטוחות ...
נדב.