בגמר הפרויקט ב"ה ולאחר לגימת השמפניה ולאחר הרישוי מחדש אספר את סיפור המעשה בקצרה,כיצד זה התחיל ונגמר. בינתיים אפשר לומר "נפלתי בידיים טובות"
בברכה
Printable View
בגמר הפרויקט ב"ה ולאחר לגימת השמפניה ולאחר הרישוי מחדש אספר את סיפור המעשה בקצרה,כיצד זה התחיל ונגמר. בינתיים אפשר לומר "נפלתי בידיים טובות"
בברכה
בניית הקונסולה ותושבות בולמים מקדימה הושלמו
מזל טוב לצביקה על סיום הפרוייקט יצא רכב מדהים!
תתחדש ותעלה תמונות
צביקה עם אתה רוצה נווט אני פנוי
אריה תודה מעומק הלב.סכום הפרוייקט בס"ד. ראשית- הבעת תודה לסדנת אורן מערכות, אורן ויריב הבעלים,למכונאים אדיר,עמית,שוקר. הסופה המדוברת נגררה ל"אורן מערכות" כפר הנגיד לאחר תאונה מחרידה בשטח, מעוכה ומרוסקת לחלוטין, אני נחבלתי אבל נשארתי בנס בחיים. ישבנו על ערמת הגרוטאות ורקמנו תוכנית שיקום מרמת הבורג [כפי שיריב כבר כתב] ועד להעמדה בכביש. המהלך היה ארוך כ- 10 חודשים ובעזרת השם יתכן מאד שהסופה תהיה אצלי בבית עד סופ"ש. שמעתי על הסדנה של אורן אבל לא הכרתיה , חבר משותף -רונן אברהמי "שידך" בינינו.נוספו שיפורים ותוספות רבות.[חלק מהתוספות ללא עלות עקב החברות שנוצרה בינינו עם הזמן ]כל רצונותי ובקשותי במהלך השיקום התמלאו. לא היה מקרה שבו ביקשתי שינוי או פרוק והרכבה מחדש שלא נענה. במהלך העבודה הכרתי את אורן כבעל מלאכה מהמעלה הראשונה , יסודי אמין לא מתפשר על איכות. קיבלתי יעוץ טכני מיריב ואורן לאורך כל הדרך. לסיכום אני בהחלט לקוח מרוצה.
תודה לחברי צביקה גרוס אשר חילץ עבורי מרכב חדש מתע"ר.
תמונות ע"י יריב בהמשך. בברכה, צביקה פלד
איזה כייף לקבל כזה סיכום ממך צביקה עברנו דרך ארוכה שבמהלכה שודרג הגיפ מקצה לקצה מעבר למה שתוכנן כי היעד היה הגיפ האחרון שלך !
יצא באמת רכב עם נשמה שחשבתה כל הזמן איך אתה רוצה שהביית שלך החדש יסודר כי כמו שאתה אומר אני הולך לגור בבית ולא אף אחד אחר אז גם שההגיון אמר אחרת לפעמים היה צריך לפרק ולהתאים לביית של צביקה החדש אבל הכול היה עם המון אהבה וקפה שחור :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=T78tpbz74MA
סיבוב לאחר הרכבת תיבת הגה חדשה שגם עברה התאמה וריכוך כמו שאתה רוצה :)
http://www.youtube.com/watch?v=lcJFot0iPLw
בדיקת נעילות
http://www.youtube.com/watch?v=IlXuOJpaFLk
צביקה היקר אני רק יכול לברך אותך שתהנה מהגיפ והחיים ותזמין אותנו לטיולים משותפים אוהב אותך יריב קלר ברוך
נראה כאילו הרכב דורש גלגלים יותר גדולים... ונראה לי שדרישה כזו מחייבת היענות חיובית :)
הרכב נועל 33, מהגיון פשוט סופה נעולה כפול עם מהלך מתלה משופר ויחסים מתאימים עולה כל מה שהנהג המדובר יאתגר אותה בקלות!
כבוד הסנדק, הגלגלים במידה MT33 רשומים ברשיון . ניסיתי לעלות ל-35 אבל נתקלתי בכל כך הרבה קשיים [ואתה בטוח יודע למה אני מתכוון] החלטתי לוותר זמנית, אין לי ראש לחשוש מכל מנורה כחולה.חוץ מזה שלעולם לא מאוחר לשנות.פרטים נוספים:סטרוקר,מגבר הצתה MSD , הדרס,דנות 60-44 יחס-4.56 ,עלי RE אורוגונלים, פוקסים 10" עם מיכלים, ARB קדמי, אחורי, מסנן פתוח והשד יודע מה עוד שכחתי יספקו אותי בשלב זה,אין לי כוונות לטפס בעקבות סר אדמונד הילארי המיתולוגי. ומה עם הפוזה? כן זה באמת יחסר, אבל בגילי המתקדם אין לי כוונות להרשים דרדקים ונערות צעירות:D
היי היי, לא באתי בטענות, סה"כ החמאתי לעבודה ;)
תהנה!
בוא'נה...... וואו! ככה ג'יפ צריך להיות!!! יריב ואורן - כבוד. שיחקתם אותה.
עכשיו אין לך תירוצים אדון צביקי. לא אלמרה ולא נעליים. אתה מגיע עם הסופה למפגש.
ואחר כך - אם אתה שואל אותי? זה אוטו שראוי להשקה מסודרת עם בקבוק שמפניה שאתה מנפץ עליו.
תתחדש!
מזה "יתכן מאוד שהסופה תהיה אצלי עד סופ"ש", כדאי מאוד שהסופה תהיה אצלך עד סופ"ש, אחרת אני מתחיל ברשימת חיסולים !!!
די מספיק, 10 חודשים כמעט בלעדייך בשטח, זה מטורף ולא נתפס !
ממתין בקוצר רוח לנסיעה הראשונה שלנו יחדיו בשטח, כמו אז :)
חברים תודה על הפירגון ושוב תודה לצביקה שהשאיר בידינו בסדנת אורן מערכות פרוייקט מורכב ויפה !
ואור הרכב מוכן צביקה צריך לארגן רשימת שמירה וכמה כלבים לייד הרכב ועוד טריקים חשמליאים ומכאנים כדי להחזיר את הרכב הבייתה כי הרכב מדהים ומושך הרבה עיניים!
וזו הסיבה להמתנה צביקה מדבר עם השכנים על הקמת יחידת מישמר על הגיפ .
גם אני חושב שחובה שצביקה יגיע למפגש
צביקה אני מוכן לתת משמרת 10 בלילה עד 6 בבוקר למרות שאני לא שכן, בתמורה לסיבוב בסופש :)
אני מוכן לקחת את האוטו לסיבוב שמירה :)
יריב הרכב מדהים!
היה כיף לפגוש אותך בטיול למען הילדים! כל הכבוד!
הגרנד נשאר אצלי ולקחתי את הצעתך לגבי הגז ומרוצה עד הגג!
כרגע הוא יהיה עם הגבה של 2 אינץ שחבר הביא לי מארה"ב עד שהמצב יאפשר להגביה כמו שצריך ...מעבר לזה בניתי מתקון פנימי עם מדף מעל המיכל לגלגל...
נתראה במפגש ביום שישי! הפעם הגרנד מגיע לא הפראדו שפגשת אותי איתו....לא לדאוג הזקן שלי לא מוותר עליו.
כזו אהבה מורעפת עלי, איזה כייף שהתהפכתי,כמה נעים להיות מפורגן;) כמובן שתהיה השקה מסודרת ואולי אפילו גזירת סרט בכפר הנגיד.ודרור[עד היום אני לא יודע אם זה ברלי או בר-לי] אם אני מזמין אותך אתה מרים את התחת שלך ובא?[עם הפרפרים]. לצערי בשל אישפוזה המתמשך של רעייתי שרית אני קצת מעכב את ההשקה, אבל אל תברחו לשום מקום.
שוב תודה לכל המפרגנים. תודה מיוחדת לגל ההינע האחורי שנגזר לי לקראת השפיץ של המעלה, בלעדיך כל זה לא היה קורה;)
קבלו תמונות של הדוגמן לפני ואחרי אצלנו בסדנה