תגובה להודעה: גניבות רכבים 4x4 -מה עושים?
זה בדיוק כמו שאומר לך,למה? תעזוב את העבודה. תשאל ממה תתפרנס משפחתך?
הא מה הבעיה,אתה "צריך" לזכות בפיס, זה אפשרי,רק צריך מדינה שרוצה. (קרא מה כתבת)
ידידי אני שוב אומר לך."אם אין אני מי לי".
אני מתחייב לא לחפש גנבי רכב ולהפריד להם את הראש מהגוף.
אבל אני גם לא מתחייב שזה לא יקרה אם הגנב נפל לי לידי כפרי בשל,זה מאוד תלוי במצב.
כדי להמנע מכך הצטרפתי לקריאה לפטרל בעצמינו,כי אין ברירה.
אתם סוטים מהנושא ועוד שרשור נשרף על פריקת עצבים, כמו שהיה צפוי מלכתחילה....
רעיון שעלה לי בזמן שאני קורא את הדיון -
למה לא לפתוח פורום נוסף באתר, שכדי להיות חברים שלו יש צורך לעבור אישור ידני של אחד מהמנהלים(או מנהל של הפורום הספציפי שיוגדר ע"י הנהלת האתר) שיואשרו רק חברים בעלי היסטוריה, ג'יפים או קריטריונים אחרים שיוציאו מהם, או לפחות, את רוב הסיכויים להיות בני דודים ?
בפורום הזה יהיה ניתן לשתף בצורה בטוחה את כל המידע על דרכי התגוננות, דפוסי פעולה, דרכי מניעה וכו'.
לא חסר מידע, וכמו שאמר מישהו פה לפני - זה לא בעיה לגרום לאוטו להפוך ל-לא גניב, השאלה כמה הוא מוריד מהשימושיות שלו בתור רכב יום יום, וסביר להניח שאם חושבים על הדברים לעומק ועם כל המוחות שיש פה באתר, אפשר לנסות לצמצם את הפגיעה למינימום......
:lol:בוקר טוב ויום נפלא לבאי הפורום
זה יום חשוב לנו ולו רק שמתברר שבית המשפט לא נכנע לפרקליטי על=
דרור ברלי כותב בצורה אולי קשה ושחורה אך הוא כותב אמת,
כל התגובות כאן הן אמת
אזי בואו ונבהיר כמה דברים
1-למען הגילוי הנאות הפסקתי לעבוד לפני כמה שנים בחברת איתוראן,אחת הסיבות היתה חוסר גיבוי של הממסד לפעילות שלנו-נפלתי למארב בקלקיליה ויצאתי בשן ועין עם רכב פגוע ותלונה שריחפה מעל ראשי על שימוש בנשק-קיבלתי עצה מאוד ידידותית לא להתקרב לטייבה וקאסם
אחרת.............נו אז עברתי לאיזור אחר ולאחר כמה חודשים חליתי ופרשתי סופית.
2-הייתי מעורב בבטחון יישובי איזור השרון,שכלל:סיורים,מארבים,מעצרים,מלחמות עם מתנדבים שצריך לסייר ולא לשתות קפה,הרגעת מתנדבים נפלאים שרצו לעשות יותר אך החוק-כן החוק-כבל את ידינו,
3-אני לא מוכן במדינה שלי-כן שלי ושלכם-לחיות כמו יהודי בגיטו וילנא(או אחר)או כמו אמריקאי ממוצע שלא מעז להיכנס להארלם או לאיזורים בלוס אנג'לס,
כנופיות גנבי הרכוש והרכב בארץ פועלים מידיעה שאין מערכת מאורגנת העומדת בפניהם והסיכוי שיתפשו הינו נמוך,וגם אז יצאו בזול=ואין חסין בפניהם-לא תושב טירה במשולש,לא בדואי קשה יום בנגב,לא חקלאי חרוש קמטים שמנסה לחיות מהאדמה ולא אזרח שיש לו רכב בעל הנעה כפולה שרוצה להפיג את קשיי הפרנסה בקצת טיולי שטח-
4-יש מה לעשות ואני אעשה זאת-ולו רק מהפחד היום יומי שלי שארד יום אחד לחניה והJimmy שלי לא יהיה שם-מפני שהוא הרגליים שלי-הפנטזיות שלי-והבטחון היחסי שלי בנהיגה בכבישי ישראל רווים האלימות-
5-אינני עובד נכון להיום מפני שאינני יכול כל כך אך אינני מקטר -יש לי הכנסה צנועה וזוגתי עובדת-
אך נשבעתי לעצמי שאחרי ינואר באם אהיה פה אתחיל במסע ארוך מתסכל מייגע ומתיש אך כדאי במלחמה על זכויות האזרח הלגיטימיות-לחיות בשקט ובשלווה בארצו-אני לא אפרים סנה,אך אני נצר למקימי הארץ הזו-ששמרו על תל אביב בתקופת מלחמת העולם הראשונה עם נשק ביד-13 איש ששמרו על תלאביב(טוב היא היתה קטנה אז)
6-אינני איש חלומות ואם שרדתי עד היום זה משום שלא ויתרתי על עקרונות מסוימים-הראשון שבהם-אם אין אני לי -כשרוצים מצליחים נקודה
אזי לסיכום =באם הפעם המנתחים לא יפשלו כמו פעם קודמת(החלפתי אותם על דאגה)אני אחזור
באם לא?נו בכל מקרה אני כבר לא אדע,
בתקופה הקצרה מאוד שאני כאן בפורום-עברתי כמעט על כל הכתוב בו(נו יש לי זמן)וגיליתי עם קשה עורף איכפתי מסור לרעיון ההנעה הכפולה לשטח ולאהבת הארץ-לא שאני מחובר למלחמות הגבעה אך זה בגלל שזקנתי-
וואוו כמה מילים שפכתי הבוקר
יוסי
יוסי בוקר טוב.
חוץ מזה שהתגובה שלך עניינית היא גם נוגעת ללב ואנושית כל כך.
אנני מכיר אותך אישית אבל הייתי חייב לציין את זה.
שוב פעם, רפואה שלמה ותהיה בריא שזה יותר חשוב לכולנו.
שאלה בקשר לGPS TRACKING
המכשיר עובד על סימס של פלאפון?
מה היה לנו כאן??
1.שרשור נוסף של מוות לגנבים
2.רפי חוסך פסיכולוג
3.יוסי החלמה מהירה
4.הכל שטויות כי כלום לא יקרה
5.הכל שטויות כי זה שרשור פריקת לחץ ושום דבר לא ישתנה
6.לרפי אין רכב:(
7.רפי יעשה הכל על מנת להתחמק מהטיול בינואר כולל זה שיסדר לו שיגנבו לו את הרכב שלא יבוא:confused:
8.אחרי קומבינה 7 אני נתקעתי עם מלאי ענק של וודקה משובחת:D:D:D
מאיר יקירי
1-החלה שנת 2011
2-מעדיף וויסקי מאלט נקי
3-אמת גנבים צריך להשמיד
4-גם בחרובקה(ליקר צ'כי שאני אוהב ושמרגיע לי את הבטן)
5-תמשיך לבטח והרבה-רק שלא יגנבו לנו
6-הייתי עובר אליך אך הסוכן שלי הוא נהדר
7-עמוס מ.בטח יצחק כשיקרא-אבל העליתי את מינון הפרמדקס וזה עושה לי ורוד בשכל
וחיוך של אידיוט על הפנים
8-אינני נסוג ממה שכתבתי
9-נעבור ל 10
10-לציון עשרת הדברות
שנה טובה
יוסי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yes1952
שנה טובה
יוסי
ומבורכת לכולם (חוץ מלגנבים, להם נאחל הרעלת גופרית ועופרת במהרה בימיינו, אמן)
תגובה: תגובה להודעה: גניבות רכבים 4x4 -מה עושים?
הפתרון הבטוח ביותר - שרשרת 16 מ'מ מחוסמת. ומנעול ללא מפתח. arviv