8. שגיא (יופי- אז יהיה מישהו שידגים עבורנו סמוראי מחליק בשיפועי צד במעלה התל, טובע בבוץ במעברי הנחלים, ונוגח סלעים בשלוליות :twisted: )
שגיא יש שתי נקבות (של איתי ושלי). לכל צרה- תביא רצועה.
Printable View
8. שגיא (יופי- אז יהיה מישהו שידגים עבורנו סמוראי מחליק בשיפועי צד במעלה התל, טובע בבוץ במעברי הנחלים, ונוגח סלעים בשלוליות :twisted: )
שגיא יש שתי נקבות (של איתי ושלי). לכל צרה- תביא רצועה.
כמעט רצחו אותי פה בבית... שגיא- כשכתבתי שבאות 2 נקבות, התכוונתי ל2 כלבות- ספוט של איתי ושמחה שלי...וזהו.
אגב הייתי בתכנון להביא את אלה
אנא אמור לי אם יש בעיה - בכלמיקרה אני מביא רצועה
http://www.geocities.com/yossivarman/P4230030aa.jpg
חבר שלי עם טוארג שואל אם הוא יכול לבוא גם :?: ??
מה עם מנהל הפורום - איש האשכולות
האם נזכה לראות את יצירת הפאר :?:
שחכתי לומר - פורום סוזוקי
אתמול אנשים טובים גנבו את הרדיו המצו'קמק מהסמוראי :x
אם למישהו מהבאים לטיול יש רדיו מיותר אשמח לקנות אותו בטיול.
טל 0508225433
יוסי- אין הגבלה על סוגי הרכבים שבאים. רק מי שבטוח מגיע- שיתפקד ויוסיף עצמו לרשימה- שנדע באמת מי מגיע, וכמובן מס' פלאפון אליי בה"פ.
סתם חברים כאלה עדיין אין לי :D
יוסי,
מי שקובע טיולים בתאריכים שמראש הוכרזו כבלתי אפשריים, שלא יצפה לראות אותי.
(חגי סינג'ר אותי ל17 לפניכם).
חוץ מזה, היא ממש עוד לא גמורה. יש עוד 2 פגושים, מדרגות צד חדשות, כלוב התהפכות... העבודה עוד רבה.
טוב אולי בשקט ("תבוא קטן תצא גדול") , אבל גם אני קניתי גיפ לפני חודש בדיוק :
סמוראי 92 בצבע כחול ... לא רע ...
ואני בפנים !!! תרשום אותי לטיולון . SURIMAN
סער - 0524679595
:o
קטי גל ו"שלגיה" עדיין בפנים :P
ומתפקדים לפקודת הגמדים...
לצערי אני לא יוכל להגיע
שיעור השלמה (נוכחות חובה)
חברים יקרים: לא מספיק שאתמול נסענו לראות מה מצב השמורה, היום גם ביררנו את תחזית מזג האויר (זה כמה אנחנו משקיעים באורחים שלנו :lol: ) ולצערי- תחזית מזג האויר נגדנו- רביעי חמישי צפוי להיות גשום פה אצלי, ואם כך אז בשישי טיול בשמורת פורה יהיה יום מעייף של שיוטים וחילוצים בביצה- ואני מודה שאני לא מחובבי הבוץ...
אז- או שמישהו שמכיר מסלול לא בוצי במרכז מרים את הכפפה או שכולכם באים יותר דרומה (פחות או יותר כמו הפעם הקודמת), ועושים הפעם את נחל פרס עם הגבים המלאים, מעלה עזגד שלא הספקנו פעם קודמת בגלל השמש ששקעה (לא לדאוג זה לא דומה אפילו למעלה זרון ) ועוד בונבוניירות מהסביבה שגשם לא "מבייץ" אותן (זה פועל חדש- כל הזכויות שמורות C)
אופציה שניה כמובן, היא לדחות לסופ"ש יבש יותר או להגדיל ולעשות ולצאת ליומיים (באים אחה"צ עד לנגב- ישנים בשטח, מדורה, אוכל, חשפניות.. :twisted: ואז מתעוררים בשעה נורמלית- כבר בפתחו של המסלול) בסופ"ש הבא (חמישי שישי).
אז בבקשה.. מה אומר העם?
מחשבות שעולות לי בראש (אתם לא חייבים להתייחס)
1) אם זה סופ"ש הבא (יומיים) אז להודיע בקרוב כי אז אולי יהיה ניתן לשנות את העבודה שמתוכננת לאותו סופ"ש.
2) שמעתי חורשן ?
3) טיולון קטנטן בפלמחים אולי יהיה מגניב...(אני מכיר את האזור ממש מעט -טיילתי שם רק פעם אחת אז אל תבנו עלי למרות שהיה כיף)
4) אולי כרגע נשאר עם התוכנית המקורית נהיה חכמים כשבאמת ירד גשם ובאמת הקרקע תיהיה בוצית ומקסימום תהיה תוכנית ב' נחמדה.
5) יום שישי אם לא עושים כלום אז אני מתקין את שני הדיפרנציאלים ה"חדשים" שלי עם יחסי העברה ונעילה :lol: .
6) רחוק כמו פעם שעברה = אין מצב שאני אבוא :cry: צריך ליהיות בבית ב4.5
אני בעד טיול קצת יותר דרומה וקצת (קצת תרגעו) יותר מאתגר :mrgreen:
אנחנו בכל זאת ג'יפים :twisted:
אני בעד ההצעה של שיה ולטייל קצת יותר דרומה,האזור שיואב נתן
כאופציה נשמע טוב.יואב אם אתה או מישהו אחר מכיר מסלול דומה לטיול
הקודם מבחינת זמנים,נוף וקושי אני בעד.
טל
בקיצור יהיה או לא יהיה אם כן תוסיפו אותנו לרשימה 2 סמוראים (הלבן והשחור ) שחר וליאור בתנאי שימצא לי דרייב שאפט בהקדם מוכן להחליף עבורו רדיו טייפ אפילו או תמורת תשלום על כל אופן אנחנו יושבים דרוכים ומחכים לראות "יהיה או לא יהיה "
השחור והלבן :lol: :lol: :mrgreen:
אז זהו... שלא.ציטוט:
נכתב במקור על ידי shaya
אסף.
גררררררררר...אסף פותח איתנו חשבון!
אם אי פעם תקלע לחדר המיון בסורוקה, נגיד עם חתך שצריך לתפור ביד בגלל איזה תיקון שטח בטיול דרומי (חמסה חמסה חמסה חס וחלילה), ופתאום הרופא שם יגיד לך שבדיקה רקטאלית היא חלק מהטיפול הסטנדרטי...
אל תתפלא אם הוא ילחש לך באוזן תוך כדי..."אז זהו...שלא" :twisted:
בכל אופן- משאל עם קטן (ועידן יסלח לי - פשוט גשם ופורה לא הולך יחד- מניסיון :? ): אם נעתיק את הטיול דרומה, שוב לאיזור שיפולי מדבר יהודה (מסלול אחר כמובן, עם הנוף הטיפוסי, וגם קצת אתגרי עבירות)- עדיין יהיו משתתפים?