אם אני הולך לבשן ומבקש רדיאטור HD להיילקס 96 הם ידעו מה לתת לי ?
זה מתאים לחיבורים הקיימים או מצריך שינוי ?
Printable View
אם אני הולך לבשן ומבקש רדיאטור HD להיילקס 96 הם ידעו מה לתת לי ?
זה מתאים לחיבורים הקיימים או מצריך שינוי ?
חנן
אתה עושה את כל הבדיקות בעמידה בסרק ?
אם כן, לא נראה לי שזו הבדיקה הנכונה. צריך עומס.
אם אתה מחכה ל 40 מעלות, אתה מוזמן לקפוץ לדרום, צלזיוסים יש כאן בשפע...
לגבי המזגן, חבר מזגניסט כבר אבחן לי פאן קלאץ' שלא היה במיטבו רק דרך קריאות הלחץ של מערכת המיזוג.
במנוע תקין, יכול להיות מצב שהפאן קלאץ' יספיק לקירור המנוע אבל לא יספיק לקירור המזגן.
בברכה,טושי
אצלי, עיקר הבעיה היתה בעמידה בסרק למשך זמן ארוך של מעל לחצי שעה-שעה, עם מזגן דלוק. לא היתה בעיה בנסיעה מהירה. בעלייה איטית, הבעיה היתה קלה יחסית, כי עליות כאלו נגמרות מהר, בד"כ.
לכן, עבורי, זו הבדיקה הנכונה.
זה גם מאפשר לי לעשות השוואה מדויקת ועקבית כשכל התנאים זהים לחלוטין מלבד סוג המניפה.
אם הייתי צריך לנסוע כדי להשוות היה לי קשה יותר לעשות את זה מדויק. הפעם היחידה שבה התחמם לי הרכב בנסיעה היתה באיזה מעלה ארוך שכולו בראשון קצר בשומרון ביום חם אימים. אין לי עניין לשחזר את זה ללא מחלקה חמושה מאחוריי.
הבנתי.
ד"א, יש לך מגבר טורים למזגן על משאבת ההזרקה ? תקין ? מכוון ?
מה לגבי כונס האוויר ? קיים ? כולל החלק התחתון ?
טושי
יש מגבר טורים תקין למזגן. הוא מכוון ככה שהוא לא מגביר בצורה משמעותית את הסל"ד כשהמדחס פועל, אלא משמר פחות או יותר את הסל"ד כך שלא ירד בזמן הפעלת המדחס. אין מד סל"ד אז הכול על בערך.
כונס האוויר היה קיים, כולל התחתון. כרגע עם המניפה המוגדלת עוד לא הרכבתי אותו חזרה.
41 מעלות והמחוג עדיין על שליש שעון. המיזוג טוב. אני מבסוט מהשינוי. לא נראה לי שאחזיר את הכונס למקומו. אין בו צורך מבחינת הקירור במקרה הספציפי הזה ועל מנת שיישאר אותו מרווח בין המניפה לכונס כמו במקור אצטרך לעשות לו שינוי משמעותי. נשאר רק הנושא הבטיחותי של דחיפת ידיים למאוורר, אבל מכיוון שאני היחיד שפותח מכסה מנוע ברכב הזה אני מרשה לעצמי לחפף כאן.
בסופ"ש המאוורר עבר טבילת אש רצינית. היה חם אש בדרום. טיול של יומיים כולל ציר המצלעות האיטי, עם המדרגה בירידה ובעליה, שעות על שעות של עבודה בסרק/נסיעה איטית וגם עליה קשה (להיילקס) מצומת הערבה לדימונה שבה 50% מרכבי משתתפי הטיול התחממו מעבר לרגיל ואחד אף עצר להצטננות. מזגן דולק קבוע, והמחוג בהיילקס נע בין שליש ברגיל לכמעט חצי בקטעים היותר קשים. גם המזגן השתפר משמעותית במהירויות נמוכות.
לא רוצה להסתכסך עם השותפים לטיול :) או להתחיל כאן דיון ארוך עם בעלי מותגים אחרים, אז נעזוב את השאלה הראשונה. היבשות: אוסטרליה, אנטרטיקה ואפריקה לא שלחו נציגים מוטוריים לטיול הזה. רק רציתי להמחיש שהיה לא קל מבחינה טרמית. גם לא עקבתי אחרי המדחום שלהם במהלך הטיול עצמו. פשוט רכב אחד נעצר בצד להצטננות ואז הנושא עלה על הפרק.
חנן
אתה עדיין בלי כונס ברכב ?
חיובי.
איך בודקים תקינות של פאן קלאץ'?
Sent from my XT910 using Tapatalk 2