תגובה: מיום ראשון זה מתחיל.....אין יותר ינוביץ ואין יותר פינוקים כל הכסף ילך לממשלה (
יאמר לזכות ישראל כץ שלמצלמות האלו אין שום קשר אליו, ואם הוא יקח על זה אחריות, הוא משקר!
מדובר על מכרז ישן, שבמשך שנים (לפחות 6) מנסים לקדם, אבל וזה מצטרף לשרשורים אחרים שמתייחסים לבירוקרטיה, בסוף מסיימים אותם, שר אחד מתחיל שר שני ממשיך, שר שלישי מעקב שר רביעי מתפאר שהוא מלך הפרויקט.
ככה זה.
תגובה: מיום ראשון זה מתחיל.....אין יותר ינוביץ ואין יותר פינוקים כל הכסף ילך לממשלה (
השאלה אם כל המצלמות מכויילות ל120?
או שרק אלו שאמורות לעבוד קשה
זו לא שמועה וזה ממש אבל ממש לא זדוני
המצלמות מכוונות ומוילות כך שרכב אשר חוסם את הצומת יקנס והלוואי ורישיונו יוקפא
זו עבירה לחסום צומת ואין שום סיבה לנהג או נהגת להידחף לצומת כאשר היא פקוקה עמוסה או כל מילה שהיא לעינין זה
ואם מפולת המצלמות ידבנו אותנו נהגי ישראל לנהוג עם תרבות לא אלימה -דיינו
חבל שאין מצלמות בחניות נכים--פעם ראשונה בחיי שהוצאתי את תו הנכה מהתיק היה לפני שבועיים
מאז 1969 שנפצעתי לראשונה קשה דרך 1995 שנפצעתי שוב ו 6 שנים למחלה הארורה והרבה ניתוחים וטיפולים -רציתי להחנות קרוב למקום מסויים מפני שבאמת באמת הרגל לא רצתה לתפקד מעבר ל 50 מטר הליכה-והמעיים התפוצצו לי-רכב חונה בחנית נכה ללא תו חניה-חסמתי אותו ושמתי את התו שלי בחלון
חזרתי אחרי חצי שעה והבן אדם חטף 1000 שקל חדשים קנס משוטר שהוזעק על ידו-לא לא קיבלתי דו"ח ניצלתי את הקשרים שלי ואת לשוני החלקלקה
פשוט רתחתי
אני לא צדיק תמים ואני נוהג היום כחוק ומקפיד על קלה כחמורה לא בגלל שאני איש טוב אלא מפני שיש לי הרשעה על תנאי על כל עבירת תנועה
וטוב שכך-למדתי לנהוג כאדם מהיישוב והנה לא הרג אותי ברק משמים ולא קרס עולמי-אז לוקח לי עוד רגע-לא קרה כלום
אני לא יושב בפינה כשיש עוול ציבורי או לא ציבורי-אני מגיב ומנסה לשנות-אך קודם כל בואו ונסתכל במראה דווקא אנחנו בעלי רכבים 4x4 שמוכנים לסכן את עצמם על מנת לעזור לחבר--שנצא באישון לילה אם הבר זקוק לעזרה-דווקא אנחנו לפחות בנושא תרבות נהיגה צריכים לשמש דוגמא-
באחת השבתות האחרונות עמד יוקון שחור בחושך בשולי הדרך אחרי מחלף חבצלת/ביתן אהרון לכיוון דרום-עצרתי והתברר שאין לא מצבר(אלטרנטור תקול)
הצמדתי לאחורי ריכבו אור צהוב מהבהב(על סוללות)וגררתי אותו לאט לאט על השול לתחנת הדלק בנתניה-ניידת של מתנ"א כן ה"מרושעים"האלה נסעה אחרינו עד שהבאתי אותו לתחנת הדלק-והשוטרים עוד ציינו שמנעתי אולי תאונה קטלנית,
סתם אני ג'יפולוגאי גאה -עוד אמרתי נהג המופתע ששאל מהיכן נחתתי עליו שאני חבר בפורום ג'יפולוג וכך נוהגים החברים בפורום -לסייע אחד לשני-
מוגש כחומר למחשבה
יוסי
יש טענות בפורומים בחו"ל על קיום או אפשרות טכנית למשבש גאטסו, מדובר על משדר מיקרו-גל בתדר מתאים המשבש את קריאת המצלמה, אבל עד כמה שידוע לי
המצלמה מופעלת ע"י חיישנים הנמצאים מתחת לכביש ומודדים את המגנטיות, אז מה כבר המיקרוגל יכול לעשות ?
והאם מגנט חזק יכול לשבש את קריאת החיישנים שבכביש ?
המשבש הכי טוב יהיה פח נפט או ספרי צבע.
אפשר לשקול לצאת לכבישים ולצבוע התראות על האספלט לפני כל מצלמה...
אולי המתנדבים למשטרע יעשו פעם אחת באמת משהו מועיל לציבור.
תגובה: מצלמות המהירות החדשות הותקנו - שרשור מיקומים ועדכונים .
מישהו יכול להגיד איזה מכשיר \תוכנה יהיה טוב להתריע לנו ליפני כל מצלמה?
פורסמו מיקומי 12 המצלמות הפעילות , אחת מהן תישרף בוודאות ולא חכמה לנחש איפה השאלה היא רק תוך כמה שעות . מזלנו שאנחנו מעדיפים לטייל בדרום והנה מצאנו יתרון לשליטה הבדואית במרחב הזה...
כמו שאמרתי בשרשור אחר - יש כאלה שהחוק לא מעניין אותם והם יכולים לעשות את עבודת ההשמדה בשבילנו ואפשר להגיע איתם ל"הסדר שילומים"... (כן, כל המשפט הזה נקרא נורא מאד אבל זה לא שהשרשור הזה הולך למחוזות טובים יותר).
סבבה לקטר בקבוצה. זה כמו קבוצת גמילה מאלכוהול. הקבוצה מעניקה תחושה של בטחון ודבקות במטרה.
בתכלס הסיכוי שנצליח להשפיע כקבוצה קטן מאוד. חוליות של בודדים עם תרסיס כלשהו ויכולת התמדה ישפיעו הרבה יותר.
במשרדי הממשלה יושבים אנשים קטנים וערלי לב. מאה ועשרים נבחרי העם דגי הרקק מובלים באף ע"י בריתות פוליטיות וקואליציות נפשעות.
מתמטיקאי מחונן אמר פעם לתלמידיו: " במתמטיקה, כמו בדמוקרטיה, האחד שואב את כוחו מכל האפסים שאחריו. "
גם חבר כנסת שנבחר לאחרונה והגיע למקומו נקי כפיים ורך לבב, מיד נחשף ע"י ותיקי הכנסת והשיטה למנעמי השלטון ולכוחו,
משנה את טעמו ומוותר על עקרונותיו.
"הדברים נראים אחרת" או "דברים שרואים מכאן לא רואים משם", הופכים למנטרה, והנבחר הופך לטורף נהנתן וחסר עמוד שדרה.
המצלמות הן עוד דרך של ממשלתנו הגדולה והבזויה לגבות מאיתנו מיסים נוספים. חלקנו, בתמימות/טיפשות אפילו מסכים עם המהלך,
כי היחצנים של ישראל כץ, (ההוא עם שלטי הפרסום הנלוזים בכבישי ארצנו) מוכרים לציבור התמים שקר שנקרא "המלחמה בתאונות הדרכים".
רק חוקה והפרדת הדת מהמדינה עשויים לחולל שינוי מהותי. אמנם איטי, אך לטווח ארוך.
יכול להיות שזו הדרך היחידה למנוע השתלטות של קבוצות מיעוט קיצוניות וקולניות על סדר היום הציבורי ועל עתידנו ועתיד ילדינו. :mad:
איזה מכשיר GPS כדאי לקנות? משהו עממי לא בשמיים
ואם אפשר לעדכן את התוכנה של IGO כל פעם או שזה גם עולה כסף?
ואם נגיד אני רק מדליק את המכשיר שיראה לי את המיקום שלי על המסך בלי לכוון אותו ליעד מסויים
האם גם במצב כזה הוא יתריע לי על מצלמות?
ראיתי את הצ'יטה אבל הוא נראה לי יקר מידי
תודה
תתחילו בלהתקין WAZE בסלולרי.
סה"כ פחות מ 30 מצלמות - אפשר להיזהר.
אסף.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יעקב נירלט
מתמטיקאי מחונן אמר פעם לתלמידיו: " במתמטיקה, כמו בדמוקרטיה, האחד שואב את כוחו מכל האפסים שאחריו. "
ועל זה נאמר :
קובץ מצורף 55628
עידו
אם היה לי סמארטפון אז היה לי על מה להתקין WAZE (טלפון של העבודה אז לא תלוי בי אם להחליף)
זה גם היה השיקול שלי או לקנות GPS או במחיר כזה לקנות סמארטפון ואז להנות משני העולמית
למרות שבWAZE אני צריך להיות תלוי באנשים שמעדכנים את מיקום המצלמות
אני חושב שזה יביא תועלת:
http://motocar.ifeel.co.il/article/1...ign=hege_02_05
שימו לב שליד רהט וטייבה אין כלל מצלומות - לא כלכלי, ישרפו אותם יחד עם המתקין!
אני חושב שצריך ללמוד משהו מבני הדודים הנאלחים שלנו,
איך אני מעדכן את קובץ המצלמות ב-IGO8?
יש קובץ, שכולל את החדשות האלה?
מצא חן בעיני הערב, שהראו בחדשות את המצלמות המסתתרות, לפני צומת בית דגן ולפני רמלה, שתיהן לכיוון דרום.
האחת מוקמה כמטר מאחורי עמוד גשר והשנייה כמטר מאחורי תמרור ענק - במקרה... כך לדברי הנצ"מ מאגף התנועה.
"וואלה?! לא רואים את המצלמות?! איזו הפתעה! בכלל לא שמנו לב, עד שלא שאלת!!!"
הזכיר לי את "ההפתעה" של ג'נט ג'קסון, כשאותו טימברלייק שלף/חשף לה את השדיים מול עשרות מליוני צופי הסופר-בול...
וברונו שטיין (בחור טוב. באמת) מצהיר שמיקום המצלמות בא לאחר מחקר של תאונות (גם קטלניות) - כן. לפני רמלה ולפני צומת בית דגן. ממש כבישים אדומים..
והאסון המנהלתי, שלא ניתן להתגבר עליו, שעלה בכתבה, שבצביעת המצלמות בכתום, על מנת שכולם יראו אותן.
בו נראה, שלושים מצלמות (נכון להיום) - כל מצלמה 3 פחי צבע (ליתר ביטחון) + שעה עבודה של צבע לכ"א = פשיטת רגל של המשרד לבטחון פנים.
כנראה שאת אלה שעדיין לא הוצבו, ניתן לצבוע - במקום יסוד אפור שמיים/לא נראה, יצבעו בכתום. זה עולה אותו דבר.
והסוד הגדול של מהירות האכיפה והמצלמה "הנוספת" ויתר המיקומים העתידיים וההתעקשות שלא לכנותן "מצלמות מהירות" אלא ראשי תיבות "שקרכלשהו" - אם רק היו שומרים כך על זהות אנשי המוסד בדובאי.. השמים היו הגבול, ליכולות שלנו....
יש בעיה בחוק לגבי סוג התמונה שתוגש לבית המשפט
קראו את הכתבה הבאה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4185364,00.html
תמיד אפשר למצוא את הפירצה. הרבה לא טורחים לחפש...
הבעייתיות בחוק תמצא את פתרונה עוד כמה חודשים, הנהגים בישראל הרוויחו כמה חודשי חסד, או זמן תגובה ראוי בשביל לפעול ולשנות את החקיקה כראוי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סופת המדבר
מישהו יכול להגיד איזה מכשיר \תוכנה יהיה טוב להתריע לנו ליפני כל מצלמה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סופת המדבר
איזה מכשיר GPS כדאי לקנות? משהו עממי לא בשמיים
ואם אפשר לעדכן את התוכנה של IGO כל פעם או שזה גם עולה כסף?
ואם נגיד אני רק מדליק את המכשיר שיראה לי את המיקום שלי על המסך בלי לכוון אותו ליעד מסויים
האם גם במצב כזה הוא יתריע לי על מצלמות?
ראיתי את הצ'יטה אבל הוא נראה לי יקר מידי
תודה
הפתרון הטוב ביותר אם לא היחיד מול המצלמות החדשות הוא מכשיר עם GPS.
גם מונע דו"חות מיותרים ברגע של חוסר שימת לב , גם את הנקודות המתלוות לדו"ח וגם בטיחותי בכך שמאפשר ריכוז יתר בנהיגה ומאפשר האטה כבר מק"מ לפני כל מצלמה ומונע בכך תאונות חזית אחור.
יש היום 3 פתרונות (שבאים בחשבון) מסוג זה:
קובץ בתוכנת הנווט IGO - צריך מכשיר נווט (עולה כ-500 - 600 ש"ח) ורכישת חבילת מכמונות (עולה כ-8 ש"ח לחודש והעדכונים לפי הצורך ללא תשלום נוסף). אין צורך בחיבור אינטרנט בזמן הנסיעה.
תוכנת WAZE - צריך מכשיר סמארטפון עם גלישה באינטרנט בזמן הנסיעה (המכשיר עולה כ-2500 ש"ח, חבילת גלישה כ-30 ש"ח לחודש).
מכשיר יעודי - צ'יטה (עולה כ-1300 ש"ח. עדכונים חינם). שוב ללא אינטרנט.
אני אישית בחרתי בתוכנת IGO כי אני משתמש בה לצרכי נווט וכי הקובץ מכמונות שבה הוא המלא והמקצועי ביותר לדעתי.
המדובר בקובץ של ATOO המוכר לחלקנו מזה שנים בתחום המכמונות.
לדוגמה סרטון שפירסם ומראה איך זה עובד בשטח:
http://www.youtube.com/watch?v=NUQWLPxszk0
הוא לא מוכר את זה ויש לפנות ל-IGO
https://www.igostore.co.il/cat.aspx?id=6