אודי
אתה תל אביבי...מהביקור האחרון שלי עם האינדיאני שלי לא נראה שיש לכם שם בעית המין השני...נסה למצוא אחת צפונית ואז תראה איזו בעיה זו....
Printable View
אודי
אתה תל אביבי...מהביקור האחרון שלי עם האינדיאני שלי לא נראה שיש לכם שם בעית המין השני...נסה למצוא אחת צפונית ואז תראה איזו בעיה זו....
גם אני מגיע
אני בן דוד של אינדיאני ואינדיאני לשעבר אפשר להגיע ?
יריב אתה מוזמן חמוד, וגם תביא איתך את הבולדוזר..
צהריים טובים,
בעוד כשבוע וחצי יתקיים האירוע החצי שנתי של האינדיאנים.
ביום חמישי הקרוב אני נועל את המצגת ומתחיל בעריכה, יש המון המון המון המון תמונות, באמת שיחקתם אותה.
מי שעוד נרדם בשמירה, זה הזמן להתעורר.
בשבוע הבא, יום חמישי, ה8 לדצמבר אנחנו פותחים את האירוע בערב שכולו חברים, בשרים, יין ובירות.
אני יכול לומר בשלב זה שהולך להיות אירוע באמת משהו משהו..
יש לי רק בקשה אחת מכם, בבקשה לדאוג להביא מצלמות ולצלם לטובת כולנו.
יש המון אנשים שבאים לערב הזה.. ממש גדוד, אז דאגתי שיהיו מקומות ישיבה לכולם, למרות זאת ועל כל מקרה, בבקשה תדאגו שיהיה לכם איזה כסא מתקפל ברכב.
לא לשכוח, בשרים ,בשרים, בשרים... והרבה מצב רוח, נא לדאוג לקבל אישור להגיע באיחור הבייתה :)
נתראה בקרוב,
דני
טוב חברים,
יש לי כ-350 תמונות, זה הרבה הרבה מעבר למה שצפיתי.. תודה רבה לכל מי ששלח, יש מספיק, גם אלה ששכחו לשלוח, הם בפנים.
התמונות מכסות את כולם לדורותיהם.
עכשיו נישאר לי רק להכניס את כל זה לתוך המצגת.. אוי אברוך..
במפגש הקרוב יהיו כמו תמיד, מדבקות גיפולוג מכל הצבעים, כובעים, וחולצות (יהיו גם כמה עם הלוגו של האינדיאנים משנה שעברה) מכל הצבעים, כיסויי גלגל וכיוצא בזה..
כמו כן ,באדיבות המארחים שלנו (ואני אשלח לכולם בהודעה פרטית את הכתובת המלאה ברחובות) תהיה חבית בירה פתוחה לקהל הרחב חופשי על הבר, אגב זה כולל ברמנית.
אז בעוד שבוע אנחנו נפגשים (יום חמישי, ה-8 לדצמבר, בשעה 19:30)
ביי לבינתיים
דני
דני היי
תוסיף לרשימה בת שלי גרנד 2000
נמרוד
דני !
O.K הבנתי , אבל איפה ניפגשים ???
ןעוד שאלה קטנה,,,,,,,,חייבים לרחוץ את אוטו ??? באתמת נכנס לי עכבר קטנטן לאוטו
והוא נוסע איתי לטיולים ואוכל ניירות ושאר מיני אוכלים, מה לעשות , לרחוץ ואז הוא יחפש בית חדש ? או לתת לו יחס חם ואוהב ?
אני בדילמה !!!
דני זה פשוט ילדה שלי קנתה גרנד ומגיעה למפגש.
נמרוד
בכבוד רב - רשמתי.
דני,
אני מבין שזה מפגש פתוח לכל ,נכון?
הכוונה לא לגברים בלבד, לא שזה משנה משהו ,
אלא רק כדי להבין את הכיוון
כן, המפגש פתוח למין היפה.
ערב טוב לכולם,
זה אוטוטו קורה.. השבוע ביום חמישי בשעה 19:30.
נשלחה הודעה פרטית לכולם על פרטי האירוע והמקום.
במידה ויש שאלות או הבהרות, צרו איתי קשר בפרטי או בנייד..
במידה ומישהו לא קיבל הודעה, צרו קשר.
חברים - הכל כבר מוכן, יש לנו מצגת לתפארת שבט האינדיאנים..
רק נשאר להכין את המנגלים ולהפשיר את הבשרים.. ולבוא עם המון המון מצב רוח וראש טוב..
דני
לצערי - לא אוכל להגיע. הייתי שולח את הג'יפ לבד אך הוא לא הסכים לבוא בלעדיי