טיסן/מסוק בשלט רחוק אולי יוכל להוריד או להסתיר למצלמת האבטחה למי שרוצה להתקרב אליה,או שניתן להתיז חומר מהמסוק על המצלמות
במקביל לחתום על עצומה או לשקול תביעה משפטית שר התחבורה שמפקיר אזרחים לטובת קופת האוצר :D
Printable View
טיסן/מסוק בשלט רחוק אולי יוכל להוריד או להסתיר למצלמת האבטחה למי שרוצה להתקרב אליה,או שניתן להתיז חומר מהמסוק על המצלמות
במקביל לחתום על עצומה או לשקול תביעה משפטית שר התחבורה שמפקיר אזרחים לטובת קופת האוצר :D
אני קורא את השרשור הזה ונדהם כמה ארס ,כפיות טובה
סלקטיביות מטרידה בהתייחסות לחוקים ובעיקר שנאה עצמית טהורה.
אנחנו חיים במדינה לטעמי מדהימה בתוך 63 שנים הצלחנו להקים פה מקום
שאפשר בקלות להתפרנס בכבוד לחיות בבטחון כמעט מקסימלי יחסית לתנאים האובייקטיבים
בסביבה שבה אנחנו חיים.
מי שכותב את הפסקה הבאה:
"כי ביום שינחת טיל בכנסת ויפטור אותנו מעונשם של כל הקרימינלים שיושבים בה, השמחה הספונטנית שתתפרץ כאן לרחובות תאפיל אפילו על מעגלי ההורה של כ"ט בנובמבר 1947..."
לטעמי חולה ומדבר בשם עצמו בלבד , להיפך אני שמח שיש אנשים שמוכנים להקדיש את זמנם בשבילי.
נבחרי הציבור ועובדי הציבור הם קהל של אנשים שהחליטו להקדיש את זמנם לטובת הציבור ויש רק להודות להם על כך.
נכון יש חריגים כמו בכל מקום אבל להטיל דופי גורף באנשים שיום יום דואגים שנוכל לחיות פה בצורה סבירה ואנושית זו עזות מצח וחוצפה.
אלה שיושבים בכנסת בממשלה ובמשרדי הממשלה דואגים לכם שתוכלו לחיות ולטייל בבטחה
אני מניח שבדיוק לפני שהקלדתם את ההערות שלכם במקלדת סיימתם לאכול את הסטייק עשוי במידה הנכונה בליווי יין בוטיק
מסוג כזה שאתם גם מסוגלים לחוות עליו דעה .
אתם צריכם להודות כל יום שבכלל אתם פנויים להתקשקש על סוגי הנעילות בגיפ או להתפנות ולבצע נסיעת מבחן לגיפ דיזל החדש.
אז מקשים עליכם לסוע מהר ביג דיל הכסף שיקחו לכם בדוחות מגיע בסופו של דבר אליכם בחזרה .
כל אחד שיש לו טענות מוזמן להתגייס ולעבור לעבוד בשרות הציבורי אם הוא חושב שהוא יכול לעשות את הדברים יותר טוב
"הכסף שיקחו לכם בדוחות מגיע בסופו של דבר אליכם בחזרה"
עוד לא ראיתי צ'ק עם החזר כספי ממדינת ישראל או מעריית חדרה!
איך זה חוזר אלי? הרי גם ככה המיסים פה גבוהים ושיטות המיסוי כאן
לא נמצאות בקו אחד עם קו ההגיון, הממשלה לוקחת הרבה יותר ממה
שהיא צריכה, ולאזרחים הקטנים. אותם ברגים שמחזיקים את עצמם בקושי
הולכים ונחלשים עם הזמן, הולכים ונשחקים, - הממסד בארץ שוחק ומתיש,
אני לא אומר שבארה"ב הכל מושלם, יש גם להם את החסרונות שלהם בשיטת
הממשל, ההבדל בינניו לבינהם הוא כזה: כאן החסרונות עולים על הייתרונות,
ושם הייתרונות עולים על החסרונות,
הבעיה היא לא הממשלה הבעיה היא הריכוזיות
שם תחפש ותמצא את האשמים
כשעשרה אחוז מהציבור חולשים על 90 אחוז מההון ויוצרים מונופולים
שם תמצא את הקושי בלהחזיק מעמד
המדינה דווקא עושה הרבה על מנת להקל על החיים שלך אבל היא לא קובעת כמעט כלום
בכמה תשלם על פלאפון גבינה וכו.
למדינה עם התנהלות קואליציונית יש מגבלות שלא ניתן לגשר עליהם
אם נהיה מאוחדים לפחות בדברים הבסיסיים אולי לא נהיה נטל להסכמים קואליציונים כאלה ואחרים
שדווקא מפלים את הרוב.
למדינה קשה במצב הזה (הסכמים קואליציונים הוצאות בטחון וכו) להחזיק איזון והיא מנסה בכל דרך חוקית
להוציא מאיתנו יותר מיסים כי הרבה ברירה אין לה וזה לא בגלל שיושבים שם אנשים רעים שכל מטרתם
היא להציק לנו.
תסתכל על הדוחות שאתה משלם כעל תוספת מס שבו מי שנוסע מהר ממן את מי שנוסע כחוק
זה כל הסיפור , כמו בסיגריות אתה רוצה לעשן תשלם , אתה רוצה לעבור על החוק תשלם .
מושיק, פוליטיקאים "מקדישים את עצמם ואת זמנם בשבילך"?.............
"המדינה דווקא עושה הרבה על מנת להקל על החיים שלך "......
הרגת אותי.
לפני 30 שנה יכולת לקרוא דברים כאלה בפראבדה. אולי גם ב"יומון העם" הסיני...
ועכשיו ברצינות - את זה כבר קראת? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4171789,00.html
אפילו ג'ורג' אורוול לא יכל לתאר טוב יותר עתיד כל כך קודר. ההתנהלות הכוחנית הזו של מדינת ישראל כלפי אזרחיה הולכת והופכת לאפלה ופשיסטית. שום דבר שם אינו מגיע מתוך כוונה טובה. הכוונות של הפקידונים האלה אפלות כמו הלב שלהם. אתה מדבר על שנאה? כן. אני שונא אותם. מתעב אותם. כוס מים פוליטיקאי לא יקבל ממני. הם מרוויחים את השינאה שלי ביושר.
כל זה עוד ייגמר רע. מה זה רע. נורא.
אני מתייחס אליך כעיתונאי רכב וקורא את הכתבות שלך.
אני חושב שלעיתונאי יש אחריות ציבורית לפחות כמו לנבחר ציבור בגלל ההשפעה שיש לו על
דעתו של הציבור בנושאים שונים
אני חושב שההשתלחות חסרת הרסן שלך בכל נבחרי הציבוור ועובדי הציבור ללא יוצא מן הכלל ובכל הזדמנות שנקראת בדרכך היא
חסרת אחריות מונעת משנאה לא מוסברת ובעיקר חסרת ביסוס עובדתי
בהיותך עיתונאי צריך וחובה עליך להטיל מגבלות על אופי ותוכן ההתבטאות שלך או לפחות להביא ביסוס עובדתי .
למזלם של נבחרי ועובדי הציבור בפרט ואזרחים בכלל ,עבר חוק שבו אתה גם עלול להתבע בהרבה כסף ללא הוכחת נזק ולכן אני מציע לך גם להזהר להבא
באופן בו אתה מתבטא.
דעתך רק תהיה יותר משפיעה אם יתלווה לה נופך רציני ועובדתי
ותשתדל לדון אדם או קבוצה לכף זכות ולהיות אחראי לפחות כמו שאתה מצפה מאחרים.
המס על הסיגריות הוא גם נושא טעון וכאוב,
למה הזכרת לי את זה בכלל! הינה עוד עושק של אנשים!
אני מעשן כי עישון זה הכדור הרגעה שלי! גם פה אני צריר לשלם למושחתים על תענוג? - למה מי מת?
גם זו אמירה כללית חסרת אחריות וגובלת בהוצאת דיבה
תנסה לדמיין פקידים כאלה שאתה מכיר אישית .
החרדה הפאשיסטית היא רק לופ שרץ אצלך בראש אתה רוצה להחליף את השלטון
בשלטון שיהיה יותר נוח לדעות שלך תדאג שיהיו מספיק פתקים בבחירות הבאות
הנסיון שלך לקעקע את החוקיות של הבחירה של הציבור היא זו שצריכה להדאיג.
מושיק בו נפריד את הדברים
לקרוא תיגר על שלטון החוק זה פסול
להלחם באופן דמוקרטי זה רחוק מלהיות פסול
עובדי ציבור אינם פוליטיקאים-הם עובדי ציבור
מנהלים רבים בשירות הציבורי עושים עבודתם כהלכה
מנהלים רבים אחרים משמינים מארוחות שחיתות במסעדותפאר עם חשבון הוצאות פתוח
פוליטיקאים?
כנ"ל-מדוע צריך לנהל שיחות שלום באירופה או ארצות הברית או ירדן ומצרים כאשר המרחק בין ירושלים וראמללה הינו אפסי?
נשיא המדינה מר בן צבי זכרונו לברכה גר בצריף מעץ-והיום?נשיא לשעבר גר במעשיהו והנוכחי חי לא כל כך בצינעה
תמיד אבל תמיד יש לפוליטיקאים עדת מלככי פינכה-כך היה בעבר וכך היום
בכל שלטון לא רק פה
אנחנו במדינה הזו נתנו לפוליטיקאים יד רחבה רחבה
עובדי ציבור רבים אכן עושים עבודתם נאמנה ומרוויחים שכר לא רב אך מנגד יש עובדי ציבור במיוחד בצמתים בין אזרח לרשות שהכח מעבירם על דעתם
בירווקרטיה--שמעת על כך פעם?
ואכן לנו נמאס
לנו נמאס שחושבים שכל בעלי רכבי 4x4 הינם משחיתי נוף וחןפי ים,
לנו נמאס שמתייחסים אלינו כאל עברייני תנועה בפוטנציה
לנו נמאס נמאס נמאס
אך אני חייב לציין יוצא מהכלל אחד-שר התקשורת שעושה מה שהוא צריך לעשות-לדאוג לצרכני התקשורת בארץ-אך הוא די בודד
ניסית פעם (ואני כותב כנכה )להתמודד מול פקידי ביטוח לאומי שמתייחסים אליך כאל שקרן ורמאי?
אז נכון התלהמות וקריאת תיגר על שלטון החוק איננה במקום
אך מכאן ועד להלל את השירות הציבורי שבחלקו נגוע בשחיתות הדרך ארוכה
להזכירך כמה נבחרי ציבור יושבים בכלא וכמה בדרך.
למה?
מי משלם?
אנחנו-הציבור
ולציבור נמאס שעושקים אותו שלוקחים ממנו ובמקום שמינהל הכנסות המדינה יצא נגד הבזבוז במשרדי הממשלה והחברות הממשלתיות
הוא מחפש דרכים לשאוב עוד כסף מהאזרח
הזכרתי בעבר את המהפיכה הצרפתית
העולם בדרך למהפכה שכזו ולא רק בצרפת
יוסי
אני לשמחתי מסתכל על חצי הכוס המלאה
"אני שמח בחלקי"
אתה רוצה להסתכל על הפרט ולהקיש ממנו על הכלל בבקשה
אני חי במדינה טובה יש לי כל מה שאני צריך לא חסר לי כלום
ואני לא עשיר ולא בטיח אני אזרח ממוצע שהולך לסופר ויש שם מכל טוב
אני מכיר לא מעט אנשים שמשתמשים בתו נכה אעפ"י שאינם נכים
אני מכיר גם אנשים שמבקשים להיות נכים אעפ"י שהם בריאים לחלוטין
השלטון לא מאמין לנו כי אנחנו תחמנים כמעט בכל דבר
רוצה דוגמא : השרשור הזה מלא בהצעות איך להשבית מצלמות מהירות
אז אל תתפלא שמשרדי הממשלה הם חשדנייןם מטבעם ועבירו אותך שבעת מדורי גיהנום עד שיאשרו לך משהו.
הנסיון לייחס את מצלמות המהירות לחורשי רעתי ולפקידים חסרי לב הוא בורות לשמה וחוסר
הבנה בסיסי במה שקורה באמת במסדרונות השלטון.
בשנה האחרונה ירדו כמעט 20% משווי הנכסים הפנסיונים שלך וזה קשור רק לבעלי ההון שעושקים
לנו את הקופה הזו בלי להתבלבל.
התקשורת שהיא בבעלות של אותם בעלי ההון תמשיך לדאוג שהפוקוס שלך יהיה על הממשלה ועובדי הציבור
והסכמי שלום וכו.
ולא תשים לב שהם מגייסים כסף מהקופה הפרטית שלך ומבזבזים אותו בלי חשבון.
אתה חוסך כל חודש לא מעט כסף ופעם בשנה מקבל"פתק" שכתוב בו יש לך ככה וככה
אם אתה מרוצה מה"פתק" בבקשה אבל זה עדיין רק חתיכת נייר.
1. גם לעיתונאי, כמו לבנאי, חקלאי או כבאי, יש דעה והוא יכול להביע אותה. אף אחד לא מחייב אותי או אותך, לזמרר רק את הקו הרשמי של השלטון. עיתונאים שמתוך "אחריות הציבורית" בוחרים רק לדברר את השלטון, ימצאו מקום בצפון קוריאה. כאן מותר לחשוב מה שרוצים וגם להביע דעה. נכון לרגע זה. מי יודע מה יהיה כאן בעוד שנתיים-שלוש, אם לא ניקח את העניינים לידיים...
2. דברים שנאמרים נגד הממסד, אינם דווקא ממקום של רצון "להחליף ממשלה" כי לדעתי הפוליטית אין קשר כאן. אם אני רוצה שיתחלף כאן משהו, הרי שזאת השיטה. הבעיה עם שיטת השלטון בישראל, שהיא מעדיפה להתעלם ממגמות ורמיזות מהציבור כי היא רואה בציבור הזה עדר של כבשים. הציבור לוחש שנמאס לו. אחר כך אומר. אחר כך אומר בקול רם ואחר כך גם צועק. ועדיין זה לא עוזר - השיטה לא זזה כשמבקשים ממנה. אז בסוף היא תזוז בכוח. בבעיטות או במכות. מכות של נבוטים וגרזנים. אני מאוד מקווה שעדר הכבשים הזה עוד יתגלה כעדר כבשים טורפות.
3. שום דבר לא התחדש בחוק לשון הרע. החוק הזה קיים כבר שנים. מה שעשה רעש גדול זו ההצעה להגדיל את סכום ה"פיצוי", מ-50,000 שקל כיום, ל-300,000 שקל. כמובן שללא הוכחת נזק... למה לא. אבל זה לא מפליא, אצל נבחרינו חולי הכסף, שרוצים לסתום את הפה לכל מי שמעיז למתוח עליהם ביקורת.
4. שאני לא אתחיל לתאר לך פקידים שאני מכיר אישית, להביא לך תחקירים שנערכו - על מס הכנסה, על המשטרה, על ביטוח לאומי. לצטט לך דברים שנאמרו לי על ידי אנשים שעבדו פעם בזרועות השונות של רשות המיסים, ולא יכלו עוד להסתכל על עצמם במראה, קמו ועזבו - מה שנקרא "דברים מבפנים". המסקנה שלי מכל זה היא היא שמה שמניע את גלגלי השלטון בישראל זה רוע ותאוות בצע טהורים. מעט מאוד אנשים שם נקיים מכל רבב. הכוח הבלתי מוגבל שבידיהם משחית אותם.
מה שקורה עכשיו במשרדי התחבורע ובטחון הפנים, מפחיד ממש. הם לא באמת מעוניינים לנטר פשיעה מהרחובות או עבירות תנועה מהכביש. מספר התאונות והנפגעים לא באמת מזיז להם ואף פעם לא הזיז להם, כי אם היה מזיז להם - הם היו נוקטים בכמה צעדים אמיצים באמת. פותחים קצת את הראש, יוצאים קצת מהקופסא, אותה קופסא של "אכיפה וענישה". בתכל'ס הם רוצים לשלוט בחיים שלך מושיק, מא' ועד ת'. לתעד ולנטר כל צעד שתעשה וכמובן לתרגם את כל זה לקנסות - כדי שתשלם קנס על כל שאיפת אוויר שתנשום. אם פעם יכולת לקרוא על חברות טוטליטריות קודרות כאלה רק בספרי מדע בדיוני? המנוולים האלה הופכים את זה למציאות. קוד ביומטרי הם רוצים - כדי שמחר לא רק כל ילד סעודי שיודע לפרוץ מערכת הפעלה יוכל להוריד את כל הפרטים של הויזה שלך, אלא גם כל שירות מודיעין של כל מדינה בעולם. אבל למה אני הולך רחוק לעולם? בוא נישאר כאן. כל שוטר סדיסט שכשהיה ילד קטן קיבל כאפות מהחברים שלו בכיתה ג' יכול עכשיו להתנקם בך דרך מצלמות. לתעד אותך שוגה במשהו, ואף אחד מאיתנו לא צדיק. כולנו עוברים על כמה עשרות חוקים מדי יום. והיי - ככל שיהיו יורת חוקים, כך כולנו נהפוך ליותר עבריינים. הילד שהתעללת בו בכיתה ג', הוא היום שוטר חס וחלילה, ישוב מול מוניטור של מצלמה, והוא לא שכח אותך. תתכונן.
לפני שנה או שנתיים יכולת לדמיין שמישהו מאזרחי המדינות שמסביבנו יעיז להרים ראש? שלטונו של חוסני מובארק היה הכי יציב בכל המזרח התיכון. אסד שלט בסוריה ביד רמה. קדאפי נהנה בלוב מהערצה ששמורה רק לאלים. תראה איפה הם היום. אני רוצה להאמין שעם ישראל לא טיפש, ושבסוף זה יתפרץ ויסחוף כאן הכל. תקבל את זה איך שתרצה, אני לא אצטער ולא אתאבל על אף פוליטיקאי שיפגע כשכל זה יקרה גם אצלנו.
לחשוב אחרת מהקו הרשמי זה "חוסר אחריות" ו"חולי"? תסמונת שטוקהולם זה חולי אמיתי, ידידי.
אתה תמות, כנראה הרבה לפניי ועל חשבוני. בינתיים תשלם על זה.
כל מעשן שגוסס מסרטן ריאות עולה למדינה הרבה יותר ממה שאי פעם שילם לה ממיסים, את זה שיש לך כיסוי ביטוחי רפואי שכחת, נכון? נראה מה יקרה לך בארה״ב כשיהיה לך סרטן אבל לא יהיה לך כסף לביטוח בריאות...
אתה בוכה על זה שנסעת מהר וקבלת דוח שעולה כמו יומיים עבודה? כנראה שהתכנית שלהם הצליחה, אני בטוח שפעם הבאה תסע יותר לאט כי תדע כמה זה כואב בכיס וכמה מהר זה מגיע.
דרך אגב אני נוסע ברכב ששותה 1 ל12, בהפרש שעולה הדלק אני יכול לשלם הרבה דוחות :)
עכשיו אני מבין דיבורים דיבורים.
מהדיבורים האלה לא יצא לך כלום (זה כמו לאונן)
לקחת תאוריה פאשיסטית שנראית לך
לא רע ובצורה דמגוגית ומכלילה מקיש ממנה על החיים פה.
אתה חי בסרט תסתכל סביבך החיים פה יפים נקודה.
אתה ואני לא מעניינים אף אחד כך שבטוח אף אחד לא מעוניין לעקוב דווקא אחרינו.
ניסיתי לדלות משהו ממה שאתה אומר ואני לא מוצא אצלך מה שאתה דורש מאחרים:
צעדים אמיצים,פותחים קצת את הראש יוצאים קצת מהקופסא.
אם אתה חושב שהחיים שלך תלויים באחרים אתה טועה החיים שלך יראו איך שאתה רואה אותם
אתה רוצה להטיל את האחריות על החיים ה"עלובים שלך" (לפי הצהרתך) על אחרים לא תגיע רחוק
אם ב"דלת אמותך" תיישם את מה שאתה רוצה שיהיה עשית צעד ענק .
אין "הם ואנחנו" יש "אנחנו "כל עוד לא תבין את זה אתה תמשיך לשחות בביב החרדה למה שיהיה פה.
והמעטפת של מה שאתה כותב תהיה "ארסית" "צינית" ומכלילה ללא צידוק.
יש לי מספר חברים שהיו שוטרים עד לא מזמן ויצאו לפנסיה אתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבר
זה אנשים מקסימים שאני משוכנע שגם כשהיו שוטרי תנועה הם היו כאלה.
חבל שאתה מכליל ופוגע לחינם.
אני באופן עקרוני לא מאמין למה שאני רואה בחדשות או קורא בעיתון אני משתדל שרק ואך ורק החוויות שאני עובר
יעצבו את דעתי כך שאני חסין מפני הדוגמאות שהבאת לעניין יושרם של נבחרי ציבור 0מי שכתב את התחקירים האלה לא אמין בעיני)
בכל המקרים שנדרשתי לעזרתם של עובדי ציבור קיבלתי שירות מעולה שהפתיע אותי לטובה.
גלעד , נמנעתי מלהגיב עד כה אבל נראה לי שאתה חי במדינה אחרת מזו שאני גר בה.
אתה מדבר על לקחת מאדם סכום של יומיים עבודה כאשר רב העם ״לא גומרים את החודש ״ ! הכסף שנגזל מאותו אדם הוא לא בעקבות סיכון הציבור או עצמו אלה אך ורק ע״מ להעשיר את קופות המדינה ולשמור אותו עם הראש מתחת למים !
דיברת על הטייקונים כגורם המרכזי למצב , מי אתה חושב שנותן להם את הכח לרדות בעם ????? הטיקונים משמנים את כיסי הפוליטיקאים ע״מ לקבל מהם אישור חוקי להכנס לך לכיס ...ועמוק .
צא מהבועה שלך המצב הרבה יותר גרוע ממה שנדמה לך , 400,000 איש צעקו את זה לא מזמן - לא שמעת ????
ד״א - הכוונה היתה לגלעד ומושיק
מושיק הצלחת לגרום לי להסתקרן מי אתה "האזרח השלו עם חצי הכוס המלאה"
איזה טוב לך ואיזה בטיח
אני את כספי הפנסיה שלי לא משקיע בקרנות הפנסיה-אני לא מאמין להם
אתה בדיוק הפרופיל שהשלטון אוהב
אני בדיוק הפרופיל שהשלטון לא אוהב
אני לא שם את תו הנכה בחלון מפני שאני מאמין שאדם צריך לשקם את עצמו ואני משלם את המחיר מפני שאני לא מוכן לחיות על חשבונך ולהיות תלוי תרתי משמע
בפקיד ציבורי כזה או אחר
אין עובד סוציאלי כפקיד מכס שמשגע את העולם בשטויות
הארץ הזו הינה מדינת ליסינג-כולם מנסים לרמות והאוצר מנסה לגזור קופה על כולם
רכב צמוד=פטנט נפלא
חברה פרטית יכולה להרשות לעצמה =הממשלה לא
שישלמו כיאות לעובדי ממשל שיהיו חשופים לביקורת של נותני שירות כמו בחברותפרטיות
זה שיש טייקונים וריכוזיות במשק?זו לא בעיה שילטונית
הממשל צריך לנווט את הוצאותיו לטובת האזרח ולא לגזור קופון
כבר היינו במדינת הסתדרות=חשבנו פעם שאם הליכוד יעלה לשלטון(מהפך 77 בגין יעמוד על דעתו
מהר מאוד גם הם הסתאבו והחלו להשמין מנחת
אינני יודע בן כמה אתה--אך אני זוכר כילד בתקופת השר דב משה-תקופת הצנע
המשפחה שלי התביישה להראות שיש להם כסף אז אבא שלי היה צד יונים שיהיה לנו בשר-והשחיתות והשוחד היתה על פני המים
החלום האוטופי הקומוניסטי והסוציאליסטי הינו בגדר רעיון בלבד-לא הצליחו לישמו
מטבע הבריאה אנו לא שונים מכל עדר חיות החזק שולט וההיררכיה קיימת
אצל האנואטים(אסקימוסים)הזקנים היו יוצאים למסע אל שדות הצייד הנצחיים ברגע שהם הבינו שהם לנטל על החברה-כנ"ל בשבטי הסמויידים בסיביר.
באפריקה נטבחים יום יום אלפי בני אדם -עזוב זה אפריקה
אז אספר לך-אני נוהג ברכב אמריקאי זולל דלק בלי מינוס בבנק ועובד מפני שאני רוצה ולא מפני שאני חייב
ואני נלחם על זכויותי ולא מוותר-מאידך אינני לוקח מקופת המדינה אגורה שחוקה שלא מגיעה לי על פי חוק ושילמתי על כך בדם-הרבה דם
אבל זה אני =אני שמח בחלקי מפני שאני בניתי אותו ולא משכורת של עובד מדינה שחי על חשבוני-כן על חשבוני לא על חשבונך ולא על חשבון הציבור
טוב לי מפני שאני נלחם על כך=
אז אל תטיף לנו מוסר ותהלל את עובדי המדינה כל כך
נכון הרוב בסדר
גם אנחנו אנו רוב בסדר
את הכבש בתנור שיעלה הערב על שולחני קניתי בכספי אף אחד לא שם לי אותו בשקט בשקט בתא המטען
וכן אני מכין בבית מפני שאני לא מבזבז כסף על מסעדות כך סתם
רק שמתחשק לי מעצלנות
ועכשיו אני הולך לזרוק את הזבל לפח ולטייל עם הכלבה
אני מניח שאכנס שוב יותר מאוחר
שבת שלום
כך את החיים בקלילות בסוף יקברו אותנו בשורות שורות וגם על זה אני משלמים
יוסי
שמעתי וצעקתי גם.
שום דבר מהיומיים עבודה האלה לא בא בהפתעה, זה פשוט מאד - יש מהירות מותרת לפי החוק, עברת אותה? קח בחשבון שזה עולה כמו יומיים עבודה. תעשה בעצמך את החשבון אם מתאים לך לעבור על החוק או לא. הוא לא קיבל את הקנס כי למישהו התחשק לדפוק אותו על כלום, דווקא במקרה הזה העבירה מוכחת ומצולמת.
בקיצור מי שלא גומר את החודש שלא יסע מהר - גם יחסוך דלק וגם ימנע מקנסות מיותרים...
דרך אגב, להגדיר דוח כיומיים עבודה במקום סכום כסף מוגדר יכול להיות מעניין :) סוף סוף משהו יהיה דיפרנציאלי.
כשהייתה ההפגנה שכנים שלי הציעו לי לבוא ואני סרבתי
לשכנים האלה שהלכו להפגנה הזו יש בית מרווח שתי מכוניות עבודה מכניסה וחסכונות רבים.
אז אל לך להקיש ממספר האנשים על איכות הטענה.
כשאתה אומר שהטייקונים משמנים את הכיס של הפוליטיקיאים אני מניח שאתה יודע
גם את השמות שלהם ומתי זה קרה?
אבל כשתשובה מגייס 1.4 מיליארד שקל מהציבור ואח"כ אומר "סורי הפסדתי לא יכול להחזיר" זו לא טענה כללית
זו אמת לאמיתה.
מושיק, רציתי לשאול:
אם הכל כל כך טוב, אז איפה ברלי?
ולמי שלא מכיר את הבדיחה המקורית:
באסיפה החודשית בקולחוז הפוליטרוק מדבר ומדבר איך הכל נפלא ופורח.
אחרי חצי שעה שהוא מדבר יד מורמת בקהל, ורשות הדיבור ניתנת:
"שלום, שמי בוריס, ורציתי לשאול:
אם הכל כל-כך טוב, אז איך זה שכל-כך רע?"...
אחרי חודש באסיפה הפוליטרוק שוב מדבר ומדבר איך הכל נפלא ופורח.
אחרי חצי שעה שהוא מדבר יד מורמת בקהל, ורשות הדיבור ניתנת:
""שלום, שמי ולדימיר, ורציתי לשאול:
אם הכל כל-כך טוב, אז איפה בוריס?"...
נו באמת , אני צריך לציין לך שמות ותאריכים ? תפתח עיתון ! כמעט הכל רשום שם כולל שמות תאריכים וכו׳ לפעמים בגלוי ולפעמים צריך לקרוא בין השורות .
הנה דוגמה לאיש שאותו ציינת - אתה זוכר כשתשובה מצא את הגז הורידו לו את האחוזים מהחוזה החתום ... עדיין האחוזים הם עצומים .
עכשיו תנסה אתה לקרוא בין השורות ...