מתכוון להגיע למרות שהמון זמן שלא כתבתי באתר... אשתדל להביא איתי 3 סמוראים נוספים שלא רשומים.:cool:
Printable View
מתכוון להגיע למרות שהמון זמן שלא כתבתי באתר... אשתדל להביא איתי 3 סמוראים נוספים שלא רשומים.:cool:
תגיע ותגרור את השלושה אם צריך. בלי תירוצים :)
עוד טיפה ואנחנו שם!
התרגשות!
שוב אני מבקש מתנדב שיגיע טיפה מוקדם ביום ה׳ לחניון נחל גוונים (סביב 17:00 נגיד) ויכוון את הסמוראים שנכנסים לחניון לחנות מסודר פחות או יותר. יהיה גם נחמד אם אותו בן אדם יוכל לבוא עם חבילת דפי A4 וטוש שחור ולתת לכל סמוראי דף שיהיה כתוב עליו את הכינוי באתר של בעל הרכב.
צחי, יש כמה שהתנדבו, דבר איתם בפרטי ותתאמו.
מתי יוצאים בחמישי ?? אני שם !!!
חמישי בבוקר, שדה בוקר, תחילת תזוזה ב- 08:30!!!
למי שרוצה להגיע לשדה בוקר ב8:30 בבוקר ולא להיות לבד על הכביש בדרך, תוכלו לתאם זאת בשרשור שיירות.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=64247
כמובן גם שיירות לשאר הימים ומכל הכיוונים.
יאללה, בהצלחה!
חבר חדש.. גם אני מגיע
ברוך הבא סביון.
חברים ביום ה׳ יחכה לכם אבירם (סמוראי לבן, סגור, שנת 86) בכניסה לנחל גוונים ויחלק דפים עם הכינוי שלכם בפורום כדי לשים על הרכב. ככה נוכל להדביק פרצוף לחברי הפורום.
תשדלו לחנות קרוב יחסית אחד לשני פשוט כדי שיהיה מקום לכולם.
שהו זה עוד שבועיים אנחנו אשכרה שם!!!
צחי, או יותר נכון אבירם כי צחי יגיע רק מאוחר יותר - נסה להכווין את החברים באופן החניה, כך שלא יהיו בלבולים. תפוס גם איזה חבר או שניים מאלה שמגיעים ושהם יסייעו בהכוונה בהמשך.
כל הכבוד על כל אלה שנרתמים לסיוע!
אכן עוד שבועיים!
מזהים את המושבים ?
זה כמו הונדה אקורד ישנה, אבל יש שם משהו שמסתיר כדי לדעת בודאות.
אתה יכול להשיג תמונה יותר נקיה של זה ?
של מה ? המושבים או הנהגת ?
מה נראה לך? :cool:
אבל בינינו, היא לא מגיעה לקרסוליים שלה
אביעד מה אתה עושה פה??? הזכות שלך להגיב מוטלת בספק לאור התמונת פרופיל שלך.
שיקצה שיקצה
סליחה שהפרתי את שלוותכם, הוד רוממותכם הרוכבים על מכונות כביסה לבנות. (או בורדו),
אבל כולנו יודעים שאני סמוראי בגוף של ג'ימני.
ובכלל אורי אשם, הוא אמר לי שכדאי לי לקנות ג'ימני, רק כדי להגדיל את האופציות שלו בשוק לקנות סמוראי לעצמו.
אביעד, אתה מוזמן לבוא איתי במכונת כביסה- אולי אפילו יהיה רדיו עד אז (אחרת תאלץ לשיר).
תודה על ההזמנה, ואני יודע שזה נשמע כמו תירוץ נוסף מפי "הסטודנט העסוק", אבל אני נוסע עם האונברסיטה (והבחורות שלה) לחופשה באילת בתאריכים אלו.
לפסח- לא יהיה תירוץ. אבל יהיה וויסקי, אנטריקוט ומצות במדבר. :cool:
לא נעלבתי...
מה השקט הזה יש טיול עוד שבוע להיתעורר;)