אז איך אבואב עוד לא קפץ על הנתון הזה?!
Printable View
אז איך אבואב עוד לא קפץ על הנתון הזה?!
אבואב קופץ רק שאפשר לחוקק עוד חוקים דביליים.
אין לי מושג איך הוא הגיע לתפקיד הזה.
אור ירוק הינה עמותה פרטית . איש עסקים שנותן את כל הכסף ולכן העמותה לא חייבת בדיווח . ( מאיפה מגיע הכסף ? ומדוע הוא נותן ??????? ) בעיקרון , אם תסתכלו על התנהלות העמותה , העמותה היא אבואב עצמו. הוא הדובר . הוא המייצג בכל המקומות, הוא הפריזנטור בתשדירי הפירסום /שירות . משכורתו לא ידועה. ולזכרוני ומה שגרם לי בזמנו לפשפש קצת עליו זה הוא מטיף חזק מאוד כנגד המהירות ובעד המצלמות. המצלמות ידועות לרוב הציבור ולדוגמא בכביש 2 כשמתקרבים למצלמה , מתחיל קטע מטורף שהנהגים שיודעים על המצלמות בולמים ומנסים לעבור לנתיב הימני כדי להפליל את הרכב שבשמאלי , והנהגים שלא מכירים , כמעט מתנגשים בבולמים ובעוברים ימינה . ממש פרוייקט שתולים. שלפעמים כולל נשיקות וחיכוחים של רכבים.
http://cars.walla.co.il/item/2938593
מדובר באיש עסקים מבעלי אמדוקס שאיבד את בנו בתאונת דרכים. כל הכסף הוא כסף פרטי. תגידו תודה שיש מי שמנסה למנוע שחס וחלילה תכנסו לסטטיסטיקה של תאונות הדרכים.
פרויקט המצלמות הוא פרויקט של משרד התחבורה ואני לא מבין מה פסול במצלמה שמזהה עבריין? הכביש מוצף פסיכים, כנראה שאין ברירה. בנוסף לדעתי חובה לבנות אפליקציה שמזהה מי שמפעיל סלולרי בשעת הנהיגה ולחייב ישירות את חשבון הטלפון ב 1000 שח בכל פעם שהאפליקציה מזהה שימוש בטלפון תוך כדי נהיגה.
ראשית כל, אבוהב צורח בעיקר על המהירות . דבר שני, אני לא יודע אם זה המניע הבלעדי שלו לשים כל כך הרבה כסף. . אבל גם לא אקבל את זה כמובן מאליו ( אולי יש עוד מניעים ??? ) . מעניין מה המשכורת של אבוהב ?
לגבי העדיפויות של המדינה איך ומה לאכוף וכמה להשקיע באכיפה . הכל עניין איך לייצר כסף והרבה . להציל חיים ואנשים מסבל כתוצאה מפציעות ממש לא מעניין , מפני שזה לא מייצר כסף .
עובדה שהמהירות היא אחוזים זניחים ביותר בתאונות הדרכים ! ש בין 3 ל 7 אחוז אבל ההשקעה באכיפתה לעומת מה שהורג באמת ............ עם הלוגו "המהירות הורגת" עוזר למכור לציבור ולחברי הכנסת והשרים את השקר. שאל כל אזרח פשוט : מהו הגורם העיקרי לרוב התאונות וההרוגים בישראל ? 19 מכל 20 יגידו מהירות .
קו תחתון , כסף כסף , כסף הרבה הרבה כסף.
חידה מי אמר את הדברים הבאים ????
“If you repeat a lie often enough, it becomes the truth.
” אם תחזור ותשנן שקר מספיק פעמים הוא יהפוך לאמת
“The bigger the lie, the more people will believe it.”
ככל שהשקר גדול יותר, יותר אנשים יאמינו בו
Think of the press as a great keyboard
on which the government can play.
חשוב על העיתונות כעל לוח מקשים עליו הממשל יכול להקיש
The most brilliant propagandist technique will yield no success unless one fundamental principle is borne in mind constantly - it must confine itself to a few points and repeat them over and over
שום תעמולה מתוחכמת ככל שתהייה לא תוכל להצליח אלא אם עיקרון בסיס אחד קבוע בתודעה –תעמולה חייבת להגביל עצמה למספר מועט של נקודות ולחזור עליהן שוב ושוב
חידה מעניינת, וזה לא מי שאתם חושבים, כלומר הוא לא היה ארופאי בכלל.
sent from tiz El nabi
אבוהב כמנכ"ל העמותה מנסה כמיטב יכולתו לפעול לצימצום מס' הנפגעים בתאונות הדרכים במגוון תחומים ולא רק מהירות כשלהערכתי המהירות זה לאו דווקא הנושא המרכזי שעליו הוא שם דגש.
דרך אגב, אבי נאור הוא הפילנטרופ שממן את העמותה וגם רכש בזמנו כמות לא מבוטלת של ניידות לטובת משטרת התנועה. לדעתי מגיע לו שאפו ענק.
השם של האיש הוא שמואל אבואב.
אדם שמחפש כותרות. פופוליסט.
היה ראש המועצה המקומית קרית טבעות כמה קדנציות מטעם מפלגת העבודה. שמו עלה בפרשה של הטרדות מיניות לעובד מועצה. הימר במעבר לקדימה עבר לפוליטיקה הארצית כמנכל משרד ממשלתי כלשהו ועם נפילת קדימה נשאר בחוץ.
מאז הוא בתפקיד האיש הירוק, עושה תשדירים ומצגות תוך כדי מיתוג שמו בעיקר.
לדעתי הבלתי מלומדת התרומה של אבואב להורדת התאונות שולית אבל הרעש שהוא עושה גדול...
על הניידות הללו מותר רק למתנדבים לנהוג . איך אומרים : מתנדב במשטרת התנועה בסינית מדוברת שתורגם מאידיש רצוצה ומקורו מארמית עתיקה : "עבד כי ימלוך" .
ושוב ... , על תרומתו הכספית אתה יכול לומר שאפו שאפו ושוב שאפו ....... אתה עובד בשבילו ??? זהו ? אין מצב שיש עוד אינטרסים ? בסכומים כאלו ??.??
הנקמה המתוקה : https://www.youtube.com/watch?v=CscLp-z9kyw
מהיום כל האזרחים ישלמו את הדוחות כך . והם יאבדו את הצפון.
אף אחד לא יאבד את הצפון,ידם על העליונה.-את המכונות שסופרות עשרות אגורות אנחנו נממן ממיסנו...שוב,על חשבון חינוך .
אני לא יודע ״מי התחיל קודם״,בממסד שמחפש איך לזיין את האזרח,ואזרח מתגונן שמחפש איך לזיין את הממסד,על אדמה כזו שום דבר לא יצמח.
גורנישט מיט גורנישט.
מה אתם רוצים מאבואב. הוא לא קובע מדיניות. הוא רק מנכ"ל של עמותה פרטית.
מה אכפת לכם מה שכרו - זה כסף שלא מגיע מהארנק שלכם אלא של אבי נאור שכאמור הוא איש פרטי ששכל את בנו בתאונת דרכים והחליט לתרום מהונו הרב (הוא ממתעשרי ההייטק) למאבק בתאונות (הקשר של זה אלינו - הילד היה נהג חדש והתהפך עם ג'יפ).
ואם נחזור לאבואב - כולנו מכירים אוכלי חינם גדולים ממנו שאנחנו מממנים אותם ואת שגיונותיהם, שטויותיהם ושחיתויותיהם - אני מכיר לפחות 120 שמות כאלה.
מה שכן - מר אבואב הוא פריק חולני של אכיפה נוסח משטרים טוטליטאריים.
הוא עושה הרבה רעש ומקשיבים לו, למרות שהשיטות שהוא מציע ושהמדינה נוקטת נכשלות שוב ושוב והוכחו כשגויות - עובדה, ככל שיש יותר אכיפה כך יש יותר תאונות ויותר נפגעים.
ואם נחזור לאכיפה - בכל גוף פרטי, שיטה שנכשלה מבטלים ומחליפים בשיטה אחרת. מנהל שלא מביא את הסחורה, בעלי הבית מראים לו את הדלת. רק במלחמה בתאונות מתעקשים להמשיך לדפוק את הראש בקיר. למרות שהקיר לא זז והראש כבר שבור מזמן.
דרור, כאן הטעות הגדולה . לגבי עמותות .
1. עמותות פרטיות או ציבוריות , כולן יש להן נגיעה לחיינו. הנגיעה הראשונה היא הפעילות שלהן . מאור ירוק ועד לשוברים שתיקה , כולן משפיעותעל חיינו .
2 ....לחברות ואנשים שתורמים לעמותות, אפילו פרטיות, יש הכרה מרשויות המיסים ולכן כמובן משלמים פחות מיסים .
3.... עמותות , אפילו פרטיות , מקבלות מהמדינה כספים ואפילו . בני שירות לאומי שבמקום לשרת בצבא משרתים בעמותות. עד כדי כך ל"בצלם" ועוד ... כאלה יש בני שירות לאומי מטעם המדינה שבמקום לשרת בצבא , הם מטרידים עוקבים ומפיצים את דיבת בני גילם שמשרתים את המדינה, .
נסיון העצירה:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/607/491.html
המנוולים מתלוננים:
https://www.acri.org.il/he/32510
המשפטנים מחזירים :
http://www.btselem.org/hebrew/genera...selem_reversed
אבסורד !!!
את המדינה מעניין : לגבות מהאזרח כסף , וכמה שיותר.
. אבי נאור ואבואב ממש בעלי כח והשפעה לגבי המצלמות ולגבי המהירות בדרכים ואבואב נוזף בשר כץ שהחליט על העלאת המהירות בכביש 6
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/569/535.html
אור ירוק - אמרתם ? http://www.mitsu.co.il/?p=1162
http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.624510
דעתי על אבואב, "אור ירוק" וה"מלחמה בתאונות" כדעתך.
ברור לי גם שאבי נאור לא סתם שופך מיליונים לריק בעמותה הזו - הוא לא טיפש.
מה שאני אומר זה שאלמלא אור ירוק, סמוך על מר נאור שכדרכם של טייקונים מין הסתם היה מוצא לו מקלט מס אחר.
אם אפשר לקיים את העמותה (שלהבדיל מ"בצלם" ושאר מנוולים אוהבי-מחבלים, מטרותיה בסה"כ טובות. זו רק הדרך ששגויה) ועל הדרך לשלם פחות מיסים - למה לא?
אבל תעזבו את אבואב בצד. הוא עושה רעש, הוא קיצוני, הוא מזרה אימים בשלטים בשחור ואדום. בגלל זה גם מצטטים אותו ומבקשים את תגובתו אחרי כל תאונה ספקטקולרית, למרות שניכר שאין לו מושג על מה הוא מדבר - אבל הוא כן מבין תקשורת. אם היה מדבר לעניין זה היה משעמם ולא היה לזה רייטינג.
אבל למזלנו הוא לא קובע מדיניות. אם היו מאפשרים לו לבצע את השטויות שהוא מדבר, המהירות המותרת היתה 30 קמ"ש וכולנו היינו כלואים במחנות מעצר.
לעומתו, את המדינה מעניין באמת "רק" לחלוב מאיתנו כספים.
רק הערה לגבי העלאת המהירות בכביש שש.
לפני כן, כשהמהירות המותרת היתה 110, הרבה מאוד נהגים נהגו במהירות של 140 - זו היתה המהירות ה"נוחה" בשמאלי.
עכשיו כשהמהירות המותרת היא 120 - המהירות ה"נוחה" בשמאלי היא 130. פחות.
איך זה?
חלקתי תובנה מסויימת שיש לי עם מישהו שבקיא מאוד בעניין. הוא אומר שיש השפעה פסיכולוגית משמעותית למהירות המותרת. כשהיה מותר 110 ונסעת מעל, כבר חרגת ב 20 קמ"ש, אז תחרוג ב 30, גם ככה אתה מרגיש עבריין, אבל אתה כל הזמן מוטרד וחושש. לעומת זאת עכשיו כשאתה נוסע 130 במקום 120, אתה בחריגה מזערית אז אתה לא מרשה לעצמך לחרוג מעבר לזה, וגם אתה יותר רגוע, פחות מסתכל לצדדים ויותרמתרכז בכביש בלפניך. מעשית המהירות הממוצעת בכביש ירדה מאז המהירות המותרת עלתה. מעניין, לא?
לגבי המכה האמיתית - סלולרים - פשוט מכה, אין מה לדבר. אנשים מדברים בטלפון? ממש לא נורא. אבל רבאק... כולם מסמסים , קוראים, רואים סרטים... בזמן נהיגה? או יותר גרוע - בזמן רכיבה? החלקתם על השכל? כולם!
אסף.
עמית, כלום לא תמוה.
במדינה הזו התרגלנו ששום דבר הוא לא סתם ולא לחינם.
אף טייקון לא תורם מיליונים על גבי מיליונים סתם ככה.
במקומו גם אני הייתי מעדיף שהכסף שלי יילך לעמותה שכזו במקום למס הכנסה על מנת לממן את שחיתויות השילטון.
הבן של אבי נאור נהרג בהתהפכות ג'יפ. נדמה לי סופה, אם אני לא טועה. היה נהג צעיר וטירון. פשוט לא ידע לנהוג.
הוא בעצמו הודה שאז בצערו ובזעמו, חשב לדרוש להוריד את כל הג'יפים מהכביש, כי הם "מסוכנים".
במדינה רקובה שבה בעל המאה הוא גם בעל הדעה - הוא היה יכול לדרוש את זה והפוליטיקאים היו מבצעים.
אבל מהר מאוד הבין שזה קישקוש. ירי באוטומט מהמותן. שאין טעם להתנקם במכונות ובאנשים אחרים. שזו לא הבעיה.
מאז הוא הקים את "אור ירוק" וכל השאר היסטוריה.
שלא תטעה - אני חושב שהוא איש יקר, שהעמותה חשובה ומטרותיה טובות. רק הדרך, הדרך...
עדיין, כמו לפני 20 ו-30 שנה, כל המטומטמים צועקים "אכיפה, אכיפה". אבל לא מלמדים לנהוג כמו שצריך ולא מחנכים את הילדים.
כן עמית. הכל מתחיל מחינוך. ובלי חינוך שום דבר לא יעזור.
...ודווקא את הגוף היחיד שעסק בחינוך ייבשו - זוכרים את המועצה הלאומית למניעת תאונות? עסקה בעיקר בחינוך.
כשהוקמה הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, ה"מועצה" ייובשה הלכה למעשה מפעילות. היתה לזמן קצר ירידה מורגשת במספר ההרוגים, שאני אישית מייחס לתזמון המקרי של הקמת הרשות - שחפף בערך לקפיצה המשמעותית מאוד שעשו יצרני הרכב בשיפור הבטיחות של כלי הרכב עצמם - ואני לא היחיד, כיוון שנטען בדו"ח שיינין שאין קשר בין פעילות הרשות לירידה במספר הנפגעים. ולאחרונה יש עלייה משמעותית, שוב, במספר ההרוגים והנפגעים בתאונות. עם או בלי רשות, עם או בלי מצלמות.
כשמדברים על פעילות חינוכים והסברה, כאן הפעילות של אור ירוק היתה יכולה להיכנס לואקום שנוצר, ואכן יש בה גרעינים שך פעילות מעניינת מאוד של מחקר, ושל חינוך, ועוד דברים טובים ברוח המטרות החיוביות של הקמת העמותה, אבל כל הפעילות החיובית נבלעת תחת הרושם השלילי והמאיים של מנכ"ל העמותה, שנראה למתבונן מהצד שכל מה שמעניין אותו זה פרסום והשפעה פוליטית, ושהוא עושה מאור ירוק קרדום לחפור בו, ומבריח ממנה אנשים טובים תוך כדי...
אסף.
עמית .
חייתי כמה שנים בארץ אחרת . שלדעתי אישית קצת יותר נאורה , נוחה למחיה וועוד הרבה דברים חיוביים יותר מארצנו האהובה.
ראשית טייקונים שם עושים מלא קומבינות . אבל........ באופן אישי , מעולם לא הרגשתי את זה. ובסופו של יום, זה לא גרע ממני אישית. כאן ,,,, כן. הקומבינות שלהם , הורגות לי את יים המלח, הקומבינות שלהם מרעילות את סביבתי הקרובה. הקומבינות שלהםם העלו לי את מחיר המים לפי 10 יותר מהמחיר שאמור להיות במיוחד שאין יותר מחסור במים בישראל. ( אפילו... ישראל הפכה ליצואנית מים לירדן ). הקומבינות שלהם השתלטו לי על הגז . ( תראה מה הולנד עשתה עם הגז ) ( ו....מחירי הגז אפילו עלו) . הקומבינות שלהם מכסחות לי את הפנסיה (התספורות +++++ וכל המשחקים במניות)
הקומבינות שלהם העניקו לי ווסט זוהר לשים ברכב . ( והווסט הזה מגדיל את הסיכוי שרכב חולף יתנגש בך - אתה יודע שהידיים עוקבות אחר העינייים - על זה אבואב לא מדבר .... שהרבה מהתאונות שהם מגדירים כתאונות ממהירות מופרזת הן בכלל תאונות שרכב שנתקע בכביש מהיר בשוליים צרים, הרכבים החולפים מתקרבים אליו בצורה מסוכנת או מתנגשים בו כי הידיים הולכות אחר העיניים. אתה מוזמן לעמוד בשולי הכביש מספר דקות ותסתכל לנהגים בעיניים ותראה שבלי להתכוון הם מושכים לכיוונך .
איך לדעתך נהרג מתנדב ממשטרת התנועה ליד מכון וינגייט וינגייט ????? הניידת עמדה בשוליים והנהג הסתכל עליה וסטה.
בקיצור ... לא מאמין להם . ולא למדינה . ואני מצפה לדאבוני שבני ה-40 ומטה שלא יעשו את "המכה " יאלצו לעבוד עד המוות מפני שהפנסיות בדרך לאבדון בגלל הטייקונים והמדינה .
וזה לא כספו... כי אם הוא היה משלם מיסים כמוני או כמו כל עצמאי אחר, היה לו הרבה , הרבה פחות.