כמה מילים על מנת להרגיע את הרוחות...
שמעתם פעם את המשפט "על טעם וריח אין מה להתווכח"?...
בסוף זה עיניין של טעם אישי, ברור לכל רכב יש את היתרון שלו, דיפנדר לעולם לא יתן את מה שדיסקברי יכול לתת ובטח לא את מה שBMW יכול לתת, דיסקברי לא יתן את מה שהייילקס יכול לתת... וכך הלאה!
לדעתי כל הדיון הוא דיון ללא מוצא או פתרון.
הנכון הוא, שבמדינתנו הקטנטנה יש כל-כך הרבה רמאים על כל-כך מעט שטח...ולכן אם יש לך רכב טוב, שכבר עשית ממנו מה שאתה רוצה וסידרת אותו, אתה מכיר את השטויות שלו, סע איתו עד שתחליט שאתה רוצה לשדרג ולעלות ברמה! לא נשארים עם "אותה גברת..." תמיד מתקדמים!!!
ולמרות זאת כנראה שלעולם הדשא של השכן (או במקרה זה הרכב) תמיד יראה לנו יותר טוב, משתלם, יפה, רציני, משופצר ותמיד נרצה כזה - זהו טבע האדם - לא להתפשר ותמיד לנסות לשפר...וטוב שכך!!!
ד"א - את כל הנאמר אמר מי שכל יום אומר על רכב אחר בכביש - כזה אני רוצה, סופית... :wink:
חוזר: היילקס מול לנדרובר (דווקא די לעניין הפעם, נשבע לכם...)
השירשור הזה עלה כתשובה לשאלה שנישאלה.
חלפו שנתיים ויותר מאז וכיום יש לי היילקס. בימים אלו בערך שנתיים ו 4 חודשים.
אם זה מעניין מישהו, ... הדיעה שלי עכשיו אחרי נסיון דומה של שנתיים וחצי עם שני הרכבים....
חד משמעית. היילקס. ארור היום שקניתי דיסקו.
ומצד שני ... אולי אם לא היה לי דיסקו קודם לא הייתי יודע להעריך שלא כל הנוצץ זהב וגם הנאד של מלכת הכיתה מסריח ...
חוזר: היילקס מול לנדרובר (דווקא די לעניין הפעם, נשבע לכם...)
הבי"ס הכי טוב זה הנסיון!בתור בעל דיסקו שנת96 חדש דנדש איזה סרט תקלות כאלה מעצבנות הרכב בקושי נסע מלא בעיות רשימה ארוכה מאד. לא לחשוב פעמים רק טויוטה 0 תקלות חמסה חמסה.