תגובה: מפגש אינדיאנים חצי שנתי
איתי מגיעים מס' חברים שמטיילים איתי ויהפכו לאינדיאנים(אחד מוכר את הסופה ועובר לWJ,אחד מוכר את הרכב שלו ויעבור לWJ השלישי הולך לראות ביום שישי גראנד 95 ואני מקווה שיסגור איתו)
וחבר אחד רוצה להצטרף עם הטנדר איסוזו 4*4 (מטייל איתנו בחבר'ה) אם זה בסדר שיהיה מסתנן אחד???:p
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דודו ארצי
וחבר אחד רוצה להצטרף עם הטנדר איסוזו 4*4 (מטייל איתנו בחבר'ה) אם זה בסדר שיהיה מסתנן אחד???:p
תמיד טוב שיש אחד בחבורה שאפשר לזרוק אצלו את הזבל... :)
או לחילופין לזרוק את האיסוזו עם הזבל לפח גדול:rolleyes:
אייל!!! רק דיברת המשאבה של הגה כח שלי החליטה שהספיק לה...כנראה שאגיע עם הטויוטה.
בועז
פעם קודמת שנפגשנו זה לא היה מפגש של השבט...אז זה לא נחשב.
האוטו כבר במוסך..אם יהיה מוכן היום אין ספק שהטויוטה לא תגיע...זה הבדל שמיים וארץ בין לנהוג על טרקטור לבין האינדיאני
ori
אני חושב שלאינדיאני שלך יש פחד קהל, הוא צריך פסיכולוג ולא מכונאי.
נמרוד
חחח...ודווקא עכשיו לשם שינוי הוא לא סטנדרט כמו פעם קודמת...נעול כפול ומוגבה...
מקה שיהיה מוכן..
חברים, אני מתנצל אבל לא אוכל להגיע. החלטתי להקדים ולהדרים הערב לקראת באחה אשלים מחר על הבוקר :D תאכלו טוב!
נמרוד זה בסדר.. בוא נאמר שהייתה לי תחושת בטן לגבייך. זה לא חדש :)
חברים נראה שאני לא אגיע. אני בכרמל וגם האינדיאני שלי וגם הטויוטה בטבעון...תאכלו טוב ותהנו כמיטב המסורת.!
בועז...הטראנו שהצטרף פתאום כנראה שכן...הפורד הגמוס כבר בטח בתיקון...
היה מפגש בהחלט מהנה, אני רואה שמתחילים לפרסם את מפגש גיפולוג, דני, אולי השנה ננסה לארגן שנחנה בקבוצה? ללא ספק יש כלים מרשימים בקבוצה שלנו ( אני מבטיח שאני לא מגיע עם הטויוטה)
נו?
מה עם תמונות?
אף אחד לא צילם?
מה עם התמונות ששל הפורד??
איל
קובי - כל מילה בסלע. (נו, ההוא שהטרנו ננעץ עליו בייאוש)
היה אחלה וטעים. (נתן סחתיין על פינוקי המנגל)
ובזווית שלי - הגענו באיחור ופגשתי את דני מזיע קלות יחסית עוד בתחילת הערב. עכשיו מבין למה.. שיחקת אותה דני, במקרו ובמיקרו.
אה ובדרך לחבורה (חברנו מעמיקם) נפלנו על דורבן בגודל פיל קטן, שרץ לידינו על השביל כמה מטרים עד שנעלם בשיחים. בחיים לא ראיתי דבר כזה בלייב. רק בשביל זה היה שווה לגרור את עצמי בפקקים של חמישי. כל השאר היה בונוס.
הספקתי לצלם רק כמה תמונות בעליות, העלה בקרוב לינק.
היה תענוג לפגוש את כולם ולהכיר את השמות, עכשיו יש פרצופים וכלים לקישור. אנשים וכלים לתפארת האינדיאנים.
שוב, כל הכבוד לדני ראש השבט שדואג לחברים להיפגש.
אורי, עד שלא נראה את הרכב, הכל סיפורים.
הבשר היה גם בחסות כולם, היה טעים והעיקר לעוד מיפגשים עם אנרגיות וצחוקים שהכלים האחרים מביאים לנו.
הילדים היו בשמיים, צריך לחנך את הדור הצעיר לישמור על הגחלת לוהטת ובועטת.
לעוד מפגשים מהנים, שבוע נהדר לכולם
נתן
הפסדתי.
חזרתי יום לפני המפגש מחו"ל והעניין פרח לגמרי מזכרוני, את ההודעות האחרונות בשירשור (כולל פרסום מקום המפגש) כלל לא ראיתי, ומה שהנחית אותי לקרקע היה טלפון מאיל (eysham) המצוי כבר בשטח, כאשר אני רק בדרך לביתי (עם כל המשפחה...), במרחק של למעלה משעה מחורשן.
הילדים (שלחלקם הבטחתי מראש כי יצטרפו) לחצו "בוא נתארגן מהר וניסע", אולם אני חשבתי כי נגיע מאוחר, מאוחר מדי.
בדיעבד, ולמקרא התיאור הממצה של קובי (אוכל טוב שנצלה אי שם בשלוש-ארבע בבוקר ...?), כנראה שטעיתי.
שמח שנהניתם,
מצטרף לקריאה לארגון "חניה מרוכזת" לאינדיאנים במפגש השנתי, ומקווה להפגש שם.
כמובן, שוב, סחתיין לדני השועל, מש"ק התרבות הבילתי מעורער, המוכיח כל פעם מחדש את קיומם של גנים אינדיאנים בדמו (דבקות במטרה חרף הקשיים, כיבוד ושמירה על ההתארגנות השבטית, ועוד ...).
אגב, מי נטל את תפקידי בחלוקת המדבקות של יוסי ?? :rolleyes:
אייל
שלום חברים.
היה לי כייף גדול (למרות שהג'יפ שלי החליט שלא בא לו לנסוע יותר עד שחיישן הקראנק התקרר והמשכנו).
מחמם את הלב לראות איזה חבורה מגובשת ומשופרת (תרתי משמע) יש לנציגות האינדיאנים בארץ.
תודה לדני,איל,קובי,בועז ושארהחבר'ה על הכניסה "החלקה" למשפחת האינדיאנים.
קיבלתי המון ראיונות מעניינים לשדרג את ה- WJ שלי (בוצעו כבר מס' הזמנות לאביזרים מחו"ל)
הדבר הראשון שכבר קרא הוא הורדת הדודו האחורי בכדי שגם ה-WJ שלי יגרגר כמו ש- V8 אמור לגרגר:rolleyes:
בקיצור עד המפגש הבא זה כבר לא יהיה אותו ג'יפ שראיתם....
ממתין בקוצר רוח לטיול הבא או למפגש- מה שקודם יהיה מבורך.
שבוע נפלא לכולם