זיו, זה רעיון נהדר כשאתה בונה את המקרר בעצמך (כמו שאתה עושה), אבל כשהמקרר כבר בנוי אין לי איך להוסיף עוד טרמוסטט בלי לפגוע בגוף/בידוד המקרר, שלא לומר אחריות ...
Printable View
זיו, זה רעיון נהדר כשאתה בונה את המקרר בעצמך (כמו שאתה עושה), אבל כשהמקרר כבר בנוי אין לי איך להוסיף עוד טרמוסטט בלי לפגוע בגוף/בידוד המקרר, שלא לומר אחריות ...
המקרר של daf הוא עם בקרה של דנפוס?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
מאמין שכן, אפתח בימים הקרובים להציץ, אם כן אז כפתור טורבו (עם טיימר, כי אני לא אזכור לכבות ...) בדרך :)
אתה צריך לחפש את זה -
קובץ מצורף 107991
זה הבקר שמנהל את כל העסק. (יכול להיות גם מספרים שונים כמו 210, 220.. או 600 אם המקרר שלך תומך גם ב 220).
שים לב, ב 2010 דנפוס נקנתה ע"י Aurelius AG ושינתה את השם ל SECOP (תראה את הלוגו בתמונה למעלה). יש מוצרים שעדיין ממשיכים להמכר תחת DANFOSS אבל הרוב כבר משתמשים ב SECOPE.
אם המקרר מספיק ישן, עדיין יהיה השם של DANFOSS, אם הוא חדש, יהיה SECOP.
דרך אגב, למה???
אני עשיתי את זה כי בהתחלה לא ידעתי איזו מהירות יותר מתאימה לגודל של המקרר שלי, אם יש לך מקרר חדש תחת אחריות, לא בטוח שהייתי מסכן את האחריות של המקרר בשביל "השיפור" הזה.
המאייד במקרר שלי מגיע ל 18- , ואני כבר הגעתי עם המקרר באחת הבדיקות ל 8- (תוך פחות משעתיים עבודה) במהירות הרגילה.
זיו, לא רואים את התמונה...
(הוספת תמונות לא עובדת ב"תגובה מהירה", צריך לעבור ל-"מצב מתקדם"...)
הסיבה שלי להוסיף מצב "טורבו" למקרר היא למצב שארצה להכניס בקבוקי שתייה נוספים במהלך טיול ושיתקררו מהר. לכל דבר אחר המקרר עושה את העבודה היטב גם בלי שינויים ותוספות.
במקרה הספציפי הזה אני לא מסכן את האחריות. היבואן מוכן תמורת אי אלו זוזים לסדר לי כפתור "טורבו" בלי שזה יפגע באחריות. תוספת הטיימר שאני מתכנן תעזור להשאיר את המקרר במצב טורבו רק בזמן הנחוץ, אני לא צופה בעיות מבחינת האחריות, ובכל מקרה זה יהיה בתיאום מלא עם היבואן ...
אכן אני נתקל בבעיות עם תמונות לאחרונה :-(
וכן, אני עובד על תיאור מסודר (ומחכה לאסף שיפתח לי כתבה חדשה).
קובץ מצורף 107992
עוד לא יצא לי לבדוק, אבל דיברתי עם יבואן (מאיר - גלים קירור) והוא אומר שכן, אבל זו לא בדיוק היחידה הג'נרית. החיבורים זהים למה שרואים באינטרנט, אבל ערכי הנגדים הדרושים שונים. הוא הבטיח להעביר לי את הערך הדרוש כדי להעלות את הסל"ד ל- 3500 וזה לא יפגע לי באחריות על המקרר (במיוחד מאחר וזה יופעל דרך טיימר ...)
נדב,
מבלי שהתכוונתי, יצא לי לבדוק את הרעיון של הכנסת מסה של בקבוקי שתיה באמצע היום.
ביום העצמאות נכנסו למצוקת בירות :-)
בהתחלה הכנסתי 4 בקבוקים ( 500 מ"ל, בנוסף לשתיה אחרת שהייתה במקרר), בהמשך היום כל הזמן כ 6 בקבקוקים בשלבי קירור שונים (כל פעם שהוציאו הכניסו בקבוקים "חמים" פנימה).
המקרר היה על טורבו, הטרמוסטט על נמוך, המקרר התייצב על בערך 0 מינוס 1 (אנ מניח שתצרוכת הזרם היתה קרוב ל 6 אמפר, אחרי שעתיים הנעתי לחצי שעה את הרכב). זה אומר תפוקת קירור כמעט כפולה!
אבל הכי חשוב........
לכולם הייתה בירה קרה:)
בהמשך לרעיון המעניין של zivo להלן המרשמים עבור מדחס BD35F Denfoss, ניתן לראות את ערך הנגד הנדרש עבור המהירות הרצויה. קובץ מצורף 108165קובץ מצורף 108166
מעולה 😊
סחטיין גם על הביצוע וגם על הכתבה 😊
אצלי כנראה ייקח יותר זמן לקרר את השתייה, כי המדחס שלי קטן יותר ...
באותו עניין,האם יש למישהו ניסיון עם מקרר משרדי קטן ברכב?
האם ישרוד את הטילטולים? מבחינת מחיר וגודל יש לו יתרון על מקררי רכב,
השאלה היא.....
לא מניסיון אישי אבל מכיר מישהו שטייל ככה.
המקרר שרד הרבה יותר ממה שחשבתי שהוא ישרוד רק קח בחשבון שהניצול האנרגטי שלו הרבה יותר נמוך והנצילות של הממיר גם גורמת להפסד אנרגיה, מה שאומר פחות שעות עבודה על מצבר רכב.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk