אני מקווה בשבילך שהרכב לא יתחמם זה , בעסה שרכב מתחמם .
עידו
Printable View
אני מקווה בשבילך שהרכב לא יתחמם זה , בעסה שרכב מתחמם .
עידו
עידו,יש חוק,יש תקנות,יש הוראות,אין לאן לברוח,זה מה יש.
בכייף היינו מרימים אותו מעלה.
נבחר מראש רדיאטור גדול עם וונטות חזקות ,יהיו גם חיפויים שיתעלו את האוויר לכיוון .
נקווה לטוב.
לדעתי כל עוד החלק העליון של קיר האש פתוח, לא תהיה שום בעיה. אני חושב שבמקרה כזה לא צריך בכלל תיעול של האוויר.
אין להם ברירה כי מי שהחליט שאסור בכלים האלה לשים את הרדיאטור במקום ה"מקורי" שלו (קרי - מקורי על פי מה שבונים ארה"ב) מבין בבנייה, נסיעה, תיקון תקלות ומשמעויות של מה כל דבר אומר הכי טוב ואלו שהיו אמורים להיות השומרים והמגינים שלנו ולשמור על האינטרסים שלנו, העדיפו להיות עציצים.
בזמן ההמתנה לעוד כל מיני שמונצס, התחלנו להתעסק עם הפחיידה.
נטייה ללוק פרונטלי חיפושיתי משהו,קצת כבוד לאם כל הבאגים.
קובץ מצורף 74842
קובץ מצורף 74843
קובץ מצורף 74844
קובץ מצורף 74845
קובץ מצורף 74846
כן ,כן אני יודע ,יפה יותר בלי חיפויים...
אני שמח שבשבילך ציריות הן "שמונצס..."
אסף.
טל, ההגה מתכוונן ?
וגם נשלף.
וגם מסובב את הגלגלים .
עידו
חרא הגה,
בלי צפצפה ובלי כרית אוויר
(ולא, זה לא שהקנאה כתבה את זה ;) )
יפה מאד. מתי אתם מפרקים את הרכב לגורמים וצובעים את השלדה ? מניסיון , אל תעשו את זה אחרי החשמל. לדעתי אתם צריכים לעשות את זה עכשיו או לפחות לאחר שכל המחברים של הבודי מרותכים. פרויקט מדהים.
א. עבודה יפיפיה !
ב. עם כול היופי הזה , לא אמורות להיות ארבע כנפיים (מגעילות )שצריכות לכסות את הגלגלים + מגני בוץ ???
חכה חכה ידוע שיש צורך בכנפיים מגעילות אבל עדיין המתכנן לא עיכל את הבשורה ואיך לעשות זאת...
זה בגלל שאין דרך נורמלית לעשות את זה אלא אם כן מדובר על בודי של "טנדר". הכלים האלה לא צריכים כיסויי גלגל זה הקטע שלהם!
טל, ארנון, רפי - הולך ותופס צורה מדהימה! מרשים יותר בתמונות מאשר בסוליד.
בנושא החיפויים - בוודאי שאפשר לעשות חיפויים לגלגלים שיראו יפים, זה עניין של החלטה. יכול להיות שאין דרך נורמלית לעשות את זה עם המגבלות של קיום כלטאה, אבל טל נדמה לי שאתה משוחרר מהמגבלות האלו. ולגבי מיקום הרדיאטור - אני לא רואה איתו שום בעייה עקרונית, אני בטוח שתכננתם עד הסוף עם הרבה יתירות הן של גודל המצנן עצמו והן של תיעול אויר.
לא צריך לחפור ולחפש הערות שליליות - הפרויקט הזה כמו שהוא נראה מהתמונות ומהעדכונים בשרשור הזה - ההערה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שאפו על איכות התכנון והביצוע. מחכה להמשך.
מגבלות של לטאה?
בדיוק.
נמרוד,
נדמה שלאור כללי הפורום שאתה עצמך הולדת וניסחת עם חבריך, אתה חייב למיכה התנצלות פומבית כאן, על הפוסטים האחרונים שלך.
פשוט לא יפה ולא ראוי.
באשר להערה האחרת שלך, כבר הבנתי שאסור בפורום הזה להעיר שום הערה ואגב כך לגעת בפרות הקדושות וביקירי הפורום.
זאת, גם אם יש למעיר הערה ענינית ורלבנטית(נכונה או לא), כפי שכמה וכמה קוראים סבורים ואף כתבו כך.
גם בפרוייקט הכי הכי, יכול שיהיו טעויות, ואוי לנו ואבוי לנו אם תשוב לשרור כאן אותה סתימת פיות מאוסה מן העבר(ואולי לא מן העבר), הכוללת איסור על העברת ביקורת, ולו ראויה ומנומסת.
מי שלא רוצה או לא מעונין לשמוע דיעות וביקורת, שלא יפתח כאן שרשורים. מה שבטוח הוא שאף אחד לא צריך את הפטרנליזם של המערכת, מה שמשדר את רוח האח הגדול(של אורוול, לא של הטלויזיה....).
במחשבה שניה, מה איכפת לי??? אני כבר לא בעניני הפורום הרבה זמן, ונראה שזה לא הולך להשתנות - ניסיתי להעיר כאן הערה מאד חשובה ורלבנטית,
אבל מייד הבוס הגדול מצא לנכון להפליק לי על היד....:(:(:(