תגובה: שאלה לבעלי מכשיר קשר מסוג BAOFENG
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
או הuv5r אבל החדש עם ההספק הגדול.
או הgt3
+1 uv5r
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
או הuv5r אבל החדש עם ההספק הגדול.
או הgt3
דוגמה ? לינק ?
איך מזהים ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
דוגמה ? לינק ?
איך מזהים ?
מופיע מתחת לסוללהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...736e254263.jpg
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
תחת POWER יש 3 מצבים במקום 2.
חברים רכשתי 2 מכשירים של UV-5RE
מעוניין לצרוב אותם בתשלום 0542208282
תודה צחי
יש מספיק אנשים טובים שיעשו את זה חינם.
מהיכן אתה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzachi27
תודה צחי
אין שום סיבה לצרוב אותם בתשלום. יש לי שניים כאלה למקרי חירום ופשוט צפיתי בסרטוני יוטיוב על איך לתכנת אותם. 3 דקות למכשיר.
https://www.youtube.com/watch?v=0mzY...el=TinHatRanch
בכללי, נוצר בישראל שוק הזוי של אופורטוניסטים שמייבאים ארצה מכשירים סינים ומוכרים ברווחים מטורפים לחלוטין "כי יחרימו לך במכס". בקטע הזה אני חושב שמשרד התקשורת יצר כאן שוק פיראטי של נצלנים. זה לא מסחר הוגן, זה מסחר שמבוסס על פחד של הקונים בגלל משהו שהוא בעצם לא חוקי- ומוכר שמוכר לך מוצר שהוא לא חוקי בהתבסס על סוג של תרבות ערסים של "אני מוכר לך משהו לא חוקי, אז לא רוצה לא צריך".
אני אישית טסתי מדי חודש עד הקורונה- ולצערי כעת חוזר כבר לטוס, ואני מקפיד לדאוג שישלחו לי מכשירים למלון. ככה הבאתי לי מכשיר קבוע ולא מעט באוךפנגים לחבר'ה.
אגב, אין לי בעיה לקבל כאן בקשות מחברים ולהביא מכשירים במחירי איביי, בהנחה שהכל יהיה בסדר בעוד חודש וחצי אני כבר חוזר לטוס בשלב ראשון לאירופה וארה"ב. אין שום סיבה שאיזה חלאה ירוויח 200% או 300% על מכשיר סיני כי הוא בעצם עבריין לא פחות ממכם, אבל עבריין עם קומבינה יותר טובה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzachi27
תודה צחי
אם תציין מהיכן אתה בארץ, בטוח יקפוץ פה מישהו קרוב.
אני מתנדב לעזור אם אתה קרוב לרגבים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אין שום סיבה לצרוב אותם בתשלום. יש לי שניים כאלה למקרי חירום ופשוט צפיתי בסרטוני יוטיוב על איך לתכנת אותם. 3 דקות למכשיר.
https://www.youtube.com/watch?v=0mzY...el=TinHatRanch
בכללי, נוצר בישראל שוק הזוי של אופורטוניסטים שמייבאים ארצה מכשירים סינים ומוכרים ברווחים מטורפים לחלוטין "כי יחרימו לך במכס". בקטע הזה אני חושב שמשרד התקשורת יצר כאן שוק פיראטי של נצלנים. זה לא מסחר הוגן, זה מסחר שמבוסס על פחד של הקונים בגלל משהו שהוא בעצם לא חוקי- ומוכר שמוכר לך מוצר שהוא לא חוקי בהתבסס על סוג של תרבות ערסים של "אני מוכר לך משהו לא חוקי, אז לא רוצה לא צריך".
אני אישית טסתי מדי חודש עד הקורונה- ולצערי כעת חוזר כבר לטוס, ואני מקפיד לדאוג שישלחו לי מכשירים למלון. ככה הבאתי לי מכשיר קבוע ולא מעט באוךפנגים לחבר'ה.
אגב, אין לי בעיה לקבל כאן בקשות מחברים ולהביא מכשירים במחירי איביי, בהנחה שהכל יהיה בסדר בעוד חודש וחצי אני כבר חוזר לטוס בשלב ראשון לאירופה וארה"ב. אין שום סיבה שאיזה חלאה ירוויח 200% או 300% על מכשיר סיני כי הוא בעצם עבריין לא פחות ממכם, אבל עבריין עם קומבינה יותר טובה.
ואולי המחיר מגלם את הסיכון של היבוא הלא חוקי?
בשיטה החדשה שבה הדואר נדרש להצהיר על כל פריט הסיכון לדעתי באמת מאוד גבוה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ואולי המחיר מגלם את הסיכון של היבוא הלא חוקי?
בשיטה החדשה שבה הדואר נדרש להצהיר על כל פריט הסיכון לדעתי באמת מאוד גבוה
איזה סיכון ?
והיה נתפס. תקבל החזר מהסיני … הם כמו ספוג.
הסינים מחזירים כסף על מה שנתפס?
חידוש עבורי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
הסינים מחזירים כסף על מה שנתפס?
חידוש עבורי
לקח זמן. אבל החזירו. הם חיכו שהרדיו יגיע חזרה.
ומה הסיכוי שבסוף יגיע אחד עד אליך בתהליך היבוא הנוכחי?
לכאורה כל פריט מסווג כיום ולפי הסיווג זה אסור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ומה הסיכוי שבסוף יגיע אחד עד אליך בתהליך היבוא הנוכחי?
לכאורה כל פריט מסווג כיום ולפי הסיווג זה אסור
לא יודע לענות לך.
יכול כן לתת דוגמאות.
( מעדיף שלא )
בסביבתי לאחרונה שמעתי רק על מכשירים שנתפסו ולא הגיעו לקונה.
לגבי התגובה של תומר על ניצול, אופרטיוניזם וכו'' - אני סבור שמחיר של 200-250 שח בארץ למכשיר נייד כזה הוא הוגן בהחלט בימים אלו. זה שאתה טס מספר פעמים בשנה לחול ויכול להביא במזוודה (צריך להודות - להבריח בצורה לא חוקית) מכשירים כאלו, לא אומר שזה המצב הנפוץ והנגיש לכולם. לכן, מי שזקוק למכשיר כזה ויכול לקנות במחיר סביר בארץ (לדעתי 200-250 שח זה כאמור סביר) יעשה זאת וזה מצב win-win ולא עניין של גזל וחזירות של צד אחד.
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
זה שאתה טס מספר פעמים בשנה לחול ויכול להביא במזוודה (צריך להודות - להבריח בצורה לא חוקית) מכשירים כאלו, לא אומר שזה המצב הנפוץ והנגיש לכולם.
נשלח מהנייד
ולכן ציינתי שאשמח מאוד להביא לחבר'ה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
בסביבתי לאחרונה שמעתי רק על מכשירים שנתפסו ולא הגיעו לקונה.
לגבי התגובה של תומר על ניצול, אופרטיוניזם וכו'' - אני סבור שמחיר של 200-250 שח בארץ למכשיר נייד כזה הוא הוגן בהחלט בימים אלו. זה שאתה טס מספר פעמים בשנה לחול ויכול להביא במזוודה (צריך להודות - להבריח בצורה לא חוקית) מכשירים כאלו, לא אומר שזה המצב הנפוץ והנגיש לכולם. לכן, מי שזקוק למכשיר כזה ויכול לקנות במחיר סביר בארץ (לדעתי 200-250 שח זה כאמור סביר) יעשה זאת וזה מצב win-win ולא עניין של גזל וחזירות של צד אחד.
נשלח מהנייד
אני חושש שאתה מפקשש.
כל ההבדל הוא אם חבר עושה לך טובה או שאתה משלם למישהו, בשני המקרים זה אותה בעיית חוקיות (ואני נזהר להקביעה שזה לא חוקי).
ודרך אגב, (ואני לא מתכוון להכנס פה לוויכוח עם חובבי הרדיו) - החוק אוסר על שידור בעוצמות ותדרים שונים, הוא לא אוסר על האזנה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אני חושש שאתה מפקשש.
כל ההבדל הוא אם חבר עושה לך טובה או שאתה משלם למישהו, בשני המקרים זה אותה בעיית חוקיות (ואני נזהר להקביעה שזה לא חוקי).
ודרך אגב, (ואני לא מתכוון להכנס פה לוויכוח עם חובבי הרדיו) - החוק אוסר על שידור בעוצמות ותדרים שונים, הוא לא אוסר על האזנה.
לא מדויק, אחזקת מכשיר (שלא הותר לשימוש פרטי חופשי חצי וואט תדרים אירופאים...) מצריכה רישיון.
בין אם אתה משדר או מאזין.
ולעניין עצמו, אני מוכר מכשירים גם ב 200% שאולי זה נשמע המון אבל זה בסביבות 100 שח רווח למכשיר.
הרווח הזה מכסה אובדן מכשיר פה ושם במכס, מכסה עלויות של לאסוף את המשלוחים מפיצוציות רנדומליות זמן שלי בקידוד והסבר למי שקונה ממני מכשיר.
אכן לחברים שלי נתתי מכשירים במחיר עלות וגם מתנה, לחברים פה בפורום כבר יצא לי כמה פעמים לקודד מכשירים ידניים וקבועים ברכב ללא עלות.
לא נהייה עשיר מזה, אפילו לא מכסה שדרוגים של הרכב... אבל אם הייתי צריך לתת מכשירים במחיר עלות (שזה בעצם הפסד) פשוט לא הייתי עושה את זה.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אני חושש שאתה מפקשש.
הוא גם אוסר על יבוא של חומרים ומכשירים אסורים ( אקדח וצינגלה ובאופנג הם שווים בפני החוק )