ולא במקרה...
היו חגים באמצע, וביקשו ממני לחכות. ועכשיו, לגבי היוזמה הזו ספציפית, יש מגבלה של עומס בסופש. אם אתה יכול במועד שונה משבת, אתה יכול לשלוח לי הודעה ואולי נצליח להרים את זה.
אני לא חושב שצריך יותר מ5-6 כלים (בשביל האווירה)
Printable View
ולא במקרה...
היו חגים באמצע, וביקשו ממני לחכות. ועכשיו, לגבי היוזמה הזו ספציפית, יש מגבלה של עומס בסופש. אם אתה יכול במועד שונה משבת, אתה יכול לשלוח לי הודעה ואולי נצליח להרים את זה.
אני לא חושב שצריך יותר מ5-6 כלים (בשביל האווירה)
עזוב הודעות פרטיות. ככה אנשים לא באמת יודעים מי בעסק, אני יכול ברוב הסופשים - שישי מוקדם בבוקר ושבת מתי שתרצה. מאמין שגם רוב שאר האנשים ככה וזה מה שצריך להכתיב את מועדי ההתנדבות. אין מה לעשות באמצע השבוע אני עובד.
אני לא אכחיש שאני קצת מאחוזב, חשבתי שבשלב הזה כבר נהייה לפחות אחרי האירוע הראשון ולפני השני.
פנית לקקל בנושא?
את קקל זה לא עניין.
אבל אם אתה מכיר מישהו שם שיכול לשנות את דעתם, אתה מוזמן.
זה כבר מרגיש כמו להעביר בכוח את הזקנה את הכביש.
סליחה אבל אני בחוץ...
היתי מוסיף עוד תובנה על גופי שמירת הטבע שלנו אבל לא נעים מכל האנשים פה שרק רצו לעשות טוב.
רציתי להמליץ על אזור טיולים שזקוק לניקיון דחוף .
אני לא יודע אם יוצא לכם לעבור באזור אבל נחל אלכסנדר באזור תנובות נראה כמו פח אשפה אחרי השיטפונות.
אני אשמח אם זה ייכנס ללוז ואני אשמח לתרום את חלקי .
תודה לכם . הפורום הזה הוא שלולית קטנה של אנשים טובים .
צר לי עד מאוד,
אבל +1
לא יכול להיות שאני צריך להמשיך ולשכנע את הגופים האלה שיואילו בטובם ויתנו לנו לסייע להם....
ניאלץ לקוות שכל אחד מהאנשים הטובים שהראו היענות, גם יוציאו שקיות זבל וינקו את הטבע כשהם רואים מקומות מזוהמים. חוצמזה אני כמובן פתוח ליוזמות מוצלחות יותר.
עם הזנב האופטימי בין הרגליים, לדעתי אפשר לנעול את השרשור.
עזוב לנעול, בואו פשוט ננקה.
מישהו זיהה מקום מלוכלך? מדווח בשירשור, קובעים מקום ושעה, מי שיכול בא, כל אחד מביא גליל שקיות, מספיק טנדר או שניים כדי לנייד את הזבל לצפרדע גדולה באזור.
מקנחים בקפה במקום מותר ויאללה לישון עם חיוך.
+1 לחיפושית.
בואו פשוט נעשה למען הצומח והחי הנחנקים למוות בגלל "זבל של אנשים "וכוונתי דו משמעית אנשים זבל שזורקים זבל בארץ ישראל.
רובנו ניקינו ונמשיך לנקות ולדאוג לסביבה גם אחרי השרשור הזה. הרצון לרתום או להירתם לגוף זה או אחר היה נחמד, הרצון לעשות זאת יחד היה עוד יותר ולדעתי צריך להמשיך איתו.
בשבת שעברה היה לי קצת זמן להרוג - בתמונה - 55 בקבוקים שאספתי לאורך 50 ק"מ של שטח, נכנסתי לנחל שורק מליד בית שמש ויצאתי באיזור עמינדב. פשוט כואב הלב שאלה שמלכלכים הם אלה שבאו לטייל בטבע.
קובץ מצורף 74659
מה עם נחל אלכסנדר ? אני עובר כל יום על כביש 57 מעל קטע מהנחל שיבש בעונה הזאת ויש שם טונות של זבל שנסחף .
חברים לפני ימים מספר ביקרתי במשלט 21 והוא זקוק לידיים אוהבות וכמה שקיות השפה!!!
לטובת העינין דרושים 3-4 איש ורצון טוב.
מה דעתכם על יום שבת בבוקר 1-6-13 , יש מתנדבים לקפה וניקיונות?
מה זה בוקר? יש מצב שאני גם ככה שם עם האופניים
סביב 9 פלוס מינוס.
התבטל הטיול אופניים. אני זמין מתי שבא לך בגדול. 9 בכניסה של דרך הגיפים?