סער כתב שהוא השתמש ברכיבים מדילאקסטרים.
Printable View
סער כתב שהוא השתמש ברכיבים מדילאקסטרים.
חנן, מתי כתבתי את זה?
הריליים שלי נקנו מאיביי (חנות באנגליה)
המאוורר נרכש מחנות מארה"ב (רוק אוטו)
הבקר של דיקסל.
שלא תבין לא נכון, ה MTBF של המערכת אצלי בודאי גבוה מאשר עם מאוורר מכני, מהסיבה הפשוטה שישנם הרבה יותר רכיבים שמעורבים בתהליך.
אני מקווה שזהו שיפור ולא רק שינוי, ימים יגידו.
סער
בתגובה מספר 6.
חנן,
אני לא רואה איזכור לדיל אקסטרים בתגובה #6.
(יש איזכור לדיקסל - החברה של הבקר)
איל, צודק, טעות שלי.
סער
סער, המפסקים העוקפים שלך מדיל אקסטרים
אתה בטוח שאתה רוצה להיכנס לזה??
איך שלא תהפוך את זה, ה-MTBF יורד ככל שיש יותר מכלולים.
יתירות עוזרת ל-MTBCF
ובכלל, מה שמעניין בפועל זה לא MTBF או MTBCF אלא A (זמינות) שמושפע גם מ-MTTR ומקיום חלקי חילוף, ידע להחלפה, FR וכלי עבודה.
וכמובן בתלות בפורפיל משימה, תנאי סביבה וכד'...
על רגל אחת... :)
וואלה, צודק, שכחתי מזה לגמרי.
נראה לי שזה "עובר" לא? :)
הי,
כמו שציינתי בשרשור, קניתי שני רדיאטורים (תודה למכס שהחזיק אחד במשך חודש! כך שהיינו בטוחים שנעלם בדרך לארץ)
כך שאם מישהו מעוניין לשדרג את הרדיאטור שלו לרדיאטור אלומיניום מלא (אין דודי פלסטיק, הכל אלומיניום מרותך) 2 שורות של צמפיון, זה הזמן.
מודעה פורסמה בלוח, כמובן שאפשר לפנות אלי גם בפרטי.
סער
סוף דבר?
החלפתי היום בחזרה למאוורר מכני.
הסיבות:
החשמלי עבד קשה יחסית, אולי בגלל הצפיפות, אולי בגלל המבנה שלו, אך בשורה התחתונה, היה לו קשה יחסית להוריד את הטמפרטורה.
אבל, הסיבה העיקרית, פסיכולוגית לחלוטין - מצאתי את עצמי כל הזמן מסתכל על מד החום ומחכה לראות שהוונטות מתחילות לעבוד, אותי זה שיגע.
סער
זה מעניין - גם אני סובל מאותו השגעון.
חשבתי לוותר על המהירות הנמוכה כי ממילא המזגן מפעיל אותה ואז לחבר זמזם קולי שיתריע על טמפרטורה מעל 107 מעלות.
זמזם פחות מעשרה שקלים.
עד עכשיו החיסכון בדלק די שולי - לא יותר מחמישה אחוז.
מצד שני המצערת מרגישה תמיד יותר זריזה.
ללא ספק הפאן קלאטש סיפק יותר שקט נפשי אבל יש בזה עניין פסיכולוגי בוודאות
בועז, אני מכיר אנשים שעושים מ"עניין פסיכולוגי" קריירה, לא צריך לזלזל בזה ;)
לגבי המצערת, יתכן שהאוטו ירגיש זריז יותר עם מאוורר חשמלי, אבל גם לפני ההחלפה לא היה חסר לי כח/זריזות.
עדיין לא נסעתי עם הפאן קלאץ החדש, אחה"צ נראה...
סער
לאחר חפירות אני חושב שיש לי סטרט אפ...מנוע 5.2 מגיע עם מאוורר בעל 5 כנפיים לא סימטריות, מנוע 4.0 מגיע עם 7 כנפיים כמו בסופה. אולי זו הסיבה שמרבית בעלי ה 5.2 מחליפים למאוורר חשמלי ולא הצלחתי למצוא אף אחד שהחליף למאוורר חשמלי במנוע 4.0. מישהו בפורום אמריקאי הציע לי לחפש מאוורר עם 11 כנפיים של האמר H3 אז אני צריך להחליט אם אני מתחיל בפרויקט. בכיפור הקרוב תתקבל ההחלטה, עד כה נישאר עם מאוורר מכני. מצטער שאין לי ENTER במחשב ואני לא יכול להוריד שורות בפוסט... אביגדור
אם אתה מחפש ספיקה יותר גבוהה אתה יכול לשים פאן קלאץ hd.
יש לי כזה של הידן חדש למכירה...
סער תהיה לי בריא, חתיכת סיבוב עשית, אבל כרגיל, סחתיין על היסודיות.
אני מודה שגם אני משקיע הרבה תשומת לב לכניסה ויציאה של המאוורר לעבודה ומוצא את עצמי מקשיב טוב טוב או מחפש קפיצה רטנה במד הטעינה כדי לזהות את זה.
אגב בועז אני ויתרתי מזמן על המהירות הנמוכה הגבוהה נכנסת ב 105 ומפסיקה ב 95 והכל טפו ופו טפו מאוזן.