תגובה: אני שוקל למכור את הדיפנדר - יש משהו דומה מבחינת מפרט , אבל חדש ב15 שנים ?
ואני אומר, ותזכור טוב טוב מי אמר מה... - עזוב את הטנדרים.
אחרי לנד רובר, זה לא בשבילך. סתם תהיה לך עגמת נפש ובסופו של דבר תאלץ למכור בהפסד...
הקצבת סכום נכבד, לך על משהו שבאמת ישפר את רמת החיים (שהרי בגלל זה "היא" רוצה שתחליף).
תחפש איזה יפני גדול משנות התשעים המוקדמות או הטויטה הזו, כמו של ארז (דגם המאה ומשהו).
לא בטוח שתמצא ידני אבל לפחות יהיה שקט בבית...
הייתי אומר לך לחפש איזה ריינג' רובר אבל כולם יקפצו עלי, עם האמינות שלו. במאה אלף אתה אפילו יכול לקנות 2003 ומעלה (או ישן יותר וישארו לך 70K לתיקונים (-:)
יש לי שני חברים עם ריינג' 2003-4 (אחד דיזל ואחד בנזין) - מאושרים! הדיזל נוסע בכל מקום שהדיפנדר מצליח (ולפעמים גם לא מצליח..) - אישתך תאהב אותך (יותר..).
באמש'ך - עזוב אותך מטנדרים..
תגובה: אני שוקל למכור את הדיפנדר - יש משהו דומה מבחינת מפרט , אבל חדש ב15 שנים ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
הבעיה העיקאית לגבי חלק מהמותגים תהיה למצוא 4x4 ידני.
טויוטה הרוב ידניים. כל השאר ההנעה הכפולה נמכרו לידיים פרטיות בעיקר ברמת האיבזור הגבוהה כלומר אוטומטי.
אסף.
נידמה לי שרוב הניסן ווינר שנמכרו בארץ הם ידניים
מרפי, כמה שזה חזק.
אז בדיוק כתבתי כאן על נורה צהובה, אז היום בטיול לחורשן קיבלתי שלוש כאלה צהובות, כמובן שאפשר להמשיך לנסוע, רק שאין בקרת אחיזה, משיכה ו abs, זה תוך כדי עליית מעלה חורשן. זה משפיע ומורגש, קיפלתי אחורה מבוייש מה.
וזה סוג התקלות המעצבן שנעלם, כדי להחזיר צריך פתיחת מתלה, כנראה חיישן abs באחת הפינות.
מבין לגמרי את אמיר שרוצה להימנע מזה...
בדיוק בשביל זה יש סקנר...
גם אם נכבתה המנורה, עדין המחשב זוכר את קוד התקלה.
הוא יכול לתת מידע באיזה חישן היתה התקלה ומה המהות שלה.
נכון עם פטיש יותר קל לפתור תקלות, אבל גם מחשב עושה את העבודה.
ואחרי קצת לימוד יתברר לך שזה הרבה יותר פשוט מסתם לדפוק עם פטיש ולקוות לטוב.
זהו - נפל הפור והתקבלה ההחלטה הכואבת ...
http://www.jeepolog.com/forums/showt...925#post530925
התחליף יהיה כניראה טנדר די-מקס 2007~ ,עוד לא החלטתי אם פתוח או סגור...
מדיפנדר ברמה שאתה מוכר לדימקס?!
עשית סיבוב על דימקס בשטח?
צפוי לך הלם תרבות רציני ביותר.
ביחס לטנדרים אחרים הוא נחות בשטח, אז ביחס למה שהכרת מהדיפנדר הנפילה תהיה קשה..
דורון - מה לדעתך , טנדר מודרני מוצלח ואמין בשטח ?
לשטח?
תתחיל באלו שיש להם נעילה מקורית.
תמשיך באלו שהמתלה הקדמי שלהם עם סליל ולא עם מוטות פיתול.
תמיין ותגיע לדגמים היותר נוחים/עבירים.
אישית, מהכרות עם הדימקס, ויגו ומעט האנטר, הייתי הולך על אחד משני האחרונים (ויגו או האנטר), ואישית מעדיף את הויגו.
לדעתי הם כיתה מעל לדימקס בכל מה שקשור בשטח, וגם במרווח הפנימי בכביש.
יש גם את הנווארה- לא מכיר ולא נסעתי עליו.
בסוף, זה עניין של העדפה אישית, תנסה ותראה מה מדבר אליך, אבל בכל מקרה- לדעתי הדימקס נחות מהשניים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
לשטח?
תתחיל ....
תמשיך באלו שהמתלה הקדמי שלהם עם סליל ולא עם מוטות פיתול.
למה ?
רענן
כרגע מה שבכיוון טנדר מזדה 4*4 2007~2008