תגובה: המלצה על סמארטפון?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
זיו, משהו מיוחד במגן הזה שאתה ממליץ עליו?
קניתי כבר איזה פלסטיק-גומי מסיבי בכמה דולרים, שבערך מכפיל את המשקל של הטלפון :D זה בזכות ההפחדות שלכם.
אני לא סובל את כל המגיני גומי \ סילקון למיניהם בגלל כמה סיבות -
1- גודל- הם עבים ומסורבלים.
2- קשה להכניס, ובעיקר להוציא מהכיס.
3- חימום - הגומי מונע פיזור חום מהגב של הטלפון.
4- אני בעד המגינים מהסוג הזה (יש לי כזה למוטורולה דיפי, נקסוס S , ועכשיו גם בנקסוס 4 ).
מגן צריך להיות כמה שיותר דק, אם הוא נשבא, בעד 10$ נקנה חדש...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אלדר
מכל המשועממים פה, יש משהו שמוכן להתקין לי רום בגלקסי y (תמורת תשלום סמלי).
כנס לפה. יעזרו לך בחינם (אם יש בכלל ל-Y..)
http://iandroid.co.il/forum/forum45....519c841e54758d
2 קבצים מצורפים
לא מצליח למצוא את כל התמונות אבל פה יש את ההשוואה בין הנקסוס 4 לבין הגלקסי S2 שלי..
ההבדל הוא בערך 5 ממ'.
קובץ מצורף 78213קובץ מצורף 78214
1 קבצים מצורפים
ועוד אחת, מאחור..
קובץ מצורף 78215
גם אישתי מחייכת.
בתור צעצוע לאישה ולילדים זה אחלה.
בתור כלי עבודה למיילים וטלפון מקומו כנראה באשפה.
ואני דווקא מאלו שמאמצים טכנולוגיה במהירות - כל זמן שהיא טובה.
לא שיש לי מניות באפל (לצערי).
חבל שמישהו יבזבז כסף על הצ'יקמוק הקוראני הזה כאשר בעוד קצת כסף אפשר לרכוש את הדבר האמיתי שגם עובד.
כנראה פיספסת.
חבר שלי בניו יורק עובד עם הטלפון - עובד קשה: מיילים, צילומים, קבצי וורד ואקסל, שירטוטים (בונה בניינים הבחור) ,שיחות טלפון (המון)... עובד.
אה- הוא גם אמר לי שהוא מנויי על NETFLIX וצופה בסרטים, בערב...
בימים האחרונים הוא היה עם אייפון S4, אחרי שהמסך נשבר לו בנקסוס - אמר שהיה קשה מאו, אחרי שהתרגל לנקסוס.
אני עדיין לא מבין למה התחמם לך כ"כ ובכלל, למשחקים וכו', אני בכלל לא הייתי לוקח נקסוס - הממשק של סמסונג יותר חביב..
תהיה בריא ברנרד.
לא התכוונתי להיכנס להתפלמסות הזו אלא רק להזהיר את הקונה הבא מאכזבה.
כל המידע נמצא ברשת וצריך רק לחפור מעט.
למשל כאן
http://hwzone.co.il/gadgets/news/139805
קראתי מה ששלחת וגם את התגובות, שבהמשך ה"סקירה".
קראתי גם סקירות אחרות.
זה בדיוק כמו הויכוח בין לנד רובר ל.. כל היתר..
אתה "מכיר" טלפון אחד.
אני ,מכיר" 9 (יש עוד שניים בקופסה - עדיין לא ערכנו היכרות).
אני לא אוהב אותו (סוללה וזיכרון) אבל ה-9 שאני מכיר, מרוצים מאוד (עוד יותר, אחרי העידכון ל-4.2.2, מלפני שבועיים שלושה) ויתכן שבאמת מדובר בבעיית תוכנה ואולי שלך לא מעודכן או לא יודע מה.
"להזהיר את הקונה הבא.." נראה לי טיפל'ה מוגזם. לא נראה לי שמי שיקנה אותו יתאכזב ממשהו שלא ידע ולא לקח בחשבון (זיכרון וסוללה...).
ובכלל.
נמרוד קנה נקסוס - איך הוא בשבילך/אצלך?
גם לצטט צריך לדעת.
מצ״ב הקישור עם הנתונים.
אפל, על אף המחיר הגבוה מוכרת כמות מכובדת ביותר והיא לא מכרה יותר מסמסונג מעולם.
בשוק העיסקי אין לי ספק שאפל לוקחת בגדול.
בשביל שימוש קל של מוסיקה סרטים ומשחקים אנדרואיד מספיק טוב.
http://www.themarker.com/mobile/1.2098621
ברור. בגלל קהל אוהדים (בייתרי) כמוך!!!:)
לא משנה מה "יזרקו" עליך, "אפל יותר טוב"...
אני רוצה להגיד לך, מאז האייפון הראשון (שאם מפשפשים טוב, הוא לא הראשון מסוגו - רק המשווק בגאונות והממשק הטוב ביותר, לזמנו... טוב גם עכשיו הוא "חלק" יותר), אפל כל הזמן דור אחד (לפחות) מאחרי המתחרים... עובדה, שחוזרת על עצמה בכל המבחנים של כולם.
אפילו המסך, שהיה הרבה זמן בראש, כבר לא "הכי".
שלא לדבר על מה שדרור הזכיר - הדורסנות וקשיחות כלפי ה... לקוחות - "אנחנו נגיד לכם מה טוב ואתם... אתם תשלמו" - וזכור את "הוראות אחיזת הטלפון" של סטיב ג'ובס, בשידור ישיר...
תראה.
כשגיסי רצה טלפון והגדיר "אני רוצה שיחות ומייל וווייז ולא מתכוון לשנות כלום ולא לשחק עם האופציות" אמרתי לו - "רק אייפון. אתה כלב זקן..."
הוא, דרך אגב, מאוד מבסוט מהטלפון. במיוחד מאז שהבנים שלו קיבלו את האנדרואידים שלהם.
מדי פעם, כשהוא שוכח את המשקפיים באיזה מקום, הוא בודק מיילים באנדרואיד (מסך גדול) אבל זה הכל..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
ובכלל.
נמרוד קנה נקסוס - איך הוא בשבילך/אצלך?
אני בהחלט מרוצה מהטלפון. לא נתקלתי בבעיות שבועז מתאר.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
בועז - להחליף/להחזיר.
קורה. חבל להתקע עם משהו לא תקין במקור...
בטח יש/ אחריות או שירות או משהו.
הבעיות שבועז מתאר גם מתוארות בעוד הרבה פורומים ברשת כך שאני נוטה להאמין שמדובר בבעיות של הדגם ולא תקלה.
אגב, הגירסה של מערכת ההפעלה היא הכי חדשה שיש כיום - 4.3 וזה לא פתר את ההתחממות או זמן הסוללה הקצר.
בניגוד להרבה אחרים שכותבים פה, אני התנסתי בפועל במכשיר ויכול להשוות אותו ראש בראש לאייפון 4.
אם הנקסוס באמת היה כה מוצלח תאמינו לי שהייתי מאמץ אותו.
באתי עם ראש פתוח כי אחרת הייתי רוכש אוטומטית עוד אייפון.
אני גם לא אומר שהנקסוס כולו כשלון אלא שהוא לא מכשיר עיסקי ראוי.
לא מאמין שמי שיש לו דרישות של מכשיר עיסקי יכול להסתדר איתו.
מי שצריך טלפון בידורי פלוס, בהחלט ימצא אותו נחמד ואפילו משתלם כלכלית.
תגיד, ברצינות, על איזה דרישות עיסקיות אתה מדבר, שיש לאייפון ואין לאנדרואיד?
מתחמם, הבנתי.
זמן סוללה קצר, הבנתי.
מה לא עובד כמו שצריך? אין אפליקציות למה שאתה רוצה?
אני שואל ברצינות, משום שבסופו של דבר, הרי שתי מערכות ההפעלה מוציאות את אותה "תוצרת" ובד"כ לכל אחת יש "תשובה" לאיזו אופציה של האחרת...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
תגיד, ברצינות, על איזה דרישות עיסקיות אתה מדבר, שיש לאייפון ואין לאנדרואיד?
מתחמם, הבנתי.
זמן סוללה קצר, הבנתי.
מה לא עובד כמו שצריך? אין אפליקציות למה שאתה רוצה?
אני שואל ברצינות, משום שבסופו של דבר, הרי שתי מערכות ההפעלה מוציאות את אותה "תוצרת" ובד"כ לכל אחת יש "תשובה" לאיזו אופציה של האחרת...
הוצאת לי את המילים מהפה ....
אני גם מנסה להבין מה זה "דרישות עיסקיות" ?
רענן
בעיקרון זמן סוללה, מילים ארגוניים לרבות תיקיות מאורגנות במייל, ממשק שיחות טלפון רציני, ניהול אנשי קשר.
בכל אחד מהפרמטרים האלו הנקסוס נחות
בנוסף הוא עובד חפ מאוד כך שגם קשא לאחוז בו לאורך זמן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
בעיקרון זמן סוללה, מילים ארגוניים לרבות תיקיות מאורגנות במייל, ממשק שיחות טלפון רציני, ניהול אנשי קשר.
סורי, הבנתי רק את עניין הסוללה.
כנראה אני מסתפק במעט / במה שיש (וגם לא צריך יותר).
רענן
אני לא מניח את הטלפון מהיד כל היום. במהלך 12-14 שעות עבודה אני מדבר בטלפון מעל שעה במצטבר, מאות הודעות אסאמאס ווואטסאפ כל יום, ערימות של מיילים, ובין לבין מצלמה, גלישה, ומוזיקה.
אני כותב מסמכים מהפלאפון, מספק אינטרנט למחשב נייד, מנהל, מקבל ומעביר קבצים, וכל שימוש "עסקי" או בידורי, שאתה יכול לחשוב עליו (מלבד משחקים. לא שורף על זה זמן יקר).
מלבד סוללה, שלא עומדת בעומס (יש לי שתי מקוריות, מחליף באמצע היום, וגומר אותו עם 20-40%, אין לי שום בעיה. הכל מקורי, הכל חוקי, בדיוק כמו שסמסונג וגוגל התכוונו. לא מחליף באייפון בחיים.
בועז, לא באמת באת אובייקטיבי. וזה לגיטימי. גם אם היית זורק לי עכשיו אייפון שני-עשרה של עוד 10 שנים, כנראה שלא אבחן אותו באובייקטיביות. אבל מכאן ועד לפסול (ולהטעות!) גולשים? הדרך רחוקה רחוקה...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
וואללה, בועז - אני לא יודע איך "לאכול" אותך.. או שאתה סתם אומר את זה כדי להתגרות ו"לקדם" את השירשור... לגיטימי:)
הרי בדיוק בשביל זה יש את האנדרואיד!
בניגוד לאפל, שם אתה תקוע לעולמי עולמים, באנדרואיד אתה יכול לשנות את כל הדברים האלה.
אתה יכול לשנות אותם במקור - יענו, להחליף את כל הרום/מערכת ההפעלה א ו שאתה יכול להוריד אחת מעשרות האפליקציות היעודיות בדיוק לדברים שכתבת - נכנסים ל"חנות המשחקים" (אפילו במחשב הביתי), בוחרים, לוחצים על כפתור והופל'ה - זה מותקן לך בטלפון (גם אם אתה לוחץ על הכפתור במחשב בבית/בעבודה).
יש לך עשרות חייגנים (יענו ממשק שיחות), עשרות אפליקציות למיילים שונים וימבה אפליקציות לניהול אנשי קשר (שאת זה אני בכלל לא מבין - אתה יכול פשוט לארגן לך את אנשי הקשר במחשב בבית, בג'ימייל, וזה מסתנכרן אוטומטית עם הטלפון - קבוצות, קבוצות משנה, עבודה, בית, חברים, שונאים, חסומים, ימי הולדת, אזכרות הכל הכל הכל...
סוללה.
לא יודע מה להגיד לך.
כולם, כל הזמן ועל כל טלפון מתלוננים על הסוללות - לא מוכנים להבין/לקבל שככל שהטלפון בעל מסך גדול/חד/איכותי יותר ומעבד מהיר/חזק יותר ויותר שימוש באפליקציות זוללות משאבים (מייל בדחיפה, WIFI ו-BT שדלוקים כל הזמן (ומחפשים ומחפשים ומחפשים...) וGPS וכל הנוחיות (וגם טלפון דק יותר) כך זמן הסוללה מתקצר.
(גם) בגלל זה אני לא אוהב את הHTC והנקסוס והאייפון וכל אלה שלא מאפשרים לשאת סוללה רזרבית - למרות שאני לא מחזיק כזו אבל שתהיה האפשרות ושלא יקבעו לי...:)
אני מחבר את ה-S2 הזקן שלי למקור מתח בכל הזדמנות, לא בודק "כמה יחזיק" וגם לא מעניין אותי. הוא צריך להיות טעון כל הזמן - כל נסיעה באוטו, כל פעם שאני יושב ליד המחשב ... בכל הזדמנות הוא מחובר.
ולגבי החום - אני בטוח שמתוך כמה מאות אלפי-מליוני טלפונים, יש כמה עשרות אלפים שמתחממים ובטוח שכותבים על זה "ביקורות" - כותבים גם על "מוות פתאומי" של S3 והתפוצצות של S4 ואייפון נשרפו לא פעם ועכשיו מחליפים בחינם מטענים ו... יש המון סיפורים ומעשיות ובטוח שחלק נכונים... כמו על הלנד רובר..:)
אני, במקומך מחליף/בודק באחריות - מה יש לך להפסיד?