תגובה: סמל ישראלי בקשיים.
אין צוות - יש רק מפקד.. אחת...
קראתי.
איזה תקציר נתת, רק מה שמתאים לך, אה?
כמו שאמרתי (שאחרים כתבו) כבר ב-2006 הסופה לא היתה מתאימה לצה"ל ורצו להחליף אותה מסיבות אובייקטיביות לחלוטין!
צריך רק לקרוא את המפרט של ה"דויד" הזה, לעומת מה שכתוב על הסופה והדברים ברורים לגמרי - לא מיסים ולא "נעליים" - הסופה פשוט לא עומדת בדרישות של הצבא ויוצרת מפגע בטיחותי למשתמשים בה ולסביבתם - חד וחלק.
אתם יכולים לקטר כמה שאתם רוצים על היבואן "המנאייק" שמלשין/מתלונן ומעלה מיסים אבל זה לא יכול לשנות את העובדה שמנהלי תע"ר לא השכילו להציע/לייצר/לתת פתרון כמו ארוטקס ו-MDT.
אני לא רואה שום בעייה שתע"ר היו חוברים לפלסאון ומציאים איזה "סופר-רכב" שיעלה על הדיפנדר על סטרואידים (נפוח אבל בלי כוח) הזה אבל כמו תמיד, מלחמות היהודים גורמים לנו יותר נזק מכל האוייבים ביחד.
אבל הכי קל להאשים את הגויים ואת הפוליטיקאים המושחתים (והשרים הסוררים וחפצי השוחד...) - הנה, שחור על גבי עיתון - הסופה פשוט רכב גרוע, לתפקיד ולצרכים של הלקוח הכי גדול...
וכמובן שבסוף, דחפו אותו למג"ב (מסכנים), שהרי אלה בסה"כ שוטרים, אפשר לתת להם לנהוג ברכב כבד מידי שבכלל לא עוצר...
עכשיו תבואו, הצדיקים, ותגידו "נכון, אולי, אבל בסופה 3 השתפרו..." אז חברים, כנראה שזה היה קצת מידי ומאוחר מידי.. אחרי שכבר ניסו את האלטרנטיבה וראו (כנראה בניגוד לכל האגדות וה"שם", כפי שמופיע בשירשרים אחרים, פה באתר) כי טוב - העגלה האנגלית החלשה והלא אמינה והכבדה וה... כל מה שאתם רוצים, יותר טובה למשימה/ות מהסופה...
זה מה יש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
אני לא ראיתי שמציינים "בעיות" - מציעים את אותו פתרון מבצעי בכל מיני פלטפורמות.
אני מתאר לעצמי שתופרים את החליפה על בסיס רכב שנפוץ באיזור המיועד - חלקים/חלפים/נסיון... למה סתם "לפרשן" השמצות?
עובדה - ברירת המחדל היא דיפנדר (+סופרלטיבים) וכנראה לא בכדי..
הם, הרי, לא מקבצי נדבות ולא בוכים על מחסור בלקוחות וגניבות פתור ממיסים ובטח לא מעוניינים להפסיד - כנראה שהם חושבים שציון העובדה שבסיס הפלטפורמה הוא לנדרובר "מוכר" - עובדה, מכר לצה"ל..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
אין צוות - יש רק מפקד.. אחת...
קראתי.
איזה תקציר נתת, רק מה שמתאים לך, אה?
מה זה "מה מתאים לך"??
נתתי עובדות יבשות, והצחיק אותי שלמרות שהם בונים על פלטפורמות אנגליות היה להם צורך לציין שהכול גם יכול לבוא על פלטפורמות של טויוטה.
לי אגב, לא מתאים כלום, ובמיוחד לא מתאים לי שהמיסים שגונבים ממני ילכו על איזה רכב אנגלי מקומבן שיימסר למדינה אחרת על חשבוני, ממש לא שייך לארץ הקודש אלא לכול המדינות שמקבלות סיוע צבאי על חשבוני(ולא חסר כאלה)
למעשה רק שילשום בזבזתי 4 שעות מחיי בסוכנות טויוטה בכדי למנוע מהתופעה.
לקחתי ראב4 חדש(מיוצר בארה'ב אגב) בליסינג ל3 שנים (הורדה של 100% במס)
המפקדת מרוצה עד הגג.
MDT = מד"ת = "מגן דוד תעשיות".
עוד אחד מהמהלכים הסיבוביים שנעשו כדי להכניס כל מיני דברים שצה"ל צריך ואינם מתוצרת ארה"ב במקור, לתוך הגדרת "כספי סיוע". עבור לקוחות אחרים שאינם צה"ל, הם יכולים לספק את אותם פתרונות על פלטפורמה אחרת (טויוטה במקרה הזה, שלא רק שלא נכנסת לכספי סיוע, גם היצרן לא מעוניין למכור לצה"ל כרכב מבצעי).
למי שהלנד רובר לא מתאים . המהנדסים האנגלים השיכורים פיתחו גם דגם של טויוטה לשימוש צבאי וייצרו אותו בירדן .
http://www.adrianstomcat.co.uk/Al-Thalab.htm
וגם J8
http://www.jankel.com/products/produ...ils.cfm?pID=12
יופי, אז יש אלטרנטיבות ובראש הצועדים.. טויטה האגדית והנתמכת עוד בפס הייצור...
אז אולי מישהו שבסופו של דבר יכול להסביר לטמבל (לי..), איך הצליחו לכופף את צהל ו"למכור" לו, שהדיפנדר טוב בשבילו, עד כדי כך, שעושים כל מיני עסקעות "סיבוביות וסובבות עולם, על מנת שיקבל דיפנדר "תוצרת ארה"ב", מכספי הסיוע.
מה, לא מבינים שם, במחלקת המחקר והניסויים והבחינה (שזוכה פה לשבחים רבים), שזהו סתם רכב אנגלי מיושן, לא אמין, לא נוח ו... כל יתר הסופרלטיבים ש"זכה" להם פה? לא ברור להם שטויוטה, למשל, הרבה יותר טוב?
ולמה, אובייקטיבית, הסופה (לא חשוב איזה דור), בעצם עדיפה?
וגם, אם הרכב הזה כן נקנה בכספי הסיוע,הרי שהוא לא "משלם מיסים", איך הסיפור של דרור שייך/רלוונטי/מפריע לסופה?
ובכלל, מה עם הדיפנדרים ה-לא ממוגנים? גם הם "סיבוביים"?
אם זה לא סודי... כמובן..
מה כל כך סודי מה.
במוסך של חברת המזרח ראיתי גם 110 רגילים, לא ממוגנים ("דיגום מפקדים" - מנשאי קשר וכו') מתוצרת מד"ת.
ולטויוטה כיצרן יש הסטוריה ארוכה של עוינות לישראל וכניעה לחרמות ולאיומים מצד הערבים.
מצד שני אפשר להבין אותו - הוא די מוביל בארצות ערב ובעיקר במפרץ הפרסי.