בעיקרון...אין אוכל אוטנטי אמריקאי בדיוק כמו שאין אוכל אוטנטי ישארלי,(תכף יקפצו כול המומחים ויטענו אחרת..)
וחוץ מזה...פעם אחרונה שבדקתי מקדונלדס מאד פופולרי בישראל....אז זה הופך אתו לאוכל ישראלי?
Printable View
בעיקרון...אין אוכל אוטנטי אמריקאי בדיוק כמו שאין אוכל אוטנטי ישארלי,(תכף יקפצו כול המומחים ויטענו אחרת..)
וחוץ מזה...פעם אחרונה שבדקתי מקדונלדס מאד פופולרי בישראל....אז זה הופך אתו לאוכל ישראלי?
האמת שהתכוונתי לאוכל שנחשב מקומי לאיזור אבל זה לא משנה.
נמרוד אני לא מת על לובסטרים. מה שכן יש להם שרימפסים בגודל היד שלי בערך אז קניתי לי חבילה ואעשה לי אותה.
קניתי בשר ואתחיל לבשל. בתפריט מרק זנב שור וקציצות בשר עם אורז.
מיכה
רק בריאות והרבה
תשתדל להנות מהחופש
לובסטרים מיין?אני מת עליהם
ושנה טובה
ברנרד lol. הייתה סדרה טובה.
יוסי תאמין לי, זו לא חופשה
משהו שעבר לידי היום.
אני יודע מיכה שזה לא "חופשה ממש"
אני נהגתי לקרוא לאישפוזים שלי חופשה-ולשהות באישפוז "בית הבראה"
ושמחתי על כל יום שעבר בציפיה ליום עוד יותר טוב
ושוב
שנה טובה
חס וחלילה אישפוזים. אחרי שנקבל אור ירוק מיחידת ביטחון שדה נפרסם על מה מדובר ברבים. ניתן לומר שבעלות של הפרוייקט הייתי יכול לקנות איזה 5-6 JK חדשים מהדילר (בארהב כמובן לא ישראל). בכל מקרה זה שהייה לטובה ולא בגלל משהו רע.
יאמר שהווייז דואג לנו לטייל בסביבה. היום בגלל שפניתי לא נכון באינטרסטייט עשיתי עיקוף של שעה בכל העיירות בסביבה. אמנם הייתי מעוצבן אבל בתכלס היה מעניין.
ה"עיירות בסביבה" הן המקומות הכי מעניינים, שתדע לך...
עולם אחר.
תלמד את המפה ואל תסתמך על וייז, זה כלי עזר, לא תחליף.
אני יודע. אני מתחיל להכיר את הסביבה. פשוט זו נקודה שיש 3 דרכים ואני אף פעם לא זוכר איזו דרך.
ואני אומר, שאם יש כרטיס אשראי(לדלק) ו-GPS ואין "דד-ליי" - כלום לא בוער..
במקרה הכי גרוע, לוחצים על HOME ב-GPS, ומגיעים הביתה..
מה רע במקסיקו... אם אתה לא מקסיקאי?
נמרוד לא הבנתי.
תופס "טרמפ" על השירשור. לפני יציאה לארה"ב מחפש סים אמריקאי עם שיחות וDATA. נתקלתי בחיפושי בשני הבאים:
http://www.freesim.co.il/index.php?o..._id=10&lang=he
http://www.col.org.il/show_news.rtx?artID=65045
מישהו מכיר\התנסה בהם או משהו דומה?
תודה
אורן
כנכתב בעמודים הראשונים,
יש חברות שונות, .AT&T, T-mobile, Simple mobile, H2o, Red Hat, Straight talk
כנס לאתרים שלהם ובחר מה מתאים לך.
אני אישית יכול לספק לך כרטיסי סימ שלSIMPLE MOBILE ו H2O
אנחנו נכנסנו לסניף של טי מובייל וקנינו 2 סימים ב160 דולר. אחד ללא הגבלה והשני רק 2.5gb גלישה אבל עם סמס לחול ללא הגבלה.