איזו הפתעה .לא ידעתי על הדגמים הללו הייתי נותן הרבה להשיג ברזט כזה כמו בכתום אם מישהו יכול להפנות אותי לכיוון אהיה אסיר תודה לא חשוב המחיר האמת הדקר נראה כמו גימיני הכתום מצא חן בעיני
Printable View
איזו הפתעה .לא ידעתי על הדגמים הללו הייתי נותן הרבה להשיג ברזט כזה כמו בכתום אם מישהו יכול להפנות אותי לכיוון אהיה אסיר תודה לא חשוב המחיר האמת הדקר נראה כמו גימיני הכתום מצא חן בעיני
קובץ מצורף 80879קובץ מצורף 80880קובץ מצורף 80881ככה נראים המתלים ברכב שלי כפי קובץ מצורף 80882קובץ מצורף 80883קובץ מצורף 80884שאתם רואים אין נזק משמעותיקובץ מצורף 80885
נכון eysham !
קובץ מצורף 80900תמונה מדליקה מאחד הטיולים מישהו יודע מה זה ?
פומפוי, (יש לך שם??)
הייתי שוקל להסב את מערכת ההגה שלך לכמו שיש ברנגלר JK או דומה.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...3&d=1381773162
הפטנט הזה של חיבור "Y" לא ממש מוצלח - בלשון המעטה.
יש קיטים להסבה ל-ZJ ול-XJ, אני מניח שלך זה יהיה משהו דומה.
לדעתי ישפר לך את איכות ההיגוי והיציבות הכיונית פלאים.
http://www.4x4wire.com/jeep/tech/bra...rakes03/64.jpg
איל
קודם כל אכן יש לי שם מוטי שנית תודה על הרעיון אבל האמת היא שהרכב מגיב מצויין לרבות ההיגוי אבל זה אכן חומר למחשבה ושוב תודה על התגובות
קובץ מצורף 80988קובץ מצורף 80989עשינו היום מסלול טכני מדהים הרכב קיים את כל ההבטחות אני לא צריך יותר מזה .עכשיו נשאר רק לעבוד ולשפר את הדברים הקטנים וקצת קוסמטיקה ואולי צבע לבן?
נראה מעולה (:
אני הייתי צובע שחור מט וכתום אבל אני עוף מוזר.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
לבן וכל השאר שחור
אמרתי שחור מט!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
שבוע שעבר נסעתי מולך פה ליד הבית.
הרכב הרבה יותר יפה במציאות מבתמונות (ובתמונות הוא ניראה מצויין!).
אני, פשוט לא הייתי נוגע. :)
פומפוי (מצטער, לא זוכר את שמך)
רכב מעניין שכזה ראוי וחייב לקבל קצת סיפור רקע עליו.. מה גם שמאוד מעניין אותי לדעת ולבטח גם אחרים איך רכב כזה התגלגל למצב אזרחי ואיך הגיע לבסוף לידיים שלך?
תן בקצרה את ההיסטוריה שלו.. חתיכת דבר יש לך ביד.. לפחות תשתף אותנו בתמונות נוספות ובקצת רקע..
שיהיה על מה לחלום :)
תמשיך להנות מהרכב!
רמי
היום סוף סוף נשלח הגג לעבודת הפיבר גלאס אני מקווה מאוד שיצא טוב נתתי לאחד הטובים בתחום ואני אעדכן בהמשך ונכון אני עוד חייב לכם את הסיפור על הרכב הזה ויש באמת סיפור נחמד
איזה קטע . באחד הקישורים פה באתר שמחתי למצוא תמונות של הרכב שלי כפי שיצא מהמפעל להזכירכם הרכב הוא אב הטיפוס שנמסר למשטרה בזמנו
הכוונה היא לקיט טורבו