גם אני קיבלתי לבסוף אישור משלוח...
לא להתייאש.
Printable View
גם אני קיבלתי לבסוף אישור משלוח...
לא להתייאש.
עכשיו הסתכלתי שוב בחשבון שלי ומופיע הודעה לא ממש אופטימית...
https://lh3.googleusercontent.com/-A...s1086/ebay.jpg
נראה שגם לאיביי יש בעיות עם הבחור.
נראה לי חזל"ש.
לבקש את הכסף בחזרה ולחפש מציאות במקום אחר..
לפחות היה מעניין. ;)
איל
אצלי כנ״ל.
יש לי בסיס לשער שהמוכר הגיע לסטטוס הזה מהר די בזכותי 👼
פתחתי מחלוקת מייד אחרי הרכישה שחייבה אותו להגיב...
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
היי בוקר טוב. עכשיו פתחתי מחלוקת בפייפל האם זה מספיק או שצריך גם באיביי?
לאחר ששלחתי לו שני מיילים למה הוא עוד לא שלח, חזר אליי אתמול כי שלח את המוצר.
חברים,
אתם מלחיצים האחד את השני ובאמת פוגעים בסופו של דבר ביכולת שלנו כישראלים לרכוש באיביי.
רק בשבוע שעבר שילמתם על פריט, אין צורך לרוץ ולפתוח מחלוקת כבר כעת. לא מפסידים מאומה אם פותחים את המחלוקת בזמן מאוחר יותר (בתוך חלון הזמנים שהוזכר למעלה) - הכסף שלכם יוחזר.
חשבו על כך לטובת כולנו.
ארז גור
איביי הסירו את המשתמש מהאתר, לכן, ניסיתי לפתוח מחלוקת באיביי וזה מה שקיבלתי:
קובץ מצורף 83381
תסלחו לי, ירדתם מהפסים !! אתם כמו עדר יחד רק עם הראש בקיר.
מה הסיפור שלכם להמתין 30 יום ??
בועז, למה זה טוב שפתחת מחלוקת שניה אחרי ??
זה רק עושה נזק.
למי ולמה זה עושה נזק?
פתחתי מחלוקת בפייפל והמוכר כבר כמה ימים טובים לא מגיב.
יש לך איזה ספק שזו הונאה אז תמתין 30 יום.
אני רוכש במדיה הזו כמעט עשר שנים עם המון נסיון וזו המחלוקת השלישית שלי כאשר מתוכה נדפקתי פעם אחת עם מוכר אמריקאי ב 400 דולר בכך שהוא הרדים אותי עד שעבר פרק הזמן לפתיחת קייס.
הניסיון שלי אומר שאם יש ספק פתח קייס ותן למוכר להזיע. במקרה הגרוע תסגור אותו.
לשמחתי המוכרים מאוד מודעים לשוט הזה ולכן מתוך מאות רכישות זו הפעם השלישית בלבד.
מי שרוצה שימתין חודש.,,
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
לי לא ברור מדוע PAYPAL הודיעה שלא ניתן לפתוח "מחלוקת", כמו שג'וני העלה...
ברנרד שלחתי מייל לשירות לקוחות של פייפאל והם ענו לי שהם קיבלו מספר "תלונות" כמו שלי והם מטפלים בפניות האלו, הנציג הציע מספר פעמים שאנסה לפנות למוכר ולהגיע איתו להסדר, הבעיה היא שהמוכר כבר לא רשום באיביי והמייל שנתן שם כנראה גם מזוייף (שים לב לכתובת מייל שלו) הסברתי את זה גם לנציג אבל לא היה לו מה לענות לי על זה, בין השורות לפי מה שהבנתי ממנו זה שהם קיבלו הרבה תלונות לא רק מישראל והם לא יכולים למשוך את הכסף חזרה מהחשבון שלו, אולי הוא באמת משך את הכסף וסגר את החשבון אני לא יודע, בגלל זה מופיעה גם ההודעה המוזרה הזאת באיביי, עכשיו הם בודקים מה אפשר לעשות. העיקר שהנציג ניסה להרגיע אותי ואמר שאולי באמת הוא שלח את המוצר ......חחחח....תמים כזה....
ג׳וני בוי-
ניסית לפתוח קייס באי ביי לאחר שכבר היה לך קייס פתוח בפיפל על אותה מכירה?
יכול להיות שזו הסיבה...
אני חושב שלא הבנת מספיק טוב את הנציג.
כרגע יש פרק זמן שבו יש למוכר חלון להגיב לפני שהם נוקטים פעולה נגדו.
ככול שאני יודע, פייפל לא משחררים כל כך מהר כסף למוכרים בדיוק בשביל מקרים כאלו.
בועז
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
האמת שבאמת ניסיתי לפתוח קייס באיבי אחרי שכבר פתחתי בפייפאל אז אולי זו הסיבה, לא חשבתי על זה. מודה.
אני לא חושב שיש פה מישהו שנלחץ, אבל אם כן אולי זה ירגיע קצת:
(דרך אגב, מדובר את אותו מוכר ואותו מוצר)
http://community.ebay.com/t5/My-eBay...qaq-p/18813399
בועז ידידי היקר,
ביצעת רכישה ולא נתת הזדמנות לספק להוכיח את עצמו. לפי מה שאני מבין ממך, מייד אחרי שביצעת את הרכישה פתחת תלונה
משום מה כנראה מתוך צורך להיות מכוסה.
גם אם ברגע שהקלקת על העכבר ברגע ביצוע הרכישה היו לך חששות, מן הראוי, ולו רק לשם האופטימיות שביצעת אחלה דיל שבעולם,
לחכות קצת.
אם הסטאטוס שלך כרגע לא שונה מכל אחד שיגיש תלונה בעוד 30 יום אז מה הטעם??
למה זה יהרוס?? כמו שכבר שמעת, יש לנו הישראלים שם רע אפילו באיביי - וזה משהו שאני נתקלתי בו גם כן לא מעט.
לצורך ההגינות, סביר להניח שב 25.01 גם אני אפתח תלונה ושזו אכן הונאה אבל רק לצורך האפשרות שזה לא, מחיר הנזק
רב על התועלת.
אני לא יודע למה אבל מנסיון שלי..
- אי אפשר לפתוח "תלונה" בשתי החברות, בו זמנית - מדובר למעשה באותה בחברה (פייפאל ואיביי) ובד"כ אחת מפנה לאחרת, שבה נפתחה התלונה הראשונית.
- לא ניתן לפתוח "תלונה", מיד אחרי הקנייה - גם לא ניתן לתת "פדבאק שלילי" למוכר, לפני שעובר פרק זמן מסויים, שמשתנה ממכירה למכירה.
- פייפאל הרבה יותר "נוקשים" מאיביי, בכל הקשור להחזר כספי וטיפול ב"תלונות" - אני הייתי פונה לפייפאל ישראל, הרי בשביל זה יש להם נציגות שם..
וסתם לידיעה כללית, ואני כלל לא רומז שהמקרה "שלנו" שייך .
דבר חדש שגיליתי פה (בניכר), לצערי הרב..
רצה פה, בניכר, כבר הרבה זמן (הבנתי שזה שנים, שמנסים למגר את "התופעה") הונאה שנקראת eBay Clone, שבה מופנים משתמשים לאתר שנראה בדיוק כמו איביי אבל הוא לא!
האתר הזה "נודד" כל הזמן בין שרתים ניגריים (השם/האיזור מוכר,אה?) לרומנים להונגרים לאינדונזיים לניו זילנדים (מישהו אמר מגה-אפ-לואד??) וחוזר חלילה ואפילו "כוח משימה" של כמה רשויות (כולל ה-FBI) עדיין לא הצליחו למגר את התופעה - ואת זה סיפר לי חבר טוב שהוא, במקרה, "גורם המקורב לחקירה", כמו שקוראים לזה בארץ...
ולמה אני מזכיר את זה..
משום שכאשר יש רצף של תלונות כל מוכר/מכירה באיביי, "ההנהלה" משתפת את "כל הנוגעים בדבר", כולל יחידות כאלה ואחרות בישראל (שהצליחה להנפיק כבר כמה "גאוני הונאות רשת בינלאומיים" וכמה אפילו הוסגרו לארה"ב, למרות היותם אזרחי ישראל) וההחזר הכספי "לנעקצים" הוא לא מיידי, כרגיל...
סביר להניח שאת הכסף אכן תקבלו בחזרה אבל אף אחד לא מתחייב שזה יהיה מיד, ביום ה-46, לאחר הקנייה.
או כמו שחבר שלי נוהג להזכיר לי מידי פעם (וגם ג'ו, ידידי ומורה הנבוכים פה בגולה, אמר לי פעם, בניסוח כזה או אחר..) - לא קונים דולר, בחצי דולר...
בכל מקרה, טוב כניסויי.
במקרה הטוב, מקבלים את המוצר, שרק החומרים וההרכבה והמשלוח עולים יותר.
במקרה הרע ביותר, הפסדנו 120 ש"ח..
אף אחד לא יתעשר ולא יפשוט רגל בגלל זה..
היום בבוקר קיבלתי את כל הכסף בחזרה...
איך פעלת שכבר קיבלת את הכסף?
אצלי יש למוכר עד היום להגיב לפייפל.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex