איך לעזעזל מכינים שקשוקה מאבקת ביצים?
כל הרעיון זה לטבול את הלחם בצהוב!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
איך לעזעזל מכינים שקשוקה מאבקת ביצים?
כל הרעיון זה לטבול את הלחם בצהוב!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
קופסת הפלסטיק נועדה לביצים קשות כשהולכים עם הילדים לשפת הים ומצרפים להן מלפפון מקולף.....הדבר הזה לא יעמוד במשימה לביצים טריות ובוודאי לא בג'יפ מטלטל. הכל כבר נוסה.
הגרוע בקופסת הפלסטיק זה כשהביצה נשברת וכל הנוזל נשפך על המזרון של בת זוגך או על המכנסיים באזור הביצים שלך - כהוא כבר מסריח מחצי יום בשמש.
ניר - ביצים לא אוכלים כשהן רכות - כולל לא בשקשוקה - סתם כדי להמשיך לחיות בלי סלמונלה.....
מה שאני שמתי עומד במשימה. אומנם גרנד צירוקי נעים ולא טויוטה אבל בכל מקרה הכלי ששמתי אטום.
נשברה ביצה זה עדיין שוחה בתוך הכלי.
רוצה עוד הגנה תעטוף בספוג או אפילו תדביק ספוג מהצדדים.
זול, זמין ועובד
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
ג'יפ בונים - לא קונים......... תפנימו. גם אקססוריס לג'יפ.
נסעתי השבוע יומיים תמימים עם קרטון ביצים עטוף בניילון בתחתית הצידנית. המתקן שרד בהצלחה יומיים בסלעים של רמת הגולן, כולל "ציר המוסכים", וכל הביצים שלמות ותקינות...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
יותר קל לקחת תרנגולת ברכב גם יש ביצים טריות וגם בסוף יש שניצלים .
עידו
אבל צריך גם אותם לשים בקופסת אלומיניום או בריץ
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
אני לא רואה בעיה בלקחת גם מכונה אוטומטית למריטת נוצות שיש להוסיף לה מתקן פשוט למליקת ראשי תרנגולות.
עם ה" נסה ודע שעשועי מדע " של חיים אני בטוח שתוך זמן קצר יש מכונה שהופכת את הביצים של הנהג לשקשוקה ואת החזה של הנוסעת לשניצל .
עידו
שבוע עמודים על ארגז עם סקוצ'......
ואני התלבטתי והתלבטתי אבל בסוף מצאתי מקום לשקיתה זבל,שלחיים לקח 12 שנים,למצוא לה מקום...
בדיוק איפה שהיא נמצאת בכל הטיולים, ב12-13 השנים האחרונות... קשורה לשלוחן...
על הביצים אני כבר לא מדבר... אני רק יכול להמליץ לחיים על מוצר מדף, זול וזמין, שמייתר את כל המ"ופ של שבע השנים האחרונות...
למוצר קוראים לנד רובר דיסקברי דיזל שנת 1997...
שמנו את קרטון הביצים באוטו של אחותי. בלי פלסטיק ובלי אלומיניום ובלי בריץ ובלי עמייאת.. סתם, שני קרטונים בבגאג' של הדיסקו (עם בולמים/קפיצים די גמורים, אם זה מעניין) והן שרדו יומיים שלמים ברמת הגולן... ממש עד הסוף המר, בסיר השקשוקה...
אף אחת לא נשברה ואף אחת לא נשפכה ויחד עם קופסת הביצים הזו, אתה מקבל גם רכב עבירות לא רע... כמובן, שבמקרה שלך,אתה יכול פשוט לגרור אות הדיסקברי (ובתוכו הביצים) מאחורי הטיוטה האגדית.. אבל זה כבר תלוי בך..