שמע עבודה מדהימה! כל הכבוד!!
אני אומר לך התוצאה הסופית תהיה שווה הכל בסוף!
Printable View
שמע עבודה מדהימה! כל הכבוד!!
אני אומר לך התוצאה הסופית תהיה שווה הכל בסוף!
אחרי מכסה המנוע מגיעות הכנפיים
הייתי חדור מוטיבציה בשלב הזה מה שגרם לעבודה להיות מאוד יסודית. זה לקח כפול זמן מהמתכונן אך אני מקווה שאזכור להעריך את זה כשאסיים.
בהתחלה חשבתי שבסה"כ אצטרך להתמודד עם 2 כיפופי פח בצדדים:
קובץ מצורף 95779 קובץ מצורף 95806
אחרי סקירה יסודית הבנתי שגם החיזוק בבית הפנס מלא בחלודה מכל הכיוונים.
קובץ מצורף 95780
וכמו בכל סמוראי, גם באזור חיבור הכנפיים לתא נוסעים יש רקבונות... וגם בתושבת של המצבר...
ואם כבר מגזימים, פירקתי את הקשת של הכנפונים כדי לתקן כיפוף פח קטן ובאותה ההזדמנות להעלים את כל החלודה.
קובץ מצורף 95781 קובץ מצורף 95788
בכללי באמת שזה לא היה נורא, ראיתי כנפיים במצב גרוע הרבה יותר ואחרי מה שעברתי בקבינה הכל נראה פשוט.
אז גייסתי פועלת נוספת ויצאתי לדרך.
קובץ מצורף 95812
אז מה היה לנו?
2 טלאים בחיבור הקבינה לכנפיים.
קובץ מצורף 95810קובץ מצורף 95811
טלאי קטן וניקוי חול לחיזוק בבית הפנס:
קובץ מצורף 95809 קובץ מצורף 95787
ניקוי חול + ממיר חלודה לכנפון ולתושבת המצבר.
קובץ מצורף 95813
יישור הכיפוף בצדדים:
קובץ מצורף 95790
לאחר ניקוי חול עשיתי שפכטל לכיפופים בצדדים:
קובץ מצורף 95808קובץ מצורף 95791
שפכטל לבית כנפון וריתוך חזרה למקום:
קובץ מצורף 95807קובץ מצורף 95793
צבע יסוד לסיום:
קובץ מצורף 95795
ותמונה אחרונה של הפרונט עם מכסה המנוע:
קובץ מצורף 95796
מה בהמשך?
האמת שיש כמה החלטות לקבל. הראשונה לגבי מיקום הספייר. הטנדר נועל צמיגי 235 שכרגע לא נכנסים למתקן היעודי מתחת לאמבטיה. חשבתי לבנות מתקון חדש בצד הארגז אך אני עדיין לא שלם עם המראה של זה. אחד היתרונות הוא פינוי שטח אחסון נחמד מתחת לאמבטיה ככה שאוכל לתכנן ארגז כלים או מיכל מים.
ככה זה נראה הצמיג בארגז:
קובץ מצורף 95797
אני רוצה ליצור ארגז כלים קבוע שינצל את המרווח הפנוי שבין האמבטיה למיכל הדלק. מלבד הפרקטיות זה חוסך התמודדות עם כמה רקבונות בארגז. הקנדי עשה משהו יפה:
קובץ מצורף 95799קובץ מצורף 95798קובץ מצורף 95800
אצטרך עזרה בבניית ארגז כזה, יש לכם כיוון? מישהו שמתעסק בזה או עצות לבניה עצמית? כמה זה מורכב שיהיה עמיד למים ועיוותים?
דבר נוסף, קשת התהפכות כן או לא? זה נראה דיי טוב על הרכב ומאפשר לקשור ציוד בארגז. יותר בטיחותי אבל מוסיף משקל לטנדר הקל. מה דעתכם?
קובץ מצורף 95801קובץ מצורף 95804קובץ מצורף 95803קובץ מצורף 95802
שיפוץ הארגז והדלתות זה השלב האחרון בתחום הפחחות. לאחר מכן אני מתכנן לשלוח את הבודי לפינישים של פחחות וצביעה כללית. לא לפני שאבנה פגוש קדמי (עדיין מתלבט על בניה או שיפוץ המקורי).
אחרי הפחחות המטרה להתחיל לעבוד על רולינג שאסי שתכולל טיפול בסרנים ובכל רכבת ההנעה.
בלי קשר, מוזמנים לבקר בדף אנסטגרם חדש שפתחתי: כאן - SJ410K
עשו חיים לבנתיים!
סחטיין עליך! כיף לקרוא תמשיך לתעד בהרבה תמונות...
מרשים מאוד, סחתיין על הסבלנות והיסודיות.
לגבי קשת התהפכות - אם הרכב הזה צריך גם לנסוע לטייל ואולי גם בעבירות קשה - אל תוותר על הקשת וגם תבנה אותה מצינור טוב ללא תפר (סקדיואל 40, אולי אפילו תתפרע על ST52).
מוסיפה מעט משקל, אבל גם הרבה בטיחות.
תעשה גם תעשה קשת ועליה תתקין את הגלגל האחורי. טרופי טראק סטייל. לא בצד הרכב.
אני הייתי מתקין את הגלגל בארגז עומד צמוד לדופן הקדמית ובצד שמאל. או באמצע (ואז אפשר לבנות לו שקע בריצפה).
אסף.
בכל מקרה, לא לוותר על הקשת.
לפני שבועיים למדתי (מראייה, לא לדאוג) כמה כלוב/קשת טובים זה חשוב ברכב שטח.
לא שלא ידעתי את זה קודם, אבל קיבלתי הוכחה/תזכורת כמה זה נכון - ובירכתי בלב בשקט על שהוספתי לכלוב המקורי של תע"ר בג'יפ שלי גם קשת קדמית שלמה (עד הריצפה, כולל מפזרי לחץ וחיבורים/חיזוקים לקורות הקדמיות בבודי).
קשת בטיחות - חובה לדעתי. אם גם תעשה את זה כמו שאתה יודע - אני בטוח שזה יתרום למראה של הרכב אפילו.
גלגל ספייר - לדעתי לדחוף אותו מתחת לארגז יהיה הכי יפה, אבל גם בעמידה בארגז יכול להיות נחמד. מניסיוני עוד לא יצא לי להשתמש בצמיג ספייר מאז שעברתי לשטח מלא אז זה לא כזה קריטי לדעתי ;)
בקשר לארגז - אולי יהיה יותר קל ויפה לקחת ארגז יד שניה מטנדרים אחרים?
בכל מקרה סחטיין על העבודה וההשקעה. באמת שאין דברים כאלה.
לגבי הארגז בארגז.
מורי עשה בזמנו משהו יפה- כל הארגז האחורי התרומם על שתי בוכנות (כמו משאית חול למשל כשהיא פורקת) ואפשר המון גישה להמון מקום.
יופי של עבודה.
לגבי קשת- שווה מחשבה. אם מיועד לעבירות קשה- האם קשת כזו מספיקה?
יש עניין של אסתטיקה, אם לא רוצים לקדוח בפח של הרכב בשביל צנרת, להעביר כלוב יהיה קשה יותר ואו צפוף מאד בקבינה הכל כך קטנה של הטנדר.
קשת חיצונית תעשה עבודה לא רעה כמקדם הגנה.
אבל כלוב חיצוני זה שיא בלתי נתפס של כיעור.
אני מנחש שמי שעבד כל כך קשה על שחזור הבודי ס"מ אחרי ס"מ של רקבונות, טלאים, הלחמות, השחזות, שיופים, צביעה קפדנית, לא יילך לקמט את זה על סלעים בעבירויות אקסטרים.
כלוב פנימי? תלוי. אם הבנאדם קטן במיוחד, בסדר. אבל נהג במידות ממוצעות כבר בקושי נכנס לסמוראי טנדר. הקבינה צפופה ואין מקום לדברים כאלה.
אז כרגיל, החיים הם אוסף של פשרות. על קשת טובה אל תתפשר.
קשת חיצונית לדעתי כדאי.
לגבי הספייר-הייתי מנסה למקם אותו על הדופן האחורית של הקבינה,וליצור לו שקע בארגז כך שלא יבלוט מעל קו החלון האחורי. אם זה לא אפשרי,אז על הדופן.
וארגז מתרומם זה גימיק נחמד, אבל לא שימושי. מה עושים כשיש ציוד בארגז, ורוצים להגיע לתאים שמתחת?
אני הייתי מנצל את השטח מתחת לארגז לטובת מיכל מים, אוויר וכו'.
דרור אתה צודק - הרכב לא צריך לטייל בעבירות קשה. ממש לא אפילו. טיולי שבילים באטיות.
קשת התהפכות בתוך הקבינה פחות מתאימה לייעוד שלי, אין לי בעיה של מקום ואני יחסית קטן, אבל זה בהחלט להחריב את הרכב.. בטח שכלוב התהפכות חיצוני.
יש משהו קרבי ויפה בקשת על הארגז כמו התמונות ששלחתי, זה שווה משהו מבחינה בטיחותית אם זה מעוגן לארגז? או שזה רק פרקטי לקשור ציוד ואת הגלגל ספייר?
אסף - גם אני חשבתי 'להשקיע' מעט את הספייר אבל זה לא מסתדר. מתחת למיקום שקרוב לדפנות הארגז יושבים התומכים של השלדה ואני לא רוצה לחתוך אותם.
אני עדיין לא מצליח להכניס את הספייר למקום הייעודי.. אולי אני מפספס משהו...אמרו לי לנסות להכניס אותו בין השלדה לסרן ולא מאחורי לוחית הרישוי כמו שניסיתי.
שגיא - על איזה ארגז יד שניה אתה מדבר? לא נראה לי שאפשר למצוא משהו מקורי בארץ במצב טוב יותר...
להרים את הארגז כמו משאית? מגניב לאללה אבל לא שווה לי את ההשקעה וכשיש ציוד זה אומר לפרוק הכל כמו שמיכאל אמר...
אם אמצא פתרון לספייר מתחת לארגז זה האופציה הכי טובה כנראה.
מה לגבי ארגז כלים קבוע בדופן הארגז שקרובה לקבינה? יש רעיונות? מכירים בעל מקצוע שיכול לעזור? אף פעם לא בניתי ארגז ואני מניח שצריך לכופף את הפחים כדי לחזק ולמנוע עיוותים..
דווקא הארגז לא מסובך. תתכנן מה אתה רוצה,גש למחסן ברזל שיחתוך ויכופף לך את החומר(בד"כ בחינם או בתשלום סמלי) אני חושב ש2 ממ זה מספיק.
לחיזוק אפשר לעשות מחיצה פנימית.
את ההרכבה ריתוכים וצבע תעשה כבר לבד.
אני חוזר למה שכתבתי קודם.. ולדעתי אל תשים ארגז כלים בדופן שקרובה לקבינה אלא את הספייר. ארגז כלים יותר נוח כשהוא לאורך דופן הצד. וכיוון שיש דפנות נפתחות לארגז זה אפילו מתבקש.
אסף.
עמרי , בוקר טוב .
כל התשובות למחשבות שלך נמצאות אצלי על הטנדר .
כולל גלגל רזרבי וארגזי כלים , כמובן גם קשת בריאה .
יאללה תממש את איומך ותקפוץ לביקור .
אילן
צלם לפה שנראה אילן
להוציא מאילן תמונות זה כמו לבקש ממכשירי תנועה רכב בלי חלודה :)
אז לך אתה תצלם!!
לוקח על עצמי את המשימה.